Konu: Şikayeti geri çekiyorum konu kilit  (Okunma sayısı 212 defa)

#0 - 03.12.2020 16:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jazeel_Harrell @karprensi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Fotoğrafta.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM, Retard RP

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kamera ile öyle sokaktan geçenleri çekiyordum arkadaş silahını çıkartıp bana ateş etmeye başladı saçma bir şekilde ardından kendini savundu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 04.12.2020 16:05 fearwend »

#1 - 03.12.2020 17:10
Dostum seninle uzlaşmaya çalıştım ama sanırım uzlaşamıyoruz. Öncelikle Amerika gibi bir şehirde ghetto bölgesine git ve etrafına bir bak. Herkes sana bakar, paranı almak ister. Silahlı bıçaklı saldırılar, bitmezde bitmez. Şimdi, sen sokağa geliyorsun ve etrafta koşarak fotoğraf makinen ile benim yüzümü ve yanımdakilerin yüzlerini çekiyorsun. Ben nerden bilebilirim onu polis memuruna vermeyeceğini? Bunu bilemezdim ve karakterim kendini güvene almak için ateş açtı, son dediklerinizde bunun tuzle biberi oldu.
Realistik bir rol yapın ve olacakları bir tahmin edin. Bir gangstera böyle agresif hareketler yaparsan seni orda öldürebilir, cinayet işleyebilir. SS'lerle ve videolarla bunu destekleyeceğim.

Video:

Bir ghetto bölgesine gidiliyor ve korkusuzca agresif yapınca bir kişi ölüyor. Bunu izlersen daha realistik düşünebilirsin.

« Son Düzenleme: 03.12.2020 17:14 karprensi »

#2 - 03.12.2020 17:17
Şikayette adım geçmiyor fakat olayda bende vardım, kişi bölgede koşup fotoğraf makinesiyle herkesin fotoğrafını çekiyordu ve uyarıları dinlemeden çekmeye devam ettiler bir sorun göremiyorum.

#3 - 03.12.2020 17:24
Şikayette adım geçmiyor fakat olayda bende vardım, kişi bölgede koşup fotoğraf makinesiyle herkesin fotoğrafını çekiyordu ve uyarıları dinlemeden çekmeye devam ettiler bir sorun göremiyorum.
Olayda adın geçmezse hiç bir şekilde yorum yapamazsın, birliğininin lideri diye onu savunmaya hakkın olmaz. Gangsterlerin öyle agresiflik yapınca öldürmeye varmış arkadaş öyle yazmış. Eğer böyle bir şey olsaydı hiç bir şekilde oyunu oynayacak insan olmazdı. Sebepsiz ve boş yere sıkıtğını düşünüyorum neyse admin kararına bırakıyorum. İyi forumlar diliyorum size.

#4 - 03.12.2020 17:30
Olayda adın geçmezse hiç bir şekilde yorum yapamazsın, birliğininin lideri diye onu savunmaya hakkın olmaz. Gangsterlerin öyle agresiflik yapınca öldürmeye varmış arkadaş öyle yazmış. Eğer böyle bir şey olsaydı hiç bir şekilde oyunu oynayacak insan olmazdı. Sebepsiz ve boş yere sıkıtğını düşünüyorum neyse admin kararına bırakıyorum. İyi forumlar diliyorum size.

Admin kararını bekleyelim. Gangster olan birisi herkese sıkamaz ama karşısında böyle rahat davranan ve ağzını bozan kişilere sıkabilir.

#5 - 03.12.2020 18:23

Admin kararını bekleyelim. Gangster olan birisi herkese sıkamaz ama karşısında böyle rahat davranan ve ağzını bozan kişilere sıkabilir.
Her hangi bir şekilde ben silah çıkartmadığım yerde senin sıkmanın normal olacağını düşünmüyorum neyse problem yok, hatalı olduğunu düşündüğüm için ve bunun cezanı alırsan bir daha gerçekleşmeyeceğini düşündüğümden dolayı şikayet şablonu oluşturdum admin kararına bırakıyorum iyi forumlar.  :)

#6 - 03.12.2020 18:33

Her hangi bir şekilde ben silah çıkartmadığım yerde senin sıkmanın normal olacağını düşünmüyorum neyse problem yok, hatalı olduğunu düşündüğüm için ve bunun cezanı alırsan bir daha gerçekleşmeyeceğini düşündüğümden dolayı şikayet şablonu oluşturdum admin kararına bırakıyorum iyi forumlar.  :)

Aynı şeyleri söylemeye gerek yok. Bir sivilsin ve Fear-rp yapman gerekiyor. Etrafta koşturarak fotoğrafımı çekersen ayrıca garipsenir, gereksiz bir ateş edilme olsa -ki- bence değil, özürümü yine dilerim. Olay rahatsız ettiyse kusura bakma. Admin kararı.

#7 - 04.12.2020 00:50
Arkadaş ile uzlaşacağız gibi duruyor, şikayetin savunmasının uzamasını istiyorum teşekkürler. <3

#8 - 04.12.2020 13:22
@fearwend @karprensi savunma süresi 12 saat daha uzatıldı. Bu süreç içerisinde gerekenleri yapın.

#9 - 04.12.2020 17:43
Şikayetin geri çekilmesiyle K&A.