Konu: [25.11.2020] Xavier_Carvallo CR+CJ  (Okunma sayısı 192 defa)

#0 - 25.11.2020 21:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Xavier_Carvallo  @tharok

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Conor_Delaney Orlando_Carter

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.09 25.11.2020
[/d]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CAR JACK — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek

9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK[/size]Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.
[/color]

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Durduğum yerde beni aracıyla 2 defa ezdi. Bir kere ezdi sonra geri geldi tekrar ezdi. Daha sonra sürüş halinde olduğum araçtan beni attı arabama bindi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: CR:
   CJ:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

[]

#1 - 25.11.2020 23:28
Xavier_Carvallo olarak savunmam; ilk attığı videoda hızlı bir şekilde kaçmaya çalışırken yanlışlıkla ve o an şahıs aracımdan eşya çalacak heyecanı ile şahısa çarpmış bulunmaktayım, bilerek veya bilinçli bir şekilde ezmediğim ve üstünde beklemediğim videoda belli olmakta. Onun dışında CJ'ye gelecek olursak şahısı yanlışlıkla araçtan atıyorum, sağ tık ve "F" kombinasyonu ile yumruk atacakken elim sadece "F" tuşuna değdi ve aracı sürmeye devam etmedim, hemen araçtan indim. Şikayetçi taraf keşke videonun devamınıda atsaymış, aracı ona geri veriyorum. Her neyse, buna karar vermiş ve şikayet açmış, aramızda konuşup çözebilirdik bu olayı, büyütülecek bir ihlal olduğunu düşünmüyorum ama fikrinede saygı duyuyorum.Savunmam bitmiştir, teşekkür ederim.İyi forumlar, iyi görevler.
« Son Düzenleme: 25.11.2020 23:51 tharok »

#2 - 25.11.2020 23:34
Xavier_Carvallo olarak savunmam; ilk attığı videoda hızlı bir şekilde kaçmaya çalışırken yanlışlıkla ve o anın heyecanı ile şahısa çarpmış bulunmaktayım, bilerek veya bilinçli bir şekilde ezmediğim ve üstünde beklemediğim videoda belli olmakta. Onun dışında CJ'ye gelecek olursak şahısı yanlışlıkla araçtan atıyorum, sağ tık ve "F" kombinasyonu ile yumruk atacakken elim sadece "F" tuşuna değdi ve aracı sürmeye devam etmedim, hemen araçtan indim. Şikayetçi taraf keşke videonun devamınıda atsaymış, aracı ona geri veriyorum. Her neyse, buna karar vermiş ve şikayet açmış, aramızda konuşup çözebilirdik bu olayı, büyütülecek bir ihlal olduğunu düşünmüyorum ama fikrinede saygı duyuyorum.Savunmam bitmiştir, teşekkür ederim.İyi forumlar, iyi görevler.

Gerek görülürse gece bilgisayarı açık bırakıp 10 dakikalık videoyu yüklerim. Dedikleriniz tamamen kendi paçanızı kurtarmaya yönelik açıklamalar.

#3 - 25.11.2020 23:36
Kendi paçamı kurtarmaya yönelik bir şey söylediğimi düşünmüyorum, sadece bana verilen savunma hakkımı kullanarak bir şeyler söylüyorum. Fikrinize dahi saygı duyuyorum ki sürekli ceza almam için üsteliyorsunuz. Videoyu yüklerseniz birlikte izleriz, aracınızı sürüyor muyum yoksa size mi veriyorum ve zaten araçtan indiğim videonun son bir saniyesinde gözükmekte.Ceza almamdan bu kadar mutluluk duyacağınızı bilmiyordum, teşekkür ederim.

#4 - 25.11.2020 23:37
Kendi paçamı kurtarmaya yönelik bir şey söylediğimi düşünmüyorum, sadece bana verilen savunma hakkımı kullanarak bir şeyler söylüyorum. Fikrinize dahi saygı duyuyorum ki sürekli ceza almam için üsteliyorsunuz. Videoyu yüklerseniz birlikte izleriz, aracınızı sürüyor muyum yoksa size mi veriyorum.Ceza almamdan bu kadar mutluluk duyacağınızı bilmiyordum, teşekkür ederim.
Aracı sürmüyorsunuz evet ancak araçtan inmenizin sebebi aracı bana vermek değil beni araçtan indirip arkadaşlarınızla birlikte dövmek.

#5 - 25.11.2020 23:40
Öyle bir amacım olsa attığınız ilk videoda araca binip kaçmak yerine bu dediğinizi yapardım, /b bölüp mc,wrong tarzı şeyler ile rolü baltalamak istemedim.Ve daha fazla burayı kirletmeyelim, sohbet etmek isterseniz discord veya PM üzerinden konuşabiliriz, savunmamı yaptım, bittiğini belirttim. Yetkili kararını beklemek en doğrusu olur.

#6 - 25.11.2020 23:48
Özür dileyerek şunuda eklemek istiyorum, ilk attığınız videoda aracımın yanında /eal yazarak emotesiz ve rolsüz şekilde eşyamı çalmaya çalışıyorsunuz, olay bunun yüzünden gelişti zaten. Yaptığınız şeyde başlı başına bir ihlal, bunu dile getirip herhangi bir şikayet bile açmadım.Ama şu ufacık bir şey sizi bu kadar etkilediyse bilemem.Benim eksiklerimi veya ufak şeylerimi gözler önüne sokacağınıza kendi yaptıklarınıza bakarak insanları yargılamanızı tavsiye ederim.Şikayeti sonuçlayacak yetkili bu ihlali göz önünde bulundurarak bir karara varırsa mutlu olurum.((0.17))
« Son Düzenleme: 25.11.2020 23:52 tharok »

#7 - 25.11.2020 23:54
Özür dileyerek şunuda eklemek istiyorum, ilk attığınız videoda aracımın yanında /eal yazarak emotesiz ve rolsüz şekilde eşyamı çalmaya çalışıyorsunuz, olay bunun yüzünden gelişti zaten. Yaptığınız şeyde başlı başına bir ihlal, bunu dile getirip herhangi bir şikayet bile açmadım.Ama şu ufacık bir şey sizi bu kadar etkilediyse bilemem.Benim eksiklerimi veya ufak şeylerimi gözler önüne sokacağınıza kendi yaptıklarınıza bakarak insanları yargılamanızı tavsiye ederim.Şikayeti sonuçlayacak yetkili bu ihlali göz önünde bulundurarak bir karara varırsa mutlu olurum.((0.17))

Siz de aynısını yaptığınız için ben sizin aracınızdan çaldığınız çuvalı geri almak için yazdım. Siz en başında hiçbir rol olmadan direkt aracın yanına gelip çaldınız.

#8 - 26.11.2020 00:19
Lütfen somut kanıt atar mısınız? Kendinizi korumak için böyle bir yalana basvuruyorsunuz.Gercekten yazık diyecek hiçbir şey yok. Tatli bir dille konuşmaktan ne yazık ki anlamıyorsunuz.Yapmis olduğunuz bu ihlalden şikayet açacağım sabah saatlerinde. Kimsenin aracından eşya çalmadım soydugum evin eşyalarını pawn shopa satıyordum.Lutfen söylediğiniz şeyin kanıtını atin. Kanıta bile gerek yok yalan söylediğiniz apaçık ortada.Aracinizdan eşya çalsam kendi aracima koymak yerine Pawn Shop'a satardım:) :o :-X
« Son Düzenleme: 26.11.2020 00:34 tharok »

#9 - 26.11.2020 12:17
Videoda çok net bir şekilde benim aracıma üzerime doğru koşup beni araçtan atıyorsun. Çok net bir şekilde. '' CJ'ye gelecek olursak şahısı yanlışlıkla araçtan atıyorum, sağ tık ve "F" kombinasyonu ile yumruk atacakken elim sadece "F" tuşuna değdi'' demişsin fakat bana nasıl yumruk atabilirsin araçtayken? Ben araçtayım videoda da açık bir şekilde görüldüğü gibi sürdüğüm aracı kovalayıp beni araçtan atıyorsun. Bana vurmak yumruk atmak için değil beni araçtan atmak için yapıyorsun. VİDEODA GAYET AÇIK.