Merhabalar, şahitliğimi onaylıyorum. Kişinin hatası bir değil birden fazla. Yaptığı savunmada kişi sadece DM yapmadığını vurgulamış. Arkadaş oyunda 2000 saatten fazla süre geçirmiş ama hala DM'in birisini vurmaktan ibaret olduğunu savunuyor.
Sürekli agresif rollere bürünerek DM yapma arayışında olduğunu düşünüyorum. Kişinin bize karşı bir OOC kininin oluştuğu kanaatindeyim, bizim bu şikayeti açmamızdan sonra boş sebeplerden açtığı iki şikayetin linklerini buraya bırakıyorum.
Bana Mix'ten açtığı şikayeti tam anlamıyla kendisinin yansıttığı açık olarak görülebiliyor. OOC kinini IC'ye dökerek hareket eden bir arkadaşla karşı karşıyayız. Tekrardan belirtiyorum ki karşımızdaki kişi sürekli agresif roller yaparak DM arayışındadır.
48 saat içerisinde bir kez basabileceği bir hoodu, oyun kurallarını çok iyi bilen bu arkadaşımız 48 saat içinde üç kere basmıştır. Kendi attığı ss'leri buraya bırakıyorum, kanıttır.
Kişinin oyun kurallarını hiçe sayarak role play'e devam ettiği açık ve net ortadadır. Bir ayda oyunda geçirdiğim yaklaşık 700 saate bir tane bile ceza alamamışken bu arkadaşın sicili sürekli kabarmaya devam etmiş. Benim aldığı cezalar arasında en çok ilgimi çeken kısım arkadaşın daha bugün
İllegal Kural İhlalinden ceza yemesi. Bu ihlalleri sadece bize karşı yapmadığını da yediği ceza, şikayeti kanıtlar nitelikte. Cezalarının ekran görüntüsünü buraya bırakıyorum.
Arkadaş dün yaptığı hatadan sonra çamura yatmaya çalışmıştır. Bana OOC olarak şikayet açmamam için teklifte bulunmuş, CK hakkını vermeyi teklif etmiştir. Son iki günde yaptığı davranışlarla birliğimizdeki yirmiden fazla kişinin rol zevkini bölmesini yine de hoş görerek hatasını anladığını düşünerek şikayet açmayıp CK rolüne de girmedik. Arkadaşın art arda yaptığı agresif rollerin sonu gelmeyince sonunda arkadaşım şikayet açmış. Log kayıtları kontrol edilirse görülebileceği üzere, arkadaş IC olarak patron dediği kişiye hakaretler yağdırmış sonrasında da OOC olarak birlikten çıktığım aklımdan çıkmış kardeşim diye bir savunmayla bana geri dönüş yapmıştır. Bugünde yenice birliğine geri dönerek OOC sorunlardan dolayı ayrıldım, geri döndüm gibisinden bir açıklama yapmıştır. Her seferinde arkadaşa iyi niyetle yaklaşmamıza rağmen gözlerini bürüyen OOC kinini geçiremedik. Arkadaşın yaptığı suçu kabul ettiği ss'i de buraya bırakıyorum.
En son olarak 48 saatte hood'un bir defa basılacağını hatırlatıyorum, arkadaşın tekrardan mahallemizi basarak bizi düşürdüğü görüntüyü buraya bırakıyorum. Birliğimdeki bir diğer arkadaşımın bu durumdan ne kadar rahatsız olduğu, kaç gündür bize neler yaşattığı da PM'den ettiği feryatla gözüküyor. Bu arkadaş şimdi bir önceki şikayetteki gibi MİX yaptığımızı söyleyecektir eminim ki, burada hiç bir MİX yoktur. Sonrasında attığı PM'de de belli olduğu gibi aramızda dalga geçtiğimiz belli olabilir.
Arkadaşın ağır bir DM'ci olduğunu düşünüyorum. IC olarak kılıfına uydurmaya çok meraklı olduğu da belli. Arkadaşın attığı SS'lerde sıkan kişiler bellidir. Benim bir hamlem olmamasına rağmen arkadaşın yaptığı roller, OOC kiniyle rol zevkimi katletmeye çalışan bir insanın rolüdür.
İyi roller, iyi forumlar dilerim. İyi akşamlar.