Dostum, ilk resimde arkadan Elegy geçiyor ve hiç beklemeden yoluna devam ediyor. İlk ona ateş ediyor olabilirsiniz bunda sıkıntı yok, onu kaçırdınız diye dönüp direkt bize sıkmaya devam ediyorsunuz. Elinizde video kanıtınız var, eğer paylaşırsanız kendini admine daha iyi kanıtlamış olursunuz. Paylaşmazsanız zaten DM attığınızı tamamen kabul etmiş olursunuz.
Benim güzel kardeşim, video falan atılmış. Videonun sahibi benim, olayı sana şöyle açıklayayım. En baştan söyleyeyim, hadi video çıkaralım diye kalkıp milleti vurduğumuz yok, böyle bir uğraşım da yok. Aylar sonra birkaç video attım sadece bu, bu zevk işi. Videolar yapıyorum, arkadaşlarla eğleniyoruz, karşı tarafa hiç bir kötü art niyet olmadan, art niyetimiz olsa cehennem beat falan koyar racon kesmeye çalışırdım herhalde : D
Alfredo Palmieri karakteri bana ait, karakterim üstün güçlü değil, süper güçlü değil, kartal gözlerim yok, sürekli video çeken bir insan olduğum için hile kullanacak halim de yok açıkçası. Ne IC, ne OOC senin Buffalo'nun sgt. at arms'ı olduğunu bile bildiğim yok, gerçek anlamda. Altında Freeway veya Wayfarer'da göremedim. Saçma düşünüyorsun diyebilirsin fakat altında modifiyeli bir Sultan gördüm. Mekan doğru, mekanın çıkışındasınız, araba savaştığımız birlikteki araba türlerine uyuyor vesaire vesaire. İnip de seni vurmam bir DM arayışı değil, tamamen IC olarak yanlış zamanda yanlış yerde bulunmanızdan kaynaklı. Zaten bunu IC'e vurup masaya taşıdınız, cezalar kesildi. Şikayet açmanın tek amacının bana veya arkadaşlarıma beslediğin kin veya o anda oluşan hırs olarak adlandırıyorum.
DM olduğu düşünülürse ceza bana verilebilir, arkadaşlar arasından inip ilk sıkan benim diye hatırlıyorum, benim yüzümden ceza yemelerinin bir anlamı yok.
@santet sana gelirse değerli arkadaşım. Hem DM olduğunu düşünüyorsun, hem de bunu IC'e vurabiliyorsun. Hem DM olduğunu düşünüyorsun, hem de inip DM'ye karşılık verebiliyorsun. Düşünmeden şikayet açtığını düşünmekten alamıyorum kendimi, yine de sen bilirsin. Hayırlı geceleriniz olsun.