Konu: Silah elde etmenin çok kolay olması.  (Okunma sayısı 1964 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#40 - 01.12.2020 14:45
Silahı elde edip adam akıllı roller yapanlar bence çoğunlukta,Cpt.Vice'nin şehirden gitmesi yerine DM cezasının çok daha caydırıcı olmasını yeğlerim.
DM olmasa dahi, adamlar en ufak konuda silah çekiyorlar çünkü o silah onlar için feda edilebilir, ayrıca benim gibi illegal karakterleri olan kişiler polise falan şikayet edemediği için ortaya berbat ve saçma bir rol çıkıyor.

O halde en ufak şeyde silah çekenler için bir kural düzenlemesinin gelmesi/katılaştırılması için talepte bulunmalısın bence. Cpt.Vice'nin gitmesi saçma olur.Vice gibi bir şehirde her zaman silah elde edilebilmesi gerek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#41 - 01.12.2020 15:26
Her oyuncu için maksimum silah sayısı sınırı getirilebilir. Bir silahı sipariş ettikten sonra 2 hafta silah siparişi veremez veya üst üste DM ihlali alan oyuncuların bulunan silahlarına el konulur vb cezalar getirilse DM engellenebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#42 - 01.12.2020 15:38
Şahsen legal bir rol yapıyorum, önceden bunu belirterek fikrimi söyleyeceğim. Bence silahın zaten aşırı zor ulaşılabilir bir şey olması gerçekçi değil, hele ki Amerika Birleşik Devletlerinde. Yani silah bulmak zor olmamalı. Silahı elbet parası olan ve illegal mecralarda ufak da olsa aktivitesi olan karakterler bu silahlara zaten ulaşabilmeli. Burada olay bu silahı doğru kullanmak. Zaten ruhsatsız bir silahı nasıl kullanacağını bilmeyen insanlar kolayca yakalanacaktır, sorun yok bence.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#43 - 01.12.2020 17:01
Sanırım bütün silahlar seni buluyor?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#44 - 01.12.2020 17:04
Sanırım bütün silahlar seni buluyor?
Hayır, craft ile üretilen silahları bulmak çok kolay.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#45 - 01.12.2020 17:09
kaptan siparişimi getirsin sonra giderse gitsin.
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
cante, kinginthenorth,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#46 - 01.12.2020 17:15
Şahsen legal bir rol yapıyorum, önceden bunu belirterek fikrimi söyleyeceğim. Bence silahın zaten aşırı zor ulaşılabilir bir şey olması gerçekçi değil, hele ki Amerika Birleşik Devletlerinde. Yani silah bulmak zor olmamalı. Silahı elbet parası olan ve illegal mecralarda ufak da olsa aktivitesi olan karakterler bu silahlara zaten ulaşabilmeli. Burada olay bu silahı doğru kullanmak. Zaten ruhsatsız bir silahı nasıl kullanacağını bilmeyen insanlar kolayca yakalanacaktır, sorun yok bence.

Kesinlikle. Mevcut sistemin yeterli olduğunu düşünüyorum. Sürekli DM ve silah satışı yapıldığından dem vuran arkadaşların rol ortamını ve arkadaşlarını değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Silah elde etmek çok zor olmasa bile mevcut durumu yeterli buluyorum. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#47 - 01.12.2020 17:35

Kesinlikle. Mevcut sistemin yeterli olduğunu düşünüyorum. Sürekli DM ve silah satışı yapıldığından dem vuran arkadaşların rol ortamını ve arkadaşlarını değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Silah elde etmek çok zor olmasa bile mevcut durumu yeterli buluyorum. Desteklemiyorum.
Sanırım sivil rol yapıyorsunuz, tanımadığın bir adam gelip saçma bir konu için silah çekince illegal rol yaptığım için polise gidemiyorum, bulunduğum birlik ve sunucunun kurallarını hesaba katarak karşılık veremiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#48 - 01.12.2020 17:47
Destekliyorum, kendi düşüncem ile eski düzene geçilmeli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#49 - 01.12.2020 19:20
Bahsettiğim şey sadece illegaller için geçerli değil, legal rol yapıp belinde silahı olan çok kişi var, silahı olunca evet  illegalden sayılıyor ama polise sığınıp, sivil adı altında silahlı çok kiş var ayrıca insanların yanımıza gelip "silah lazım mı?" demesi çok saçma.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok