Konu: Fort Carsondaki evler.  (Okunma sayısı 193 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.11.2020 18:16
Merhaba, kısa süre önce 38MC'de bulunduğum sürede kasabada uzun süre rol yaptığım için Fort Carsondan ev almıştım. Daha sonrasında birlik kapandı ve evim elimde kaldı. Şuan evi şehire çok uzak olduğu için satamıyorum. Gidip kullanamıyorum da mâlum şehir içinde artık rollerim. Fort Carson kasabasına gittiğimde ise kasabada pek rol döndüğünü görmüyorum. Belki çok kişisel gelecek ama en azından kısa bir süre için roller Fort Carsona düşene kadar vergi gelmese veya Fort Carson içindeki evlerin satışı %90'a çekilse, gerçekten oraya bağladığım para yüzünden galeride araç alıp satamıyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 27.11.2020 18:18
Destekliyorum. Bende ayni dertten muzdaripim
Malesef ki elimde patladi diyebilirim.Rolsel olarak baktigimizda emlakciya veya kisilere gercek hayattta satabilecegimiz evi. Oranin rol bolgesinden cikmasindan ötürü.Elimizde kaldi oraya yatirdigimiz parayı  baska yerler icin kullanamıyorum  malesef.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 27.11.2020 18:58
Destekleyrum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#3 - 27.11.2020 20:52
Destek, yüksek fiyattan ev açıldığı için satarken zarar etmemek için yüksek fiyattan ilana koyuyoruz. Böyleyken de satılmıyor haliyle daha ucuz evlere yöneliyorlar evin nerede olduğu önemli olmadan.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 27.11.2020 23:57
Desteklemiyorum. Her evin bir albenisi vardır. Eğer mantıklı bir bölgeye yatırım yapmıyorsanız evi satarken zarar etmemeniz çok saçma olur. O zaman güzel konumda ev aramayalım veya bütün evlerin fiyatı aynı olsun. Şehirden uzak tozun toprağın içinde olan bir eve alıcı çıkma şansımı daha yüksek yoksa şehir içinde konforun ve lüksün içinde olan bir eve mi alıcı çıkması daha yüksek? Sabretmek büyük bir çözüm olacaktır, ayrıca bu bir oyun zarar etmek bu kadar tat kaçırıcı olmamalı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 28.11.2020 00:12
Desteklemiyorum. Her evin bir albenisi vardır. Eğer mantıklı bir bölgeye yatırım yapmıyorsanız evi satarken zarar etmemeniz çok saçma olur. O zaman güzel konumda ev aramayalım veya bütün evlerin fiyatı aynı olsun. Şehirden uzak tozun toprağın içinde olan bir eve alıcı çıkma şansımı daha yüksek yoksa şehir içinde konforun ve lüksün içinde olan bir eve mi alıcı çıkması daha yüksek? Sabretmek büyük bir çözüm olacaktır, ayrıca bu bir oyun zarar etmek bu kadar tat kaçırıcı olmamalı.

Gerçekten garip bir yorum. Açık konuşmak gerekirse 1.5 aydır satılmasını bekliyorum. Fiyatının çok altına koymama rağmmen satılmıyor. Tozun toprağın arasında olması, onu ulaşılmaz yapmaz. Aksine o tarz yerlerde yaşayan insanlar için bir fırsat olur. Konu o tarz yerlerde yaşayan insanlar olmadığı için evin satılmaması zamanında Fort Carsonda çok aktif rol dönüyordu. O yüzden almıştım. Fakat şuanda kasabada kuş bile uçmuyor. Ekonomik açıdan saçma bir çöküş, eğer böyle birşey olacaksa. Fort Carson'da ufak bir hikaye ile yangın rolleri vesaire yapılsın. O şekilde şehir yeniden revize edilsin, Bizde ona göre rolümüzü yapalım. Fakat böyle bir anda şehirin sessiz kalması, yatırdığımız paranın hiç olmasına sebep oluyor. İC olarak karakterim galerici ve araç alım satımını parayla yapıyorum. Evi satıp sermayemi arttırmak istiyorum. Malesef bu pek mümkün gözükmüyor.  :D

Eğer konum olarak evlerin fiyatları fark gösteriyor olsaydı, zaten eve 90.000 dolar değil. 40.000 dolar verirdim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 28.11.2020 00:42

Gerçekten garip bir yorum. Açık konuşmak gerekirse 1.5 aydır satılmasını bekliyorum. Fiyatının çok altına koymama rağmmen satılmıyor. Tozun toprağın arasında olması, onu ulaşılmaz yapmaz. Aksine o tarz yerlerde yaşayan insanlar için bir fırsat olur. Konu o tarz yerlerde yaşayan insanlar olmadığı için evin satılmaması zamanında Fort Carsonda çok aktif rol dönüyordu. O yüzden almıştım. Fakat şuanda kasabada kuş bile uçmuyor. Ekonomik açıdan saçma bir çöküş, eğer böyle birşey olacaksa. Fort Carson'da ufak bir hikaye ile yangın rolleri vesaire yapılsın. O şekilde şehir yeniden revize edilsin, Bizde ona göre rolümüzü yapalım. Fakat böyle bir anda şehirin sessiz kalması, yatırdığımız paranın hiç olmasına sebep oluyor. İC olarak karakterim galerici ve araç alım satımını parayla yapıyorum. Evi satıp sermayemi arttırmak istiyorum. Malesef bu pek mümkün gözükmüyor.  :D

Eğer konum olarak evlerin fiyatları fark gösteriyor olsaydı, zaten eve 90.000 dolar değil. 40.000 dolar verirdim.

Karşılıklı polemiğe girmek istemiyorum. Görüşümü daha net anlaman için şöyle izah edeyim. Kasabada ben de ev satıyorum fakat uzun süredir satılmıyor. Buraya konu açmıyorum çünkü ev kasabada ve anında satılmasını umut edemem. Kasabada rol planı olan bir oyuncu çıkınca evimi satabilirim. Aynı durum senin içinde geçerli. Şehir dışında bir rol planı yapan bir oyuncu geldiği zaman senin evlerini satın alır. Rol ortamı bitti diye indirim gelmesi biraz saçma geliyor. Evin alış fiyatı düzeltilebilir ve üstü sana ödenebilir ama Fort Carson'da ev aldım orada rol ortamı bitti satışlar %90 olsun mantığı yersiz. O zaman Montgomery'deki evlerde aynı şekilde olsun, bütün kasabalara böyle yapalım. Ne kadar mantıklı?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 28.11.2020 01:06

Karşılıklı polemiğe girmek istemiyorum. Görüşümü daha net anlaman için şöyle izah edeyim. Kasabada ben de ev satıyorum fakat uzun süredir satılmıyor. Buraya konu açmıyorum çünkü ev kasabada ve anında satılmasını umut edemem. Kasabada rol planı olan bir oyuncu çıkınca evimi satabilirim. Aynı durum senin içinde geçerli. Şehir dışında bir rol planı yapan bir oyuncu geldiği zaman senin evlerini satın alır. Rol ortamı bitti diye indirim gelmesi biraz saçma geliyor. Evin alış fiyatı düzeltilebilir ve üstü sana ödenebilir ama Fort Carson'da ev aldım orada rol ortamı bitti satışlar %90 olsun mantığı yersiz. O zaman Montgomery'deki evlerde aynı şekilde olsun, bütün kasabalara böyle yapalım. Ne kadar mantıklı?

Dostum, polemiğe girmemiz birşeyi değiştimeyecek. Zaten son kararı yine admin verecek lâkin hiçbir kasabada hayat 1 aylık 10/10 şekilde aktif olup, bir anda 1/10'a hatta eksilere kadar düşmez. Konu Fort Carsonun şehir dışında olması ve şehire çok uzak olması. Montgomery/Palomine ve türevindeki kasabalar şehire oldukça yakın. Oralarda rol dönmese bile tanıştığın bir kızı veya arkadaşını rol için oraya götürmek mantıklı kaçabiliyor yakın olduğu için. Ama burada rol yapmak ve her gün şehire git gel yapmak. Gerek benzin parası, gerek gişe ücretleri ve motor ömrü olarak bize geri dönüş yapıyor. Yani kasabada yaşamak bize maddi açıdan destek vermek yerine, köstek oluyor. Cebimizdeki paradan azalıyor. Ben şehirden uzak yaşıyorsam, bütçemi az tutmak için yaşarım. Aksine burda yaşamak benim bütçemi olumsuz yönden etkiliyor. Şehirde pasif, gidince rol bulamıyorum. Orada ev tutmamın bir mantığı yok açıkcası.  Diğer dediğine gelecek olursak. Sistem fiyatı düşüp geri ödeme, 90.000 olan evim 50'e düştü, bu evden 40bin aldım, yarın bir gün sattığımda 40'a zaten cebime 80.000 dolar geçecek. Bunu yerine %90 yapılırsa, yine 80'bin dolara yakın bir para geçicek. O yüzden olay parayı oraya bağlamak yerine şehirde işlemek ve şehirin kendi açımdan aktifliğini arttırmak üzerine açtığım bir konuydu. Olayın bu tarz yerlere çekilip, oradaki insanların üstünde üstünlük sağlaması falan değildi. Sadece normal bir şehirde 400-500 kişi yaşamıyor. Bu oyun, tamam roleplay ama bazı konulara realistik açıdan bakmaktansa, rolümüzü geliştirme acısından b akıyorum. Şu dünya üzerinde 20 tane hane, Hastanesi ve polis karakolu olup hepsinin boş olduğu bir kasaba görmedim. O yüzden, ya kasaba revize edilsin. Kasabaya rol taşınsın ya da bu tarz birşey gelsin diye bir fikir sundum. Eğer bunlar mümkün değilse zaten %90 sistemi gelsin dedim.
« Son Düzenleme: 28.11.2020 01:09 Ahesta »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 28.11.2020 03:37
Buna sadece diyebileceğimiz şey "kötü yatırım" olur. Fort Carson'a yönelik böyle bir düşüncemiz bulunmuyor. Teşekkürler.
100
6
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Ahesta, ba2handro, zebercet, Nickles, Getsomerest,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok