Selam arkadaşlar, beklettiğim için üzgünüm, yoğunluğumdan ötürü göz atamadım. On gün kural ihlalimiz var demişsiniz, o brawl anlaşmalı olabilir, doğrudur. O brawl rolünün sonunda Lawrence Castucci karakteri bir şekilde öldü, Arthur Ballarini ve Lawrence Castucci çok yakın ortaklardı. Morgda Martelli üyeleri bu işin içinde zencilerin de olabileceğini söyledi. Ondan sonra karakterim bölgenize geldi, sizi aradı. Ateş etme amaçlı değil, başına gelenleri sormak için. Karakterim o sırada aşırı sinirli, dediğim gibi can dostu hayata vefat etmiş, bir nevi sizin yüzünüzden. Hood bölgenize geldim, bölgede kimseyi bulamadım, ondan sonra siz yanıma geldiniz, size sinirli bir şekilde Larry Castucci'ye ne olduğunu ve İtalyanları tanıyıp tanımadığınızı söyledim. Başta motorlu arkadaşlar geçiştirip bölgeden uzaklaştı, elimde video da var, yönetim isterse sunabilirim. Şuanlık upload etmek ile uğraşamayacağım. Ondan sonra siz bilmiyorum dediniz, tam ben giderken motorlu kişiler yaklaştı ve "Sürtük İtalyanlar nerede?" diye sorunca karakterimin kafası attı, size ateş etti. Olay bundan ibaret, ben bu rolü anlayışla karşılayabileceğinizi düşünüyorum. İyi forumlar.