Fotoğarflarda herhangi bir hatamı göremedim, oyundan düşmen pek ilgimi çekmiyor diyebilirim. Benzin alıyordu diyorsun fakat benzin alma işlemi motor kapalı bir durumda olur. Düzgün bir şekilde ilerliyordum kiliti açık bir araba gördüm, motoru da açıktı ve etrafıma dikkatlice baktından sonra arabaya binip devam ettim. Sonra sende arabanı takip edip yanıma geldin. Herhangi bir şekilde emote vermeden beni arabadan attın artı olarak /incele komudunda senden baya üstün olmama rağmen beni arabadan attın. Sana herhangi bir şey demen şikayet açtım bu benim kendi özgür kararım, ister açarım ister açmam. Şuna gelirsek arabanı açık bir şekilde bırakmaman gerekiyordu. Herhangi bir şekilde sürücü koltuğunda bir insan varken F tuşuna basıp seni indirmedim. Arkadaşlarında şahsen ufaktan yalan şahitlik yaptığı belli oluyor zaten, bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Bisikletle geldi diyorsun sonra bisiklete car jack denedi diyorsun. Yetkili kandırmadan ağır ceza alabileceğini düşünüyorum. Böyle konularda olayın gerçekliği ile anlatmlısın. Etrafımda Tommy_Parker diye birini göremedim, herhangi bir SS'i varsa atabilir yaptığım rolde Lamar_Toliver adlı kişiden başka kimseyi görmedim. Attığınız beşinci fotoğrafta arkadaşınız araba kural ihlali sergiliyor. Bir araba ile tren raylarından gitmek yasak. Eğer o yere gelirseniz, oradan çıkmayacağınız söyleniyor. Ardından üç dakikadan sonra Unity Station'nun orada gözüküyorsunuz. Hatalı fotoğraflar ile neden şikayet açtınız aklım elvermiyor.