Konu: [23.11.2020] Darwin Layton (Carjack)  (Okunma sayısı 124 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.11.2020 03:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Darwin Layton @Mtquen

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:23.11.2020 00:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Carjack

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Koşuştururken motoru çalışan boş bir araç gördüm. Hızlıca ona doğru koştum ve aracı çaldığıma dair emote verdikten sonra araca bindim. Sahibi sonradan hızlıca ortaya çıktı ve hiçbir emote vermeden beni araçtan attı, aracına atlayıp uzaklaştı. Sonrasında pm atıp sormama rağmen pmsini kapadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerçekten kişiye şikayet açmak istemiyordum. Beni araçtan atmadan önce veya araçtan atma esnasında değil de sonradan emote verse bile kabul ederdim rolü ya da PM'sini kapamayıp yaptığının kural ihlali olduğunu kabul etseydi ve anlasaydı. Ama kişi kural ihlali yapıp pmsini kapatıp uzaklaşmayı tercih ettiği için şikayet konusu oluşturdum.

#1 - 23.11.2020 11:43
@Mtquen Savunma yapınız.

#2 - 23.11.2020 11:48
İlk önce buraya yeni başladım. Çalmanın sadece düz kontak olarak yapıldığını sanıyordum, Ondan araçtan çekip attım, İki kere aracımı çalmaya çalıştı.
Boş yere duvara vurup gidiyor.

#3 - 23.11.2020 11:53
Merhaba,

Yaptığınız eylemleri emoteye dökmelisiniz ki karşı taraf ne yaptığınızın farkına varabilmeli. Vice Roleplay kuralları çerçevesinde car jack yasak. Bu yüzden tekrarında cezalandırılabilirsiniz. Bu seferlik Darwin Layton karakterini uyarıyoruz, tekrarında iki kat ceza alabilirsiniz.

Şikayet kapatıldı.