Şikayetle alakası olmayan bir insan neden kendisiyle alakası olmayan bir şikayete yorum yapıyor bunu anlamış değilim, lütfen ilk önce forum oyuncu şikayeti bölümlerinden kuralları okuyunuz. Emote vererek atmana bir şey demiyorum zaten, atabilirsin normalde bir şey fakat yaptığın şey PG ve CJ'e giriyor kaslı 8, dayanıklılık 8 senden kat kat üstün olan bir insanı arabadan atamazsın. Sopa konusuna geliceksekde; sopa ile araçtan beni atıyorsun sanırm bu nasıl bir savunma tarzı onu da anlamış değilim. Lütfen arkadaşlarını kendi adınıza açılmış şikayetlere yöndenlendirmeyin bu şikayet size açılmış, arkadaşınız ile alakalı bir durum yok her hangi bir fotoğraf veya videoda yer almamış neden buraya yazmış onu anlamadım, eğer hatasız olduğunuzu düşünüyorsanız savunmanızı kendiniz yapın zaten OOC Sicil yerine baktığımız zaman sürekli CJ attığın belli olmakta, bunun devamında arttırımlı ooc jailler alabilirsiniz yapmamanızı tavsiye ediyorum hatalı bir davranış bu şikayetten sonra arkadaşa bildiği kuralları, /me-/do bunun gibi şeylerin tazelenmesini istiyorum. Emin ol dostum eğer bu bilgilerini tazelersen senin için daha iyi olacak. Admin kararına bırakıyorum, iyi forumlar dilerim.