Konu: [29.11.2020 Marques Perkins] - Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 104 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.11.2020 20:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marques Perkins @miBend

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.11.2020 19.56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi taksi sürerken ilk olarak bana çarptı ve rol yapmadan kaçtı. Sonrasında onu PM ile uyardığımda kendim rol yaptım dedi. Görmediğimi dile getirdim ve görseydin dedi. Sonrasında rolsel olarak onu kovalamaya başladım, sürekli önüme kırdı. Tamir parasını verdi ardından tamir ettirdiğimde tekrardan tersten gelip bana vurdu, aracımı kullanılamaz hale getirdi. PM'den onu uyardığımda bana bu şekilde aşağılayıcı ithamlarda bulundu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 29.11.2020 23:23
öncelikle samp platformunda yeni olduğum için ss almayı bilmiyordum elimde kanıt yok dürüstçe olayı anlatacağım. kişiyle kaza yaşadık onun ekranına yansımamış olan bir kaza rolü yaptım neyse geçti o olay falan. bu kişi sürekli arabasıyla beni takip edip mesleğimi sabote etmeye başladı çok ses çıkarmadım. 100 dolar para istedi ooc olarak verdim. sonra yine ben mesleğimi yaparken önüme çıktı ve önüme kırdı. yine benden para istedi falan vermedim. sonra pm den kışkırtıcı sözler savurmaya başladı, "garibansın", "neredesin söyle bi araba alayım sana", "zengin olsan taksicilik yapmazdın" tarzı sözler. dediğim gibi ss almayı bilmiyorum kanıtım yok. kişi o kadar laf söyledikten sonra benim tek söylediğim "ağla" ve devamında pm kapatmamdan sonra ss'leri oradan şuradan kırpıp şikayet diye açmış. kişinin özel mesaj geçmişine bakarsanız dediğim kışkırtıcı sözlerini görebilirsiniz. daha fazla bir şey demeyeceğim iyi forumlar dilerim.

#2 - 29.11.2020 23:36
Kanıdımda herhangi bir kırpma yok farkındaysan. Ayriyetten şunu belirtmek isterim, kişi bana tamir parası verip gittiğinde tekrar önüme çıkıp tersten gelerek vurdu. Sonrasında IC olarak fazla oldun dedim ve tekrar para almak için takip ettim. Ardından sürekli önüme kırarak aracımı bozdu ve sonrasında ona şikayet açacağımı vesayre söylediğimde bana bu tarz ithamlarda bulundu. Ayriyetten kişi samp platformunda 1 yıldır bulunduğunu söylemişti, ss almayı bilmemesi imkansız. Burada ceza yememek için kendini yeni olarak gösteriyor..

#3 - 29.11.2020 23:38
+ olarak şunu belirteyim, kişinin forum hesabını kontrol ettiğinizde eskiden de karakterlerinin olduğunu görebilirsiniz. Yeni olduğunu belirterek yalan söylüyor, eski karakterleri mevcut..

#4 - 30.11.2020 05:34
Merhaba,

Şikayet içeriği detaylıca incelendi. İlk önce şöyle söyleyeceğim; hepinizin bildiği üzere burada oyun oynuyoruz, şikayet oluşturmak yerine karşılıklı anlaşmaya çalışmanız daha doğru olur. Bu tarz ufak durumlarda olayın ardından soluğu alacağınız yer oyuncu şikayetleri olmamalıdır. Karşıdaki kişi ile anlaşmayı deneyin, olmuyorsa oyuncu şikayetlerine yönelebilirsiniz. Ekran görüntüsünde de görülüyor ki ilk PM'i atan sizsiniz ve tutumunuz hiç hoş değil: https://prnt.sc/vsjfpx
Aynısını Marques Perkins karakteri için de belirtiyorum, "sürmeyi de bilmiyorsun aracı" PM'in ardından "dilenci, ağla" demekte bunun tıpatıp aynısı.

Muhtemelen her iki tarafta yapılan hareketlere sinirlenmiş ve olayın sıcaklığıyla da PM kanalı üzerinden böyle bir konuşma dönmüş. Bu durumda herhangi bir ceza-i işlem uygulamak yerine sizleri uyarıyorum, aynı ihlalin tekrarı olursa neticesinde alacağınız cezanın iki katını alabilirsiniz.

Bu arada @Edizz, tamirci işbaşındayken her kaza durumunda /tamiret konusunda da sizi ek olarak uyarıyorum.

Şikayet kapatıldı.