Konu: 27.11.2020 - Lawrence_Castucci - DM  (Okunma sayısı 276 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.11.2020 00:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @feller

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.11.2020 00.10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching ve Güvenli Bölge İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir barda Lawrence Castucci ile diyalog kurdum sonra beni tuzağa göndereceğini düşündüğüm için kendi kendime konuşma rolü yapıp /c ile küfür ettim. Bunun devamında o sesin içinde beni duyma rolü yapıp "Bunu dışarı atın dedi." Sonra bana yanaştılar koluma girme vs gibi bir rol yapacaklarından emindim ben de ona rolünü vererek yumruk attım ve sıyrıldım ardından kapıya yönelip kaçmaya başladım çünkü kalabalıklardı. Daha sonra beni takip etti ve bir anda güvenli bölge olarak bildiğim bir alanda beni silahla vurdu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Bu sste chatlogumda kişiyle girdiğim diyalog.
Spoiler: GösterGizle

Ardından kısık sesle yaptığım rolü duyması ve bunun arkasından beni mekandan attırmak istemesi.

Kişinin beni vurması.

Ek açıklamalar(varsa): Kendisinin profiline baktım birlik yöneticisi olduğunu gördüm böyle vasıfta birinin bu kadar basit kuralları ihlal etmemesine göz yumulmamalı belki küfür etmek agresif rol olarak algılanabilir ama ne olursa olsun legal bir alanda açık seçik silahla beni vurması doğru değil, adaletli olacağınızı temenni ederim.

#1 - 27.11.2020 00:35
Selam, öncelikle chatte görebildiğim her şeyi IC olarak rolde görmüş/duymuş olarak varsayım yapabilirim. İlk olarak ilk ekran görüntüsünde göründüğü gibi chat bölümünde "Selam şeker ister misin naneli?" yazısını yazıyorsun, daha sonrasında sana ofise geçmeni söylüyorum ve şahsıma IC olarak küfrediyorsun. (birlik lideriyim, mekan sahibiyim, mekanda kalabalık bir birlik üyeleri var)  Daha sonrasında seni dışarıya çıkartmalarında söylediğimde bana yumruk atmaya başlıyorsun, doğal olarak bende silahımı çıkartıp seni vuruyorum, gayet normal bir durum. Senin söylediğin gibi karakterim bir birlik yetkilisi, sen bana küfredersen üzerine yumruk sallamaya çalışırsan benim sana ateş açmam aşırı şekilde normal. Buna benzer davranışları yapıyorsan eğer buna benzer sonuçları göze almak zorundasın dostum. Savunmam bu kadar. Gerekli kararı yetkililer verebilir, iyi forumlar.  :)

« Son Düzenleme: 27.11.2020 00:42 feller »

#2 - 27.11.2020 00:44
Kısık sesle küfrettiğimi belirtmiştim, o müzik sesinde duyman absürt küfretmemin nedenini de belirttim beni ofise git diyerek dövdüreceğini falan düşündüm zaten yüzüne etmedim yürümeye başladığında kısık sesle ettim /w yi kendimde kullanamıyorum maalesef ayrıca bir tane yumruk atıp kaçtım emoteme öfkeyle bakmak yerine düzgün okusan belki peşimden bile gelmezsin.  Çok normal bunları yapmam demişsin Adana RP falan mı burası? Yumruk atana yumruk atarsın karakterin polis falan korkmuyor mu hiçbir şeyden? Etik bir hareket değil. İyi forumlar.

#3 - 27.11.2020 00:50
Söylediğin gibi, karakterim birlik lideri. Senin karakterinin serseri yapısına göre kavga etmesi epik değil. Eğer mekanda uyuşturucu satmaya çalışıyorsan, küfredebiliyorsan(/c den söylediğin bir şeyi chatte görebilirim) ve yumruk atabiliyorsan, mermi yemeyi göze alıyorsun demektir. Kendi kendine konuşmanın yani şizofren rollerinin yapılması yasak. Eğer sadece kendinin duymasını istiyorsan zaten bunu chate dökmene gerek yok. Karakterinin bir şeyi duymasını istemiyorsan, ona göre bir komut kullanman gerekiyor.

#4 - 28.11.2020 00:06
Savunmam bu kadar, admin kararı bekliyoruz gerekli açıklamaları yaptım.

#5 - 30.11.2020 02:00
Merhaba,

Kanıtlar incelendi ve herhangi bir yaptırım uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.