Konu: [22.11.2020]Leonzio_Panarella YARALI KURAL İHLALİ  (Okunma sayısı 226 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.11.2020 21:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Leonzio_Panarella @Cezzard

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jamal_Jefferson @cranscor

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS te mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ezra isimli bir karakter ile bir rolümüz olmuştu kişiler bize durduk yere saldırmıştı üstüne bu arkadaşlar gelip saldırmaya çalıştı fakat yere düştü daha sonra ayaklandığında tekrardan kişi saldırmaya devam etti. SS te mevcut zaten kişi düştükten daha sonra yaralı rolü yapması gerekirken hala bizi kovalıyor ve saldırmaya çalışıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Kişinin hakettiğini alması iyi olur. N/A

#1 - 22.11.2020 21:56
Şahitliğimi onaylıyorum. Aşağıdaki SS'te KESİN KANIT bulunuyor. Kişi yaralı olmasına rağmen bana kafa atarak girişiyor. RK yapıyor, bakınız.

#2 - 22.11.2020 21:57
Öncelikle selamlar,

Yere düştüm ve yaralı emotelerimi verdim ''ağzındaki kanı tükürür'' gibi fakat tekrardan kimseye saldırmadım ve buna bir çok şahit suna bilirim. Savunmam bu kadar.

#3 - 22.11.2020 21:57
Ha ikinci attığınız ssde saatler uyuşmuyor. Lütfen şikayet açarken saatlere bakın.

#4 - 22.11.2020 21:59
Ha ikinci attığınız ssde saatler uyuşmuyor. Lütfen şikayet açarken saatlere bakın.

Sonradan farkettim. Doğru. Ama araca saldırdınız açık ve net bir şekilde görünüyor.

#5 - 22.11.2020 22:01
Söylediğim gibi kovaladım fakat kimseye saldırmadım ve saldıramazdım çünkü araçtaydınız. (ağır bir yaram yok sadece ağzımdaki kanı tükürdüm koşabilirim) Savunmam bu kadar.

#6 - 22.11.2020 22:06
Yani orada 4 saat yaralı rolü yapman gerekiyor, orada sonuçta birileri seni dövüp bayıltmış. Sen orada hala araba kovalıyorsun dalmadım falan diyorsun fakat yumruk atarak koşturuyordun onu ss alamamışım o esnada fakat neyse ne 4 saat geçmeden o tarz rollere girmeye çalışıyorsun hala kovalayıp vurmaya falan çalışıyorsun. Diyeceklerim bu kadar admin kararı.

#7 - 22.11.2020 22:15
Yukarıda belirttiğim gibi admin kararı.

#8 - 23.11.2020 04:00
Söylediğim gibi kovaladım fakat kimseye saldırmadım ve saldıramazdım çünkü araçtaydınız. (ağır bir yaram yok sadece ağzımdaki kanı tükürdüm koşabilirim) Savunmam bu kadar.

Tabi ki koşabilirsin, fakat burada yanlış olan olay zaten peşimizden koşman. Karakteriniz dayak yedikten on dakika sonra dayak yediği kişileri bizzat kovalaması.
Aracımıza da yumruk attınız bu arada.

#9 - 23.11.2020 11:44
@Cezzard İkinci kez saldırmadığınıza dair kanıtlar sunabilirim demişsiniz, bekliyoruz.