Konu: [ 28/11/2020 - Charles Leggio ] Gereksiz yere agresif rol  (Okunma sayısı 191 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.11.2020 14:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Charles Leggio - @Harmless!

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Ardonia Blackwell

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Screenshotta bulunuyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Gereksiz yere agresif rol

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben idlewodda otururken geldi ve gereksiz yere küfürler savurdu agresif rol sergiledi sonra pizza stackin ilerisinde tekrar yanıma geldi ve küfürler savurmaya başladı motoruyla beni ezdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı almasını rica ediyorum.

« Son Düzenleme: 28.11.2020 19:17 d3x_ »

#1 - 28.11.2020 16:15
Ortada agresif bir rol yok ayriyetten sizin OOC'u IC'e yansıtmanız söz konusu. OOC ceza aldınız benim sayemde, IC karakterlde bir sorun yoktu fakat hiçbir türlü bir şey söylemiyorsunuz. OOC IC karıştırıyorsunuz, OOC kin beslediğin için her yaptığıma dair bir şikayet oluşturuyorsun. Gerekmediği sürece daha fazla yazmayacağım.

#2 - 28.11.2020 19:18
Şahitliğimi onaylıyorum, şahıs bana da çok kez bu tarz tutumlarda bulundu. Gym'de yumruk atıp kaçması, aşırı agresif rolleri vs vs

#3 - 28.11.2020 19:21
Ortada agresif bir rol yok ayriyetten sizin OOC'u IC'e yansıtmanız söz konusu. OOC ceza aldınız benim sayemde, IC karakterlde bir sorun yoktu fakat hiçbir türlü bir şey söylemiyorsunuz. OOC IC karıştırıyorsunuz, OOC kin beslediğin için her yaptığıma dair bir şikayet oluşturuyorsun. Gerekmediği sürece daha fazla yazmayacağım.

karakterin seninle muhattap olup olmamak istediğini nereden biliyorsunuz? belki morali bozuk canı sıkkın bu yüzden kimseyle konuşmuyor bu şeyleri düşünmeden böyle yanıtlar yazmanız saçma. Ben sadece gördüğüm ihlallere şikayet açıyorum

#4 - 29.11.2020 13:06
Şahitliğimi onaylıyorum, şahıs bana da çok kez bu tarz tutumlarda bulundu. Gym'de yumruk atıp kaçması, aşırı agresif rolleri vs vs
Şikayette bulunan olayların, anların hiç birisinde yoksun. Hangi şahitliği onaylıyorsun anlamış değilim, saçma. Ayriyetten dediklerinin hiç birisini yapmadım, kanıtın var ise şikayet açabilirsin. OOC kin beslemeyin arkadaşlar. Ayrıca @d3x_ kişisinin Ardonia karkterini şahit eklemesi çok mantıksız, şikayette bulunan hiç bir olayda Ardonia yok. Adminlerin bilmesini isterim.

karakterin seninle muhattap olup olmamak istediğini nereden biliyorsunuz? belki morali bozuk canı sıkkın bu yüzden kimseyle konuşmuyor bu şeyleri düşünmeden böyle yanıtlar yazmanız saçma. Ben sadece gördüğüm ihlallere şikayet açıyorum
İstediğime istediğimi yazma hakkım var diye düşünüyorum, önceden bir rol geçmişimiz var. Oraya dayanarak sana bunları söylemiş olabilir, basit bir şeyi çok fazla abartıyorsunuz. Daha fazla yazmayacağım, admin kararı beklenebilir.

#5 - 29.11.2020 18:21
Merhaba,

Önceden rol geçmişiniz var diye ilgili karakterin yanına gelip böyle bir rol yapamazsınız: https://prnt.sc/vsao63
Charles Leggio karakteri, Retarded-RP kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.