Konu: DM - Jackal Lambert  (Okunma sayısı 394 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 29.11.2020 22:20
Arti olarak iki kez saldirdiginiz soylemissin biz besten fazla kez saldiriya ugradik.

#21 - 29.11.2020 22:24
Arti olarak iki kez saldirdiginiz soylemissin biz besten fazla kez saldiriya ugradik.

#22 - 29.11.2020 22:40
Arkadaslarimin anlattigina gore ilk siz bizim bolgemize gelmissiniz bizimkilerde sizin yerinize gitmis kavga etmissiniz olay boyle baslamis ve bizimkiler baslatmamis.

#23 - 29.11.2020 23:34
Dostum bölgemize oturan sizsiniz, biz oturunca  suç mu oluyor?

Biz sizi neden vurmadık o zaman? her silahı olan DM atsa sunucu dm serverine döner, istersen discordunu ver DM serveri atayım ne dersin?

#24 - 29.11.2020 23:51
Siz ne anlatıyorsunuz beyler? Daha doğrusu ne kullanıyorsunuz? Bizimle alaksı olmayan bir videoyu atıyorsunuz, ne alaka?

Konu sizin mekanınıza çökmemiz veya sizin bizim mekanımıza çökmeniz değil. Ne zaman size burdan gidin desek, işine bak italyan, küfürler etmeler, direkt yumruklarla saldırmalar vs. vs. Ne yapmamızı bekliyorsunuz ki anlamadım? Bölgeden sizleri çıkartmak için saldırıda bulunuyoruz, buna rağmen, vurulmanıza rağmen hiç bir şey olmamış gibi tekrar aynı köşeye geçip çok güzel konuşuyorsunuz.

Şikayeti inceleyecek yöneticinin ekran görüntülerindeki yazıları dikkatli bir şekilde okumasını talep ediyorum.

Hiç bir şekilde fear rp yapmayıp korkusuz rolü yapıyorsunuz, daha sonra vurulunca DM diye şikayet açıyorsunuz. Başkalarını suçlamadan önce kendinizi bi sorgulayın derim. Vurulmanıza rağmen hiç bir yaralı rolü yapmadığınızın, 10 kişi etrafınızı sardığımızda da hiç bir fear rp yapmamanızın sonuçlarını alıyorsunuz. Dua edin şikayet açmıyoruz birliğiniz yeni diye. Böyle devam ederseniz toplu bir şekilde birlik şikayeti oluşturacağım.
« Son Düzenleme: 29.11.2020 23:54 lowrander »

#25 - 30.11.2020 02:09
Son attigin 2 kisi bizim birlikte degil diye biliyorum ayrica ben gelip ikide bir drive atip gittiginiz icin sikayet actim

#26 - 01.12.2020 03:17
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Sürekli olarak tekrarlandığı için DM kapsamında değerlendirildi, Jackal Lambert karakteri cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.