Arkadaşın isteği garip ve yanlış ancak şu şekilde yorumlanabilir.
Oyunda gerçekten suçlu/polis dengesinde bariz bir dengesizlik olduğunu düşünüyorum ki benim konseptim legal.
Bazen oyunda aktif olarak devriyede 70-80 polis oluyor ki bu korkunç ötesi bir rakam.
Bir kaç gün önce bir evin soyuluyor olabileceği ihbarını vermiştim ve bir anda 5-6 polis arabasının olay yerine geldiğini gördüm.
Bu biraz gerçekçilikten uzak ve geniş bağlamda bakıldığında illegallerin şansı biraz azalıyor.
Lütfen artık legal/illegal dengesi kavramından kurtulalım. Bir ülkede en güçlü organizasyon kolluk kuvvetleridir. Hiçbir birlik/oluşum VCPD'den daha güçlü ve dominant olamaz.
Bir hırsızlık vakasına onlarca polis aracı da yönelebilir. Buyrun
Evet haklısınız ancak en temelinde bunun bir oyun olduğunu ve karşılıklı keyif üzerine kurulu olduğunu da unutmamamız gerekiyor.
Gerçek hayatta kolluk kuvvetlerinin çok ağır bastığını ve nefes aldırmadığının bizde farkındayız ancak bunu ''Eğlence Sektörü''nün bir kolu olan bu sunucuya entegre etmeye çalışırsan işin eğlence kısmından ''oldukça'' fedakarlık etmiş oluyorsun.
Herşeyi gerçek hayata uygun düşünseydik dün bir tane sniperın koruduğu halka açık akademi yemin töreninde 5 tane canlı bomba patlar, 20 tane silahlı saldırı düzenlenirdi, Capitol binasının üstündeki tek sniperın karşı koyabileceğini sanmıyorum.
Realizm - Eğlence'yi bir terazi olarak düşünün. Bu terazi hangi tarafa ağır basıyorsa diğer taraf için işler sıkıcılaşmaya başlar. Zaten bu sunucu bunu en iyi koruyan sunucu olduğu için şuan ''Rakipsiz''.
@Diversa