Taksicilik kesinlikle oyunculara verilmeli. Garaja gidiyorum rol yapmak için bir tane taksi arabası yok. Listeye bakıyorum aktif taksici sayısı 3. Herkes kendi menfaati için kullanıyor ve bu durumun önüne geçilmesi gerekiyor. Para kazanmak isteyen oyunculara engel oldukları gibi hurda ettikleri taksileri yol kenarlarında bırakınca oyunun estetiğini ve mantığını da bozuyorlar.
Dediğinize katılıyorum. Uzun süredir takip ettiğim ve üzüldüğüm bir durumdur taksi mesleğinin hor kullanılması. Sunucuya yeni başlıyor, GTA SA haritasını bilmeyen oyuncular taksici olarak role başlıyorlar. Haritayı bilmek zorunda değilsin ama akıl var mantık var taksiciler şehrin yollarını bilirler, bilmeyen bir kişi taksici olmamalı. Akabinde ise aracı olmayan oyuncular taksi aracı ile işini görüp sonra bırakıyorlar bir kenara. Bir durağa bağlı olurlarsa çok daha sağlıklı olacaktır.
Çok iyi, eksiksiz ARGE. Özellikle trucker kısmına çok katılıyorum. Uğraşılmış, eline koluna sağlık. Destek
Teşekkürler
Taksi ve trucker'a katılıyorum, gayet yerinde bir fikir.
Odunculuk mesleği nedir arkadaş? Abuksubuk sunucuların"farklılık" adı altında oyuncuya sunduğu saçma sapan bir meslek yöntemi. OOC'de vatandaşların çoğunluğunun odun keserek geçindiği bir şehir gördünüz mü?
Postacı mesleği gereksiz, pizza kuryeciliği benzer ve gayet zevk alarak yapılabilen bir meslek.
Odunculuk mesleğini şu yüzden söyledim. İnsanlar çiftçi rollerini aşırı ciddiye alıp yapıyorlar güzel bir hava katıyor. Ekim, biçim, hayvan besleme, odunculuk gibi mesleklerin daha farklı bir hava katacağını düşündüğüm için yazdım.
Pizza mesleği bence tam oturmuş değil. Kapısında gate olan bir çok evi işaretliyor ve uzun yol gidip kapısı kilitli gördüğün için sıfırlamak zorunda kalıyorsun. Postacılık mesleği bu şekilde random değil. 2-3 tane rotası olup, belirli güzergahları dolaşması. Trucker sisteminin daha farklı versiyonu gibi düşün bunu.