Açıkçası kendisinin seni parayla döverim özürlü müsün vb. lafları olayı açıklar nitelikte, güvenli bölgede illegal bir rol yapmak yasak, bizim yaptığımız rol hakaret etmek, hakaret etmek için de iki karakterin de sebebi var, bölgede bulunan
Marcus, yani benim karakterim, Emily ismindeki kıza takıldığı birisi olup olmadığını sordu kız da sizi söyledi. Bu konuşma log kontrolü ile ortaya çıkarılabilir. Karakterim de sonrasında IC bir sinir besleyip çeşitli laflar etti. Kızla olan bu konuşmanın screenshot'lar arasında olmamasına şaşırmadım.
Ayrıca Jamal karakterli, @cranscor sizi IC olarak inceledi ve berbat koktuğunuzu gördüğünde bu tür lafların dozunu arttırdı, yine bu da ss'ler arasında yok. Karşılık vermek yerine bunu kesmemi rica etseydiniz, zaten devam etmezdim. Aksine parasıyla döverim, özürlü müsün vb. laflar ettiniz. Bu gibi durumlarda da şikayet açmadan önce bir rahatsız olduğunuzu belirtirseniz güzel olabilir. Çünkü karşılık verip döverim asarım keserim dediğinizde
pek rahatsızmışsınız gibi anlaşılmıyor. Keza bu rolde kızın sevgilisi olarak güç gösterisinde bulunuyormuşsunuz gibi görünüyordu. Yönetici doğru kararı verecektir.