Konu: Leonardo_ Jefferson (car jack)  (Okunma sayısı 250 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.11.2020 14:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leonardo Jefferson @fearwend

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lamar Toliver @Notiza - Tommy Parker @laylaylom

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.11.2020 / 12:46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olay şu şekilde gelişti: Ben crash yedim ve oyundan düştüm. Araç benzinlikte benzin doluyordu, daha sonra oyuna giriş sağladım ve alt-tab attım geri oyuna dönünce bug oldu ve 10-15 saniyeliğine oyun yanıt vermedi. Bu sırada @Notiza da benzinlikte kendi aracının yanında bisikleti ile duruyormuş ve olayı görmüş. Önce onun aracına car jack denemiş fakat kilitli olduğundan başarısız olmuş ardından benim aracıma denemiş ve bu sırada @Notiza izlemeye ve SS almaya devam etmiş. Ben oyuna girebildiğimde bana pmden olayı anlattı. Aracımın emotesiz bir şekilde car jack yapıldığını ve şahsın kaçtığını gördüm dedi. Ardından oda yardımcı oldu ve o araçla bende yürüyerek aracımı aramaya başladık. Şahıs son hız sokaklarda geziyordu. Ardından durduğu bir an önüne çıktım ve kendi aracımı geri aldım. @Notiza arkadaşında daha öncelerinde aracına birçok kez car jack yapmış birisi olduğunu öğrendim. Ayrıca olay sırasında kenarda duran ve olayı gören bir diğer kişi @laylaylom muş. Kendiside şahsın araca bindiğini gördüğünü fakat şoför değişimi gibisinden sandığı için herhangi bir SS alma gereği duymadığını yazdı. Emote kullanmadan önüne çıkan araca car jack yaparak aracı kaçıran bu kişi bu sefer istediğini yapamayınca ise kese kese 25 saniyelik bir video kaydı ile bana yalan bir şikayet açmış, gerekli cevap verilmiştir. Ben şikayet açma taraftarı olan birisi değilimdir, herkes hata yapar. Zaten SSlerde göründüğü gibi kendine aracı 5 dakika içinde getirirse şikayet açmadan role devam edebileceğimizi söyledim. Fakat o açmamı istedi, ayrıca kendisi önce davranıp hakkımda yalan bir şikayet açınca bu şikayeti açma gereği duydum. Şahitlerim ve SSlerim var, konu bu şekilde.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): SSler arasında olaya şahit olan @Notiza nında SSleri mevcuttur. Gerekli incelemenin yapılacağından eminim, herkese iyi günler.

#1 - 23.11.2020 15:06
Evet şahit olduğum doğrudur. Aracını aldıktan sonra şahıs yanıma geldi ardından: Sen daha deminde burda mıydın? Diyerek PMden yazdı ben de: Evet 10-15 dakikadır burdayım diyerek cevapladım. Kendisinin belirttiği gibi birisi hızlıca geldi, aracı aldı ve gitti. Ben kendi aracı olduğunu veya yanında birisi varsa şoför değişimi olduğunu sandım. Çünkü uzakta olduğum için tam olarak herşey gözükmüyordu. Ama gördüğüm kadarıyla anlatılanlar doğru, şahıs car jack kuralının ihlalini yaptı.

#2 - 23.11.2020 15:24
Fotoğarflarda herhangi bir hatamı göremedim, oyundan düşmen pek ilgimi çekmiyor diyebilirim. Benzin alıyordu diyorsun fakat benzin alma işlemi motor kapalı bir durumda olur. Düzgün bir şekilde ilerliyordum kiliti açık bir araba gördüm, motoru da açıktı ve etrafıma dikkatlice baktından sonra arabaya binip devam ettim. Sonra sende arabanı takip edip yanıma geldin. Herhangi bir şekilde emote vermeden beni arabadan attın artı olarak /incele  komudunda senden baya üstün olmama rağmen beni arabadan attın. Sana herhangi bir şey demen şikayet açtım bu benim kendi özgür kararım, ister açarım ister açmam. Şuna gelirsek arabanı açık bir şekilde bırakmaman gerekiyordu. Herhangi bir şekilde sürücü koltuğunda bir insan varken F tuşuna basıp seni indirmedim. Arkadaşlarında şahsen ufaktan yalan şahitlik yaptığı belli oluyor zaten, bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Bisikletle geldi diyorsun sonra bisiklete car jack denedi diyorsun. Yetkili kandırmadan ağır ceza alabileceğini düşünüyorum. Böyle konularda olayın gerçekliği ile anlatmlısın. Etrafımda Tommy_Parker diye birini göremedim, herhangi bir SS'i varsa atabilir yaptığım rolde Lamar_Toliver adlı kişiden başka kimseyi görmedim. Attığınız beşinci fotoğrafta arkadaşınız araba kural ihlali sergiliyor. Bir araba ile tren raylarından gitmek yasak. Eğer o yere gelirseniz, oradan çıkmayacağınız söyleniyor. Ardından üç dakikadan sonra Unity Station'nun orada gözüküyorsunuz. Hatalı fotoğraflar ile neden şikayet açtınız aklım elvermiyor.

#3 - 23.11.2020 15:52
Fotoğarflarda herhangi bir hatamı göremedim, oyundan düşmen pek ilgimi çekmiyor diyebilirim. Benzin alıyordu diyorsun fakat benzin alma işlemi motor kapalı bir durumda olur. Düzgün bir şekilde ilerliyordum kiliti açık bir araba gördüm, motoru da açıktı ve etrafıma dikkatlice baktından sonra arabaya binip devam ettim. Sonra sende arabanı takip edip yanıma geldin. Herhangi bir şekilde emote vermeden beni arabadan attın artı olarak /incele  komudunda senden baya üstün olmama rağmen beni arabadan attın. Sana herhangi bir şey demen şikayet açtım bu benim kendi özgür kararım, ister açarım ister açmam. Şuna gelirsek arabanı açık bir şekilde bırakmaman gerekiyordu. Herhangi bir şekilde sürücü koltuğunda bir insan varken F tuşuna basıp seni indirmedim. Arkadaşlarında şahsen ufaktan yalan şahitlik yaptığı belli oluyor zaten, bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Bisikletle geldi diyorsun sonra bisiklete car jack denedi diyorsun. Yetkili kandırmadan ağır ceza alabileceğini düşünüyorum. Böyle konularda olayın gerçekliği ile anlatmlısın. Etrafımda Tommy_Parker diye birini göremedim, herhangi bir SS'i varsa atabilir yaptığım rolde Lamar_Toliver adlı kişiden başka kimseyi görmedim. Attığınız beşinci fotoğrafta arkadaşınız araba kural ihlali sergiliyor. Bir araba ile tren raylarından gitmek yasak. Eğer o yere gelirseniz, oradan çıkmayacağınız söyleniyor. Ardından üç dakikadan sonra Unity Station'nun orada gözüküyorsunuz. Hatalı fotoğraflar ile neden şikayet açtınız aklım elvermiyor.
Bisiklete Car Jack yapıldığını söyleyen bir yazı görmüyorum veya ben söylemedim ayrıca slow tempoda seni yol boyu takip ettikten sonra durduğun yerde yanaşıp (asıl amacı şikayet açıcağımdan ss almak olarak) ardından hemen oradan uzaklaştım zaten olduğun platforma çıkış yolu sadece 1-2 cm arkamızda o yola kadar aynı yolu takip ettik zaten ayrıca ss i aldıktan sonra oradan çıkıp tekrardan peşine düştüm bunda pek bir hata göremiyorum ayrıca attığımız sslerde hatan tam olarak Emote atmaman zaten bunu nasıl göremedin anlamadım ortada yalan bir şey var mı göremedim ;) :) :)

#4 - 23.11.2020 16:00
Bisiklete Car Jack yapıldığını söyleyen bir yazı görmüyorum veya ben söylemedim ayrıca slow tempoda seni yol boyu takip ettikten sonra durduğun yerde yanaşıp (asıl amacı şikayet açıcağımdan ss almak olarak) ardından hemen oradan uzaklaştım zaten olduğun platforma çıkış yolu sadece 1-2 cm arkamızda o yola kadar aynı yolu takip ettik zaten ayrıca ss i aldıktan sonra oradan çıkıp tekrardan peşine düştüm bunda pek bir hata göremiyorum ayrıca attığımız sslerde hatan tam olarak Emote atmaman zaten bunu nasıl göremedin anlamadım ortada yalan bir şey var mı göremedim ;) :) :)
Fotoğraflarda herhangi bir hatamın olup olmadığnı göremedim, on kere incelememe rağmen senin hatandan başka bir hata göremiyorum. Bundan sonrası yetkililere kalmış bir şey. İyi forumlar diliyorum size.  :)

#5 - 23.11.2020 16:09
Fotoğraflarda herhangi bir hatamın olup olmadığnı göremedim, on kere incelememe rağmen senin hatandan başka bir hata göremiyorum. Bundan sonrası yetkililere kalmış bir şey. İyi forumlar diliyorum size.  :)
Savunmanı bitirdiyen iğneleyici konuşmalara devam etmene gerek yok adminler gerekli işlemi yapıcaktır zaten ;) :)

#6 - 23.11.2020 16:36
Bende senin bu yorumunda mantıklı birşey göremedim? Savunma yerine suçu bize atmaya çalışıyorsun. Ayrıca forum üzerinde olan şeyi oyunda dile getiriyorsun. Yetmiyor birde IC olarak gelip bisikletle yanımızdan hızla geçiyorsun, kahkaha atma emoteu veriyorsun. BMX bunny yaparak kaçıyorsun. Bu da ilki kadar büyük 2. hatan bana sorarsan. Bozuk bir rolü elimden geldiğince toparlamaya çalışıyorum, aracımı buglandığım an car jack yapıp çalmıştın hatırlarsan, daha suçu üzerimize atıyorsun car jack'i sen yaptın diye. Savunma yapmayıp suçu başkasına atmak suçluluk psikolojisinin bir diğer gösterisidir bir araştırmaya göre. Yani buda bilimsel açıdan değinecek olursak ayrı bir kanıt.

Kanıtlar:

--> Önceki videolarda daha net gözükmekteydi fakat sorun çıktı, bu videonun başında bize karışıp evin önüne kaçtığının ardından ise ortadan kaybolduğunun, kaçtığının kanıtı.

#7 - 23.11.2020 16:45
Bende senin bu yorumunda mantıklı birşey göremedim? Savunma yerine suçu bize atmaya çalışıyorsun. Ayrıca forum üzerinde olan şeyi oyunda dile getiriyorsun. Yetmiyor birde IC olarak gelip bisikletle yanımızdan hızla geçiyorsun, kahkaha atma emoteu veriyorsun. BMX bunny yaparak kaçıyorsun. Bu da ilki kadar büyük 2. hatan bana sorarsan. Bozuk bir rolü elimden geldiğince toparlamaya çalışıyorum, aracımı buglandığım an car jack yapıp çalmıştın hatırlarsan, daha suçu üzerimize atıyorsun car jack'i sen yaptın diye. Savunma yapmayıp suçu başkasına atmak suçluluk psikolojisinin bir diğer gösterisidir bir araştırmaya göre. Yani buda bilimsel açıdan değinecek olursak ayrı bir kanıt.

Kanıtlar:

--> Önceki videolarda daha net gözükmekteydi fakat sorun çıktı, bu videonun başında bize karışıp evin önüne kaçtığının ardından ise ortadan kaybolduğunun, kaçtığının kanıtı.
Attığın videodan hiç bir şekilde, bir şey anlamadım. Ben orada tam olarak ne yapıyorum onu bile bilmiyorum. Büyük ihtimalle Niklaus_Salvatore adlı arkadaşımla rol yapıyordumdur ordan gelmişimdir, chatlog da geçen yerde bile video başlatmamışsın video için teşekkür ediyorum. PM'den sana onu demem olayıda belki özür dilersin, yaptığın şeyin hatalı bir davranış olduğunu anlayıp bir daha yapmazsın adına yazmıştım, CJ adlı şikayeti geri çekerim belki diye sende bunu SS alıp delil olarak kullanmışsın, fotoğraflarınızdan hiç bir şey anlamadım zaten. Videolarınızdan da anlamıyorum, saçma bir yerlerden dolayı şikayet açıyorsunuz eğer bir şeyden şikayetçı olacaksınız lütfen olayın doğruluğu ile anlatın veya olayın tam olduğu zamanda ihlali yapan kişinin tam zamanında fotoğraf veya video kaydı alın. Lütfen yetkilileri böyle boş bir olay için uğraştırmayın.  :)

#8 - 23.11.2020 18:24
Bakın beyfendi anlatamıyorum herhalde. Ben size bazı önemli şeyleri soruyorum. Kanıtlar (fotoğraf, videolar vb.) sadece destekleyici amaçlı. Siz hala bu kaçıncı bilmiyorum, ben birşey anlamıyorum, burda birşey yok, özür dileyin diyorsunuz. Cevaplayamıyorsunuz ve cevap vermiş olmak için cevap veriyorsunuz. Siz anlamamış olabilirsiniz çünkü size dair olan kanıtlar, anlamamış değilde anlamak istemiyorsunuz daha doğru olabilir. Ayrıca benim şikayet açmam gereken bir durumda yani sizin oyun içinden git şikayet aç demenizin üzerine benden önce gidip şikayet açmanız ayrı bir olay. Birde diyorsunuz ki özür dileyin şikayeti çekecektim. 1) Hadi orda konuyu uzatmak istemesem ve özür dilerim desem, senin onun üzerine şikayeti çekmek yerine bakın hatasını kabul ediyor diyerek burda paylaşıp kanıt kullanacağını herkes senden benden iyi biliyor. 2) 3. deyişim falan ama ben neden haklı olduğum birşey için özür dileyeyim. Sizden ricam konuyu başka yerlere çekmek yerine tüm mesajlarımda size konuyla ilgili sorduğum sorulara cevap niteliğinde savunma yapmanız, ben değil asıl siz yaptınız, bu ne ki ben burda böyle birşey görmüyorum, anlamıyorum tarzında değil. Size katıldığım tek konu adminlerin bu konuyu en iyi şekilde inceleyeceğinden sizden daha emin olmamdır.  :)

#9 - 24.11.2020 09:04
Suçluluk psikolojisi olayı cidden ince bir detay olmuş. Ayrıca cidden ben de olayı merak ettim ve inceledim şahsen sorular sorulmuş birşeyler söylenmiş, ama hakkında şikayet açılan arkadaş görünür şekilde konuyu değiştirme çabaları içine girmiş. Savunmayı bu yönden yapmayı tercih etmiş.  :)