Konu: POLİSLER İÇİN AR:GE  (Okunma sayısı 520 defa)

#10 - 26.11.2020 23:09
Dostum metinde rol ikmanı verilmiyor vb demişsinde, verilmese m4 ile sarkıp aracını hasarlayıp seni tutuklarlardı, Karşıdaki kişinin ic olan görevi seni yakalamak. Gerçek hayat'a da öyledir, Polise direnirsen ve yayan bir şekilde kaçmaya başlarsan ve kaçarsan seni durdurmak için beanbag yada gerçek silah ile ateşleyebilir işlediğin suça göre.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Vigilante,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 27.11.2020 01:28
Arkadaşın isteği garip ve yanlış ancak şu şekilde yorumlanabilir.

Oyunda gerçekten suçlu/polis dengesinde bariz bir dengesizlik olduğunu düşünüyorum ki benim konseptim legal.

Bazen oyunda aktif olarak devriyede 70-80 polis oluyor ki bu korkunç ötesi bir rakam.

Bir kaç gün önce bir evin soyuluyor olabileceği ihbarını vermiştim ve bir anda 5-6 polis arabasının olay yerine geldiğini gördüm.

Bu biraz gerçekçilikten uzak ve geniş bağlamda bakıldığında illegallerin şansı biraz azalıyor.
« Son Düzenleme: 27.11.2020 01:30 T0xic »
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Rousseau,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 27.11.2020 12:09
Polislerin gözünü kapatıp "Hadi bakmıyorum yap istediğini" şeklinde davranması uygunsuz olacaktır. Suç işlemek sandığınız kadar kolay bir şey değil. SA-MP ortamı diye herkes illegale sarıyor ama bu sunucular rol yapmak için var, suç işleyip birilerini vurmak için değil. Desteklemiyorum.
Farkli serverlarda ki illegal üstünlüğü ve silah bulma kolaylığından dolayı bu olaylar oluyor. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 27.11.2020 15:44

Oyunda gerçekten suçlu/polis dengesinde bariz bir dengesizlik olduğunu düşünüyorum ki benim konseptim legal.

Bazen oyunda aktif olarak devriyede 70-80 polis oluyor ki bu korkunç ötesi bir rakam.

Bir kaç gün önce bir evin soyuluyor olabileceği ihbarını vermiştim ve bir anda 5-6 polis arabasının olay yerine geldiğini gördüm.

Bu biraz gerçekçilikten uzak ve geniş bağlamda bakıldığında illegallerin şansı biraz azalıyor.

Lütfen artık legal/illegal dengesi kavramından kurtulalım. Bir ülkede en güçlü organizasyon kolluk kuvvetleridir. Hiçbir birlik/oluşum VCPD'den daha güçlü ve dominant olamaz.

Bir hırsızlık vakasına onlarca polis aracı da yönelebilir. Buyrun
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Noptech, Vigilante,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 27.11.2020 15:51
Ben rollerin uzaması için bu AR:GE'yi açtım,gördüğüm iletiler baktığımda AR:GE ile alakası olan doğru düzgün ileti göremedim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 27.11.2020 16:21
desteklemiyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 27.11.2020 17:21
Ben rollerin uzaması için bu AR:GE'yi açtım,gördüğüm iletiler baktığımda AR:GE ile alakası olan doğru düzgün ileti göremedim.

Konu da aslında tam olarak bu. Polisler sizin kaçmanıza göz yummak istemiyor. Bu rol dışı ve amatörce. Profesyonel bir şekilde kaçan çok oldu polisten. Ama kaçarken şansı biz tanımadık kendisi oluşturdu. Polisten kaçmak kolay bir şey değil. Konu da tam olarak bu. Size rol imkanı yaratacağız diye kendi rol imkanımızı kısıtlamak hem role aykırı hem gerçek dışı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 27.11.2020 23:43
Desteklemiyorum, dediğin gibi rol yapmaya geldik, gerçek hayata benzetmeye çalışıyoruz. Peki gerçek hayatta böyle olur muydu? Tabii ki de hayır?

Edit: Kaçıyonuz mu len, hadi kaç kaç görmüyom kaç kaç

Spoiler: GösterGizle

@LahmacStar haykırdım :D

Bu AR-GE'lik bir konu değil dostum. Bu konuyu konuşman gereken kişiler, rol yönetimdeki insanlar.
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Ihsan,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 28.11.2020 10:51

Lütfen artık legal/illegal dengesi kavramından kurtulalım. Bir ülkede en güçlü organizasyon kolluk kuvvetleridir. Hiçbir birlik/oluşum VCPD'den daha güçlü ve dominant olamaz.

Bir hırsızlık vakasına onlarca polis aracı da yönelebilir. Buyrun

Evet haklısınız ancak en temelinde bunun bir oyun olduğunu ve karşılıklı keyif üzerine kurulu olduğunu da unutmamamız gerekiyor.

Gerçek hayatta kolluk kuvvetlerinin çok ağır bastığını ve nefes aldırmadığının bizde farkındayız ancak bunu ''Eğlence Sektörü''nün bir kolu olan  bu sunucuya entegre etmeye çalışırsan işin eğlence kısmından ''oldukça'' fedakarlık etmiş oluyorsun.

Herşeyi gerçek hayata uygun düşünseydik dün bir tane sniperın koruduğu halka açık akademi yemin töreninde 5 tane canlı bomba patlar, 20 tane silahlı saldırı düzenlenirdi, Capitol binasının üstündeki tek sniperın karşı koyabileceğini sanmıyorum.

Realizm - Eğlence'yi bir terazi olarak düşünün. Bu terazi hangi tarafa ağır basıyorsa diğer taraf için işler sıkıcılaşmaya başlar. Zaten bu sunucu bunu en iyi koruyan sunucu olduğu için şuan ''Rakipsiz''.

@Diversa

« Son Düzenleme: 28.11.2020 10:56 T0xic »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#19 - 28.11.2020 10:55
Her ay düzenli olarak açılan "vcpd çok güçlü" argelerinden bir tanesi, öbür ay kim açacak acaba...
Hmmm
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
Xairon,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok