Konu: Yagami_Yamazaki CJ, PG, Fear RP  (Okunma sayısı 196 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.11.2020 02:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Yagami_Yamazaki @deuaclion

Olaya dahil olan şahit karakter adı: John Saurent @AtaStyles

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24/11/2020 22:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
PG, CJ, Fear RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selamlar, kişi durup dururken birliğimizin aktif rol yaptığı yerden yani Rodeo'dan gelipr aracımı çalmayı denedi, etrafta 15 aktif oyuncu bulunmaktaydı ve mafya rolü yapıyoruz, bu Fear RP kural ihlali için açıklamam.

CJ ve PG şikayetlerine gelirsek, kişi emote attım diye her aracı çalabilirim sanıyor galiba ama bana rol imkanı sunmuyor gördüğünüz gibi, bildiğimiz üzere başkalarına karşı bu kadar kesin emote'lar veremeyiz ve ben rapor atarken bir başkası bana PM üzerinden gördüğünüz bu mesajı atıyor, yani kişi durup dururken aktif rol bölgelerinde rol imkanı sunmadan, rol yapmadan araç çalıyor yani rol zevkimizi bozuyor. Diyeceklerim bu kadardı, admin kararını bekliyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

veo

*
v3 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#1 - 25.11.2020 03:14
Aynısını bizede yaptı arkadaş maalesef ve emote vermeden kaç defa cj attı.

#2 - 25.11.2020 18:53
Uyardın, indim araçtan sana da aynısını yapmadım ceza almam için yalancı şahitlik yapma, cidden yaptın diyorsan kanıt at.
Ss'de zaten göründüğü gibi aracın üstündesin ben de yokum araçta.

#3 - 25.11.2020 18:54
Üsteki ss, kendi aracım.Kendi aracımdan inip seninkine bindim altaki ss senin aracın lütfen daha detaylı yaz.

#4 - 25.11.2020 18:55
Uyardığında indim zaten, pm den de yazabilirdin şikayet açmana gerek yoktu.

#5 - 26.11.2020 05:16
Uyardın, indim araçtan sana da aynısını yapmadım ceza almam için yalancı şahitlik yapma, cidden yaptın diyorsan kanıt at.
Ss'de zaten göründüğü gibi aracın üstündesin ben de yokum araçta.

Kişi alttaki attığım ss'de görüldüğü gibi aracımda, yani burada yalan söylüyor. Alttaki yorumda galiba SS'i düzgün incelemiş ve adını görmüş yalanını düzeltmiş.
Uyardın indim kelimesi kesinlikle yalan, en az 2 dakika ben aracın üstündeyken gitti ve gitmeye devam etti. en son aracı çarptı ve durdu bende araçtan inip kişiyi araçtan atarak aktif rol bölgem olan Rodeo'ya ilerledim, çünkü aktif rolün içerisindeydim. Kişi aracımdan inip aracına bindim diyor bu'da yalan Rodeo'nun başından koşarak  bunny yapa yapa yanına geldi ve aracıma bindi. Kişinin ifadelerinden yalan  söylediğini zaten anlayabilirsiniz. Başka sözüm yoktur admin kararını bekliyoruz.

#6 - 26.11.2020 05:17
Uyardığında indim zaten, pm den de yazabilirdin şikayet açmana gerek yoktu.

Zaten SS'lerime bakarsan seni uyardığımı görürsün, sen hiç bir şey olmamış gibi devam ettin.  ;)

#7 - 26.11.2020 13:30
Çok konuşunca ya da  ;) emojisi atınca haklı olmuyorsun, ssler mevcutsa arabayla gezdiğim ss i atabilirsin, altı üstü oyun neden bu kadar tilt oluyorsun. Ceza alırsam alırım, bunu idrelemenin anlamı yok.

#8 - 27.11.2020 13:50
Merhaba,

Atılan kanıtlar titizlikle incelendi. Emote verdiğiniz zaman kişiye de rol imkanı sunmalısınız. Adamı araçtan atar, arabaya binip gazlar gibi bir emote veremezsiniz. Bu yüzden powergaming kapsamında cezalandırılacaksınız.

Şikayet kapatıldı.