Konu: [02.12.2020]Riccardo Molinaro - Fear RP ve Refuse RP  (Okunma sayısı 337 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.12.2020 20:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Riccardo Molinaro @chivas

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Çete üyelerim: Jay @scox  Marcus @batugordo Bobby @nokia6

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.12.2020 - 19:30 / 19:35 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
FEAR-RP , REFUSE RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler durduğumuz köşeden dolayı biz dört kişiyken iki kişi bize laf çarptı. Sonrasında gidip kişilerle küfürleşti karakterim. Tam gidiyordum Riccardo yine laf çarptı ve ben de o karaktere tokat atma emote'u vererek onu uyardım, bölgeden uzaklaştım. Tam giderken arkamdan /me karşılık verir yazdı ve saldırdı. Bunun üzerine ben de kendimi savundum ve Riccardo karakterini yaklaşık 4-5 saniyede yere düşürdüm. Karakterim 123 kilo 2.08 boyu var ve kaslı. Riccardo'yu kaldırıp bir daha yere vurma rolü yaptım yerdeyken, üstüne yerdeyken yüzünü yumruklama rolü yaptım, yani onu yaraladığından emin oldu karakterim. Buraya kadar rolde hiçbir sorun yok, fakat buradan sonra gidip tabureye tam oturdum ki kişi bana yerdeyken ve daha yeni dövülmüşken tehditvari konuşmaya başladı. Kişi sayısı olarakta üstündeydik yanında sadece bir arkadaşı vardı bu rol yapılırken. Kişinin FEAR-RP ihlali yaptığı ve rolümü baltaladığı rahat bir şekilde görülüyor. Sonrasında yerden kalktıktan sonra  /me hiçbir şey olmamış gibi yürür gibisinden emote'u verdi, son sslerde görünüyor ve onun ağzını yüzünü dağıtma rolümü kabul etmedi. Bu da refuse-rp, kişi yaptığım rolleri resmen reddederek hiçbir şey olmamış gibi emote'lar vererek beni OOC kışkırtmaya çalıştı. Kişinin 36 level olup bu tür ihlalleri hala yapıyor olması hoş değil, sonuna kadar şikayetçiyim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
SS'lerde her şey açık bir şekilde görünüyor:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): SS'ler sistemsel olarak uyuşturucunun etkisindeyken çekildi, ondan biraz değişik.

« Son Düzenleme: 02.12.2020 20:16 cranscor »

#1 - 02.12.2020 20:15
Yerdeyken de yumrukladığıma dair kanıt;

William Brooklyn 

#2 - 02.12.2020 20:15
Şahitliğimi onaylıyorum aynı böyle oldu

#3 - 02.12.2020 20:16
savunma yapacağım

#4 - 02.12.2020 20:16
Olaya şahidim.

#5 - 02.12.2020 20:16
Yerdeyken de yumrukladığıma dair kanıt;

William Brooklyn 

O olay zaten yasak, tanıtıma atılmaması gereken bir şey. Eğer silinmezse düşürdüğüm her birinizi bende tanıtımımda paylaşacağım.

#6 - 02.12.2020 20:20
O olay zaten yasak, tanıtıma atılmaması gereken bir şey. Eğer silinmezse düşürdüğüm her birinizi bende tanıtımımda paylaşacağım.

O zaman moderatöre rapor et. Hangi düşürdüğün? :D

Savunmanı hala merakla bekliyoruz.

#7 - 02.12.2020 20:31
Şimdi dostlarım öncelikle OOC kışkırtma falan hikayedir bunu bir anlayın. İstediğiniz birlik üyesine sorun bakalım ben onca role girip hangisine OOC kin vesaire tutmuşum. Bunun arkasına sığınmayacağım tabiki.

Öncelikle karakterinin 2 metre 130 kilo falan olması benim sorunum değil dostum. Bende 3 metre 150 kilo açayım o zaman ne alaka anlayamadım. Her neyse İdlewood taraflarında tüm zenci ekiplerinden önce rol yapmaya ekipce başlamıştık fakat siz her seferinde orayı ele geçirmek istiyorsunuz. Daha öncede sizin birliğiniz o bölgeye gelmişti kanıt var hatta Jay_Heaton karakterini PM'den dost bir şekilde uyarmıştım aynı zamanda bir dostunuzu daha. Önceden brawl atıp canı az bir şekilde gezerken benle brawl atmadan önce canını fullemişti, hepsinin kanıtı var emin olabilirsiniz ama şikayet açmayacağımı o zaman da söylemiştim şimdide söylüyorum.
'/do yerden yere vurmak' dostum her ne kadar güçlü karakter yönetiyor olmuş olsanda yerden yere vurmak pg'dir. En azından benim görüşüm böyle. Bir şeyi yokmuş emotemi vermemin sebebi şuydu aslında, size karşın bir şeyi yok. Benim karakterim daha önce dediğim gibi canını doldurup gelen arkadaşada düştü, orada mesela rolümü yapmıştım kanıtı mevcutsa paylaşacağım zaten. 'Size karşı bir şeyi yok', şunu demek istiyorum arkadaşlar karakterim dayak yedi IC/OOC gocunan bir insanda değilim onu kabul ediyorum zaten daha sonrasında LOGLARDAN bakılsın biz orda rolü devam ettirirken sizin ekip üyelerinizi benim ekip üyelerm IC olarak kovaladı/dağıttı hepsinin videolarla kanıtı mevcut. Bunu söylememde ki sebep kin veya intikam değil, bizimkiler kovalamasına rağmen ben 2 saat Brawl kuralında oldığum için sizi tatmin edicekse karakterim dayak yediği için kural gereği hiç bir üyenize saldırmadım, aynı şekilde ayağa kalkıncada bir şey demedim. Bir şeyi yok kısmını çok yanlış anlamışsın dostum.

#8 - 02.12.2020 20:33
@PorsukBey Olaya şait gerekli videolar onda var müsait olduğunda ekleme yapar bende gerekli kanıtları bulduğumda paylaşacağım.

#9 - 02.12.2020 20:37
Fear-RP konusuna gelirsek orada uzun zamandır rol yapıyorum dostum yeni gelen bir ekibe neden fear yapayım? Daha önceki ekibi ben kovdum IC olarak zaten. Neden Fear? Her neyse sizinle OOC tartışmaya girmeyeceğim. Fear RP yapılacak bir görüntü göremiyorum. Rolün devamında benim ekibim William karakteri ile sıcak çatışmaya girip ekip üyelerimden birisinde silah olmasına rağmen koşarak CJ yapıp bizim aracımızı kaçırmaksa üzgünüm dostlarım rol bilgimden şüphe etmeye başladım.