Konu: [02.12.2020]Riccardo Molinaro - Fear RP ve Refuse RP  (Okunma sayısı 333 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 02.12.2020 21:48
-PM'leri az önceki savunmamda dediğim gibi yetkili isterse ona atarım.

Dostum burada gördüğün gibi Corrado karakteri öncelikli konuşuyor ve role uygun şekilde devam ediyor, durduk yere agresif yapmadan. Fakat sen gelip direkt IC küfür ve agresif yapıyorsun zaten kendinde dedin ilk sen benim karakterime vuruyorsun bence olabildiğince sessiz kalmışım senin tokadından sonra karakterimin patlaması normal. Dayak yiyen herkes, tabiki spor müsabakası dışında, yani sokakta agresif bir ortamda dayak yiyen herkes dayak yediği adama kinlenir. Bu yüzden yaptığım rolün normal olduğunu düşünüyorum /do'dan 'bir şeyi yok' kısmını yanlış anlamanız haricinde. Dostum porsuğun dediği gibi dayak yedikten sonra iki kelam edip yerime otrudum. O an dayak yemiş bir karakter ne dediğini bilmez sen buna ister korku de ister cesaret de ister heyecan de zaten böyle bir durumda olmadığını düşünüyorum.

Spoiler: GösterGizle

Dostum. Karşıda otururken bize eğer bu köşede durursak mermi atacağınızı alttan alttan laf çarpıtarak söylersen tabi ki gelip sana agresif yaparım. Şöyle düşün, siyahi çeteciler 4 kişi bir yerde oturuyor ve karşısındaki lokantada sadece iki kişi durup kendi aralarında konuşuyorlar "en son bu köşede olanları mermilemiştik, yanlış anlamayın sadece bir uyarı" gibisinden ithamlarda bulunuyor. Siyahi çeteci bu aldığı tehdit karşısında ne yapar? Tabi ki gider küfürlü bir dille adamları uyarabilir, hatta dövebilir. Ben geldim küfür ettim, sonrasında böyle konuşmamanız gerektiğini söyleyip gittim. Tam giderken yine laf söylediniz arkamı döndüğüm anda, ben de dönüp bir tokat attım sizin karakterinize sadece bir tokat yani. Yürümeye devam ettim, arkamdan koştunuz sonra olay oldu. Daha fazla uzatmak istemiyorum, kanıtlar görünüyor savunma belli, teşekkürler savunma yapıp zaman ayırdığın için. Yönetim kararı bekliyorum.

Ben teşekkür ederim, son bir şeye değineceğim. Sadece bir tokat dedin de tokat yumruktan daha kötüdür, amacı aşağılamak zaten. Her neyse iyi rollerin olsun sonuçlanmasını bekleyelim.

#21 - 02.12.2020 22:22
Yerdeyken de yumrukladığıma dair kanıt;

William Brooklyn 
Güzel, hoş bir emote fakat bunun için kalıcı/geçici hasar izni almış mıydınız kişiden? En azından birlik yetkilisinden yani benden.

#22 - 02.12.2020 22:33

Dostum burada gördüğün gibi Corrado karakteri öncelikli konuşuyor ve role uygun şekilde devam ediyor, durduk yere agresif yapmadan. Fakat sen gelip direkt IC küfür ve agresif yapıyorsun zaten kendinde dedin ilk sen benim karakterime vuruyorsun bence olabildiğince sessiz kalmışım senin tokadından sonra karakterimin patlaması normal. Dayak yiyen herkes, tabiki spor müsabakası dışında, yani sokakta agresif bir ortamda dayak yiyen herkes dayak yediği adama kinlenir. Bu yüzden yaptığım rolün normal olduğunu düşünüyorum /do'dan 'bir şeyi yok' kısmını yanlış anlamanız haricinde. Dostum porsuğun dediği gibi dayak yedikten sonra iki kelam edip yerime otrudum. O an dayak yemiş bir karakter ne dediğini bilmez sen buna ister korku de ister cesaret de ister heyecan de zaten böyle bir durumda olmadığını düşünüyorum.

Cılızlık sıskalık incele attığındaki kas durumuna bağlı değil mi? Özel skinle kişinin sıska lığını ölçüyorsak yarın 3 tane dev skin ekleteyim.

#23 - 02.12.2020 22:54

William Brooklyn 
Güzel, hoş bir emote fakat bunun için kalıcı/geçici hasar izni almış mıydınız kişiden? En azından birlik yetkilisinden yani benden.

Olumsuz kanka alınmadı.

#24 - 03.12.2020 05:13

Cılızlık sıskalık incele attığındaki kas durumuna bağlı değil mi? Özel skinle kişinin sıska lığını ölçüyorsak yarın 3 tane dev skin ekleteyim.

Kiloda büyük etken. Gidip ekletebilirsin.

#25 - 03.12.2020 05:14

William Brooklyn 

Kişiyi yere düşürdüm, sırf bunun için bile hiçbir şey olmamış gibi davranamaz.

#26 - 03.12.2020 19:18
Merhaba,

Şikayet detaylıca incelendi. Şikayetle alakası olmayan kişilerin yorum yapması yasak arkadaşlar. Bu yüzden alakası olmayan, hiçbir amacı bulunmayan, sadece şikayete girip ortalığı kızıştırmaya(!) çalışan kişilere yüzde 5 uyarı puanı verilecek. Şikayete gelecek olursak eğer Idlewood bölgesinde şuanda herhangi bir birlik onaylı hooda sahip değil. Bu yüzden o bölgedeki rollerinize dikkat etmelisiniz. Herhangi bir karakteri orada Fear RP uygulaması gerekmiyor. Direkt olarak sayıya bakıldığında yaralıya düşen Riccardo Molinaro karakteri iğneleyici laflar kullanıyor ki bu da tehditvari cümleler. Bu kabul edilemez cümleler. Bu yüzden Fear RP kapsamında ceza alacak. Diğer konu rolü kabul edilip edilmediği, emoteler fazla belirgin değil. Bu yüzden bu konuda herhangi bir işlem uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.