Konu: @Thomp Oso_Canizares Şikayet  (Okunma sayısı 149 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.11.2020 18:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Thomp  Oso_Canizares

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.11.2020 17:56-18:10 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK,  Bunny, YKİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

3.ss'te saatler ve tarihler net bir şekilde görülüyor. Orada Oso Canizares denen adam yer de yatıyor vaziyette, tarafımca dövüldü. Arkadaş OOC bir şekilde yediremiyor ve bir zaman sonra kalkıp beni 2 dakika sonra falan kovalamaya başladı.  Üstelik bunu da Bunny yaparak gösterdi. SS'lere dikkat ederseniz anlayabilirsiniz. 4.SS'te bunny yaparak beni kovaladığı yer görülüyor.  (3.SS ve 4.SS)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

3.SS https://hizliresim.com/iJC8X6

4.SS https://hizliresim.com/77X6KP

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşa gereken en ağır cezaların verilmesini talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 25.11.2020 19:08 Wenter »

#1 - 25.11.2020 21:04
Birincisi Yaralı rolünü yaptım YKİ yaptığıma dair bir ssin varsa atabilirsin

ikincisi Bunny yapmadım  6 saniyede bir yapılıyor ki şahıs yaptığı için yaptım bu düpedüz tam anında yakalamış ondan sonra hiç yapmadım.

üçüncüsü RKlıydım, ama arkadaşım kovaladığı için kovaladım ki şahısı düşürme çabasına falan girmedim sadece kovalama rolüne girmiştik, şahıs çatıdan çatıya atlıyordu ki chatlogunda arkadaşın çatıdan çatıya zıpladığı görülebilir.

#2 - 25.11.2020 21:10
Bunny eğer yanlış anlaşılırsada yetkililerden özür diliyorum bir daha olmayacaktır.

#3 - 26.11.2020 01:01
RK yapmadım diyorsun:

Alıntı
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

#4 - 26.11.2020 11:37
RKlı iken Brawl yaptığımın ss i var mı?

#5 - 26.11.2020 11:38
Arkadaşım seni kovalıyor Juchitan Apellido, bende senin izini sürüyorum bulup ona söylemek için Brawla sonradan hiçbir şekilde girmedik?

#6 - 26.11.2020 13:22
Silahla vurulmadım.

#7 - 27.11.2020 13:55
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Her ne kadar silahla vurulmamış olsanızda bir brawl sonrasında yaralı rolünü yapmalısınız. Diyelim ki brawl yapmadınız, 3.screenshot adı verilen görüntü de yaralı durumdasınız. Bu da sizin yaralı olmanızı tetikliyor. Ancak hiçbir şey olmamış gibi iki dakika sonrasında kişiyi kovalıyorsunuz bu da yaralı kural ihlaline giriyor. Bunnyhopping konusunda sizi uyarıyorum, tekrarı halinde cezalandırılabilirsiniz. Bunun toplamında Oso_Canizares karakteri "Yaralı Kural İhlali" kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.