Konu: [21.11.2020 Ruslan Kleiman, Pablo Provenzano] Non RP  (Okunma sayısı 172 defa)

#0 - 21.11.2020 16:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ruslan Kleiman @Mosorov - Pablo Provenzano @Bozkus1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non RP.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araçları yasaklı performans arttırıcı bulundurduğundan bir ekibin talebiyle çekiliyordu, Ruslan Kleiman önce yanıma gelerek IC bir kaç şey dedi ardından bir anda çekiciye ait halatın araca bağlı olmasına rağmen aracın kilidini açarak araca bindi, kişi kilidi açtıktan sonra binememesi adına ilerledim ancak araca bindiğinde doğal olarak sistemsel araç halattan çıktı, sistemsel olarak çıktığı için de durdum, ardından Pablo Provenzano gelip *halatı çözer* gibi basit bir emoteyle arkadaşının rolü sürdürmesine yardımcı oldu. Bu olaydan bir kaç dakika sonra Pablo Provenzano hiç bir şey olmamış gibi yanıma gelip "Noldu öle ya?", "Bu ruslan akıllanmıyor." gibi cümlelerde bulundu. Her iki kişininde Non RP kural ihlali kapsamında cezalandırılmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.11.2020 16:19
Ne oldu öyle dedim ve teslim olma rolü yapacaktım,ama sizede şikayet açıyorum diye pm atıp afk kaldin sonra gelip sikayet açmışsın afk kalmasaydın rolü sürdürseydin, burada hatalı kişi sensin.
(Kişinin rolde afk kaldığı görüntüleri atacağım.)

#2 - 21.11.2020 16:21
Halatı çözer diye emote verdiğim sırada ise herhangi bir sorun yok araçlar durmuş vaziyette bunu yapabilirim,yalnızca halat yerine kanca yazmam gerekiyordu.

#3 - 21.11.2020 16:39
Ne oldu öyle dedim ve teslim olma rolü yapacaktım,ama sizede şikayet açıyorum diye pm atıp afk kaldin sonra gelip sikayet açmışsın afk kalmasaydın rolü sürdürseydin, burada hatalı kişi sensin.
(Kişinin rolde afk kaldığı görüntüleri atacağım.)

Rolde değil, rol bitiminde şikayet açmak adına AFK kaldım. Yanlış bilgi vermeyin lütfen. Ara sıra dönüp oyunu da kontrol ettim, belirtseydiniz rolü sürdürürdüm ki gördüğüm kadarıyla role girmemişsiniz.

#4 - 21.11.2020 17:28
Afk biri ile niye role gireyim,belirtmemede fırsat sunmadınız şikayet açıyorum diyip afk attınız.

#5 - 21.11.2020 19:30
Ruslan_Kleiman, çekilmekte olan bir araca binmeniz mantıklı bir rol değil. Pablo_Provenzano, aynı şekilde hareket halindeki çekicinin kancasını çıkarmak da mantıklı değil. Ruslan_Kleiman ve Pablo_Provenzano non-rp kapsamında cezalandırılacak.