Konu: [22.11.2020 - Kenneth_Blankenship] Refuse RP  (Okunma sayısı 141 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.11.2020 15:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kenneth Blankenship - @Zakhaev

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Isabella Wendell

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.11.2020 - 22.33 22.40 aralığı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse RP - Rolden Kaçmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün akşam, belirtilen saatte bir kavga rolüne müdahale etmek amacıyla Ganton GYM önünde; yaklaşık 5 ekiple beraber bulunuyorduk. Rol esnasında, şikayette ismi geçen Kenneth karakteri; Ganton GYM'in çatısına çıkıp kenarda beklemeye başladı. Kendisine yapılan uyarılara rağmen "Ne güzel hava alıyorum." vb. bahanelerle oradan uzaklaşmadı ve bana da IC bir müdahale hakkı doğdu. Daha sonrasında Kenneth karakteri, ayağı kayması sonucu ya da başka bir sebepten dolayı yalpalama ve son anda çatının kenarından tutunma emotesi verdi. Gerekli FD rolü sonucunda karakter tramboline atladı ve kurtuldu. Yere indiğindeyse kendisini yakalayarak üstüne çıktım, kelepçeledim. Bölgede bu sırada hala ekipler bulunuyordu ve çevrede, kendisinin bulunduğu birlikten kimse yoktu. Daha sonra Kenneth karakterinin üstünü arama emotesi verip üstünü aramak için izin attığımda yaklaşık beş kere reddetti. PM üzerinden role uymayacağını belirtti. Gerekli kanıtlar zaten SS'te bulunuyor. Ortada IC bir rol var ve bu rolün sonuçları var. Kişi, rolün istediği kısmını yapıp sonuçlarına uymadı. Gerekli işlemin yapılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 23.11.2020 16:44
Öncelikle selamlar, ilk önce şunu belirtmek istiyorum ki bu rol Heavenly tarafından iptal edildi. Ekran görüntülerinde de belli olduğu üzere bu role itiraz etme sebebemi kısaca açıklıyorum.PD görevlileri hoodumuzun hemen yanında gym'in önünde bir olay üzerine toplanmıştı. Ben de insanlara sırf rol çeşitliliği olsun diye, çatıdan aşağıya düşme rolü yapıp insanların farklı bir tarz rolle karşılaşmasını istedim tamamen iyi niyetimle bu tarz bir haraket yaptım. Rolü ilerletip kendimi yukarı çekmeyi başardım, daha sonrasında polis branda açıp atlamamı istedi ve bende atladım. Benim burada itiraz ettiğim şey şudur, Jake Winter adlı arkadaşın orada yaptığı haraket aşağı düşen bir insanın üzerine atlayıp kelepçelemesi ve üzerini aramaya başlaması. Sizce bu ne kadar gerçekçi? Düzgünce yaklaşıp efendim iyi misiniz bir sorun var mı demek yerinde, kelepçeleyip üstünü aramak ne kadar doğru? Bana saçma gelen olay budur ve tamamen bunun için itiraz ettim sinirimden role uymadım daha sonra Heavenly ile pm üzerinden konuştuk ve rolü iptal etti, böyle bir durumun tekrar  yaşanmaması için uyardı. İyi forumlar teşekkürler :)  :)
Heavenly'nin rolü iptal ettiğine dair ss : https://hizliresim.com/Xd6Vqo
« Son Düzenleme: 23.11.2020 16:47 Zakhaev »

#2 - 23.11.2020 17:59
Trambolinden inmenizi bekledim ve iyi olduğunuzdan emin olunca bahsedilen rolü yaptım. Bu kısımda bir hata yok. Role göz göre göre uymamanız da oldukça rahatsız edici ama Heavenly rolü iptal ettiyse yapacağım bir şey yok. Şikayeti mecburen geri çekiyorum. Umarım bundan sonrasında aleyhinize işleyen rollere de uyarsınız.

#3 - 24.11.2020 12:23
Merhaba,

Rol iptali genel yetkili Heavenly tarafından verilmiş, şikayet düştü.

Şikayet kapatıldı.