Konu: SKİNlerde Fazladan KB'lerin Ücreti.  (Okunma sayısı 394 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.11.2020 16:49
Selamlar,

Hepimiz skinleri çok seviyoruz, gerek rollere olan zevki gerekse göze hitap edişini çoğu insan seviyor. Fakat bazen eklemek istediğimiz bir saat bile sorun çıkarabiliyor 800KB sınırı yüzünden. Ya kaliteden, yada o saatten(vs.) vazgeçmemiz gerekiyor. Fakat şöyle bir yenilik ile tüm bunlar düzelebilir. Diyelim ki skinin dosyaları 1MB ediyor, fakat o 200KBlik dosyaları siler isek o skinin bir olayı bile kalmayabiliyor. O 200KB için bir fiyat belirlenip 50 TL ise 55/60 tarzı fiyatlar belirlenebilir. Böylece o ufacık saatten bile vazgeçmemize gerek kalmayabilir. Tabi söylediğim fiyatlar kabataslak çünkü fiyatları biz belirlemiyoruz, güzel bir fiyat bulunursa çok rağbet göreceğine inanıyorum.

İyi günler  :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 22.11.2020 01:38
Şu anki sınır zaten dff ve txd ayrı olarak 800kb olarak biliyorum, bu oldukça yeterli diye düşünüyorum
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Nickles,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 22.11.2020 17:43
Parayı veren kaliteli skini kullanır gibi bir şey olmuş olacak ve haksızlıklar yaşanacak. GTA SA oynuyoruz ve bu oyunun görüntü kalitesinin fazlası kaliteye sahip skinler görüntü bozukluğu yaratıyor. Sunucuya ve düşük sistemli kullanıcıların bilgisayarlarına yapacağı yükten bahsetmiyorum bile, desteklemiyorum.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
itzniggaFedaisi,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 23.11.2020 11:10
Parayı veren kaliteli skini kullanır gibi bir şey olmuş olacak ve haksızlıklar yaşanacak. GTA SA oynuyoruz ve bu oyunun görüntü kalitesinin fazlası kaliteye sahip skinler görüntü bozukluğu yaratıyor. Sunucuya ve düşük sistemli kullanıcıların bilgisayarlarına yapacağı yükten bahsetmiyorum bile, desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 23.11.2020 17:04
Şuan ki boyut gayet iyi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 23.11.2020 17:09
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 28.11.2020 12:48
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 29.11.2020 11:42
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 01.12.2020 11:53
800 KB oldukça yeterli bir boyut, gerek DFF olsun gerek TXD olsun bunların boyutları küçültülebiliyor. Örneğin, benim skinimde 1,2 MB'dı ben bunun boyutunu 300KB'a kadar düşürttüm para vererek, yani Özel Skin Yapımcıları bunu yapabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 04.12.2020 16:11
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok