Konu: [30.11.2020 - Wayne Shakur] CR + ESC BUG  (Okunma sayısı 102 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.11.2020 21:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Wayne Shakur - @cloupsblaze

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: ESC BUG - CR

Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi sokağa geldi ve brawl başlattı. Araca binip ezmeye başladı, araca saldırınca ESC attı. Alta bırakacağım SS'de net bir şekilde gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://www.upload.ee/image/12585985/sa-mp-062.png
https://www.upload.ee/image/12585986/sa-mp-063.png

Ek açıklamalar(varsa): Karakterin gereken cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 01.12.2020 00:28
Öncelikle, merhabalar ben Wayne_Shakur; Cihad_Yasir denilen şahıs ile dün 17.00-18-00 brawl rolüne girdik ( kendi mahallelerinde) o sırada bu arkadaşımızda onların birliğinden olduğundan ayrıca benim peşimden koşturduğu için bugün oraya uğrayıp ona ufak bir ders göstermek istedim. Arkadaşımızın attığı screenshotda arkadaşımızı 1 kereye mahsus, ezdim çünkü chatdede yazdıklarına bakılırsa karakterimi kışkırtıyordu ( araçtan her indiğimde bisikletine kaçıyordu ) ki bunun hata olduğunun farkındayım daha önce hiç ooc sicilim olmadı eğer bu konu hakkında haksız isem bu seferliğine mahsur görün, özür dilerim. İkinci konumuz esc bug'u daha bilmediğim bir tabir ne anlama ne işe yaradığını bilmiyordum ki olaylar şahısın anlattığı gibi saçmalıklardan ibaret değildir. Bildiğiniz üzere çoğu oyuncunun yaşadığı gibi bende crash problemini ara ara sıklıkla yaşıyabiliyorum. Şahıs bunu kendi aleyhine çevirip bana sözde "esc bug" yapıyor diye vurguluyor. Ayrıca crash yiyip geldiğimde ( 2 dk içerisinde ) şahısın brawlda düşen can Batı'nın %100 olduğunu gördüm belirttim.Fakat o da relog attım bug oldu dedi loglarına bakılabilir.Bu gibi kötü, kin dolu insanların bazı olayları nasıl kendi aleyhine yada karşı tarafın bu konuya farklı gözle baktırmaya çalışmasını komik buluyor teşekkürlerimi sunuyorum. Suçum var ise affola bir daha tekrarlanmıyacaktır. Özür dilemekte büyük bir erdemdir. Yinede son söz yetkililerin, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 01.12.2020 00:30 cloupsblaze »

#2 - 01.12.2020 03:38
Merhaba,

Şikayet incelendi. Bu seferlik sizi uyarıyorum, tekrarı halinde iki katı ceza alabilirsiniz.

Şikayet kapatıldı.