Konu: Emma_Houston - Güvenli Bölgede Agresif Rol + Car Ramming  (Okunma sayısı 233 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.11.2020 11:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Emma_Houston @d3x_

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.11.2020 - 10:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli Bölgede Agresif Rol + Car Ramming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker mesleğine para kasmak için başlamıştım, normal gidiyorum 1-2 tur yaptım sonra karşıma bu kişi geldi. İlk başta yavaş gidiyor diye solundan geçip gittim. Sonrasın da nedense kendisi amaçsız bir yarış başlattı, beni geçmek için hep yanındayken falan aracıma vurdu ve etrafa savruldum. Sustum ama en sonunda sol taraftan çok hızlı bir şekilde beni yoldan çekmek için çarpmasında sabrımı bozmak zorunda kaldım ve gerekli kanıtları alıp şikayet etmeye karar verdim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): 1. SS'de her şey açık açık gözüküyor, 2. SS'de çarptı beni sola savurup devam etti zaten mavi araçtaydı belki işe yarar diye attım.

#1 - 27.11.2020 11:25
Agresif rol için SS atmayı unutmuşum o da burada;

#2 - 27.11.2020 20:04
@d3x_ 12 Saat içerisinde savunmanızı yapın.

#3 - 28.11.2020 00:32
trucker rotası boyunca bana pony araç ile pit attı, önümü kesip kaza yaptırdı bunları sebebi de yok anlamsızca gelip bana çarptı sebepsiz yere karaktere bağırdı ve dalga geçercesine *sırıtır* diye emoteler geçti. Bunların hepsini aracımın motorunu bozabildiği için yaptı, nasıl bir ooc kin ise şikayet açmak için resmen insanları kovalıyorsunuz

#4 - 28.11.2020 00:35
karşıma bu kişi geldi. İlk başta yavaş gidiyor diye solundan geçip gittim. Sonrasın da nedense kendisi amaçsız bir yarış başlattı

neden yalan konuşuyorsun? Yarış başlattığımı sana bağırarak gelll yarışalımm yada başka bir şekilde mi ilettim bunu nereden bilyirosun. Ayrıca sana çarptığımın sslerde bir kanıtı yok sadece yanından geçmişim sana sürtmemişim bile?

#5 - 28.11.2020 16:31
Yalan konuşmuyorum? Giderken geçtiğimde hep gene öne geçmek için aracıma vurdun 2-3 SS aldım tam net gözükmedi en son soldan kaldırımların üzerinden gelip sertçe çarptığında SS aldım.

#6 - 28.11.2020 16:33
Ayrıca "Sırıtır" diye emote attığımda şundan dolayı, ilk başta vurduktan sonra amaçsız bir yarış içindesin diye bağırdım sonrasında bana karşı ""Kes piç!" diye bir ifade kullanıyorsun gereksiz agresif rol yapıyorsunuz. Sen gittikten sonra geri geldin ve öylesine "sırıtır." ifadesini verdim bana o küfürlü ifadeyi kullandığın için. SS'lerde de gözüküyor zaten sana PİT attığımda olmadı kanıtın varsa paylaşabilirsin.

#7 - 28.11.2020 16:36
karşıma bu kişi geldi. İlk başta yavaş gidiyor diye solundan geçip gittim. Sonrasın da nedense kendisi amaçsız bir yarış başlattı

neden yalan konuşuyorsun? Yarış başlattığımı sana bağırarak gelll yarışalımm yada başka bir şekilde mi ilettim bunu nereden bilyirosun. Ayrıca sana çarptığımın sslerde bir kanıtı yok sadece yanından geçmişim sana sürtmemişim bile?

Bunu demene gerek yok zaten kendin yapıyorsun bildiğin aracıma vurup duruyorsun öne geçmek için, senin bana çarptığına dair ilk SS'i iyi incelersen sevinirim. Sol taraftan yolu kısaltmak için kaldırımlardan geldin ve aracıma vurdun az kalsın takla atıyordum. 2. SS'de de vurdun sola savruldum ama gittikten sonra sen SS alabildim senin aracın ileride gözükebiliyordu zaten ben ek not olarakta orada belirttim vurdu sola savruldum ben ama gittiği için net alamadım SS belki işe yarar diye aldım dedim.

#8 - 28.11.2020 16:39
trucker rotası boyunca bana pony araç ile pit attı, önümü kesip kaza yaptırdı bunları sebebi de yok anlamsızca gelip bana çarptı sebepsiz yere karaktere bağırdı ve dalga geçercesine *sırıtır* diye emoteler geçti. Bunların hepsini aracımın motorunu bozabildiği için yaptı, nasıl bir ooc kin ise şikayet açmak için resmen insanları kovalıyorsunuz

Tüm kanıtlarımıda sergiledim aracınıda bozmadım eğer bozduysam bir kanıt sunabilirsin burada suçlu çıkmamak için yalan atmana gerek yok. Aşağıda yorumlarımıda kullandım iyi incelersen fark edersin her şey yalan değil bence. OOC Kin ilede alakası yok. Birincide sustum sadece sürttün, ikincide sustum çarpmıştın sola savurttun beni, üçüncüde bildiğin yarışa girdin soldan öyle bir vurdun ki araç nerdeyse takla atacaktı 1. SS'i iyi incele.

#9 - 28.11.2020 19:15

Bunu demene gerek yok zaten kendin yapıyorsun bildiğin aracıma vurup duruyorsun öne geçmek için, senin bana çarptığına dair ilk SS'i iyi incelersen sevinirim. Sol taraftan yolu kısaltmak için kaldırımlardan geldin ve aracıma vurdun az kalsın takla atıyordum. 2. SS'de de vurdun sola savruldum ama gittikten sonra sen SS alabildim senin aracın ileride gözükebiliyordu zaten ben ek not olarakta orada belirttim vurdu sola savruldum ben ama gittiği için net alamadım SS belki işe yarar diye aldım dedim.

bunu bilemezsin

Tüm kanıtlarımıda sergiledim aracınıda bozmadım eğer bozduysam bir kanıt sunabilirsin burada suçlu çıkmamak için yalan atmana gerek yok. Aşağıda yorumlarımıda kullandım iyi incelersen fark edersin her şey yalan değil bence. OOC Kin ilede alakası yok. Birincide sustum sadece sürttün, ikincide sustum çarpmıştın sola savurttun beni, üçüncüde bildiğin yarışa girdin soldan öyle bir vurdun ki araç nerdeyse takla atacaktı 1. SS'i iyi incele.

tüm ssleri iyice inceledim, sana çarptığımın bir kanıtı yok

peki admin kararı bekleylim