Konu: [1.12.2020 Daryl Murphy] Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 46 defa)

#0 - 01.12.2020 13:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daryl_Murphy @Derlity

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Fotoğraf

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Ortak Nezaket, Trolling, Rol baltalama, Yetersiz rol bilgisi

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Düzgün bir şekilde rol yapıyorduk /b ooc kanaldan ailevi değerlerime sebepsiz yere küfür etmeye başladı ve rol esnasında /b kullandı. Kaçırma rolü yapılacakken arkadaş rol esnasında /q kullandı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 01.12.2020 13:55 fearwend »

#1 - 01.12.2020 15:07
Öncelikle size selam vermek için aracımdan indim sonrasında emote vermeden motorumu çaldın ve PM den motoru üstüme yapsana falan diye mesajlar yazdın. Ondan sonra ise arkadaşına emote vererek kafasına sopa ile vurdum normalde hasar görmesi gerek yere düşmesi veya bayılması gerek ama arkadaşın koşarak bisiklete binerek devam etti. Ondan sonra sinirlenip ne dediğikmi bilmedim küfür ettim /

#2 - 01.12.2020 15:10
Öncelikle size selam vermek için aracımdan indim sonrasında emote vermeden motorumu çaldın ve PM den motoru üstüme yapsana falan diye mesajlar yazdın. Ondan sonra ise arkadaşına emote vererek kafasına sopa ile vurdum normalde hasar görmesi gerek yere düşmesi veya bayılması gerek ama arkadaşın koşarak bisiklete binerek devam etti. Ondan sonra sinirlenip ne dediğikmi bilmedim küfür ettim /q attım sonrasında oyuna geri dönüp rolümü yaptım ve CK yedim. Bir an sinirle yaptım Özürlerimi iletiyorum.

#3 - 01.12.2020 15:14
Kişi yasaklandı, bildirim için teşekkürler.