Merhaba. Öncelikle sizi neden ihbar ettiğimi açıklayarak başlayayım. Üç karakter arabada yolda gidiyorduk ve üçünüzün Idlewood Gas Station'ın hemen yanındaki araç yıkama ünitesinin önünde insaları dövüp yaraladığınızı gördük. Sonrasında aracı size yaklaştırıp olayı tam anladıktan sonra ihbar verdik. İhbar verince siz de aracımıza saldırdınız, tekme attınız. Ben Car-Ramming yapmadım. İki sefer üzerinize arabayı sürdüm. Sürmemdeki neden, aracıma saldıranları defetmektir. Ve bunu yapmadan önce de zaten emote vererek bunu belirttim. Burada Car-Ramming durumu yoktur.
Karakterimi illegal olarak sınıflandırmışsınız ama karakterim illegal bir karakter değil. Yaptığım tek illegal rol belki sokakta birileri ile kavga etmektir onun dışında ne herhangi bir organize suç örgütüne üye, ne bir hırsız, ne bir tetikçi ne de bir dolandırıcı Sawyer Boone. Yalnızca kamp ve avcılık, bazenleri de barmenlik rolleri yapan, genel olarak legal olarak adlandırabileceğimiz roller yapan bir şahıs. Evet, sicilimde bir hapis kaydı var ama bu beni illegal bir karakter yapmaz. Böylesine sınıflandırıcı bir insan olmamanızı öneririm roleplay platformlarında. Karakterimin sicil kaydını almasının nedeni, mental olarak zor bir durum yaşadığı bir dönemde, etrafındaki CANSIZ VARLIKLARA zarar vermesi ve bunun üzerine VANDALIZM hükmü ile ceza yatmasıdır.
Rolünüzü baltalamak gibi bir amacım yok. Karakterim sorumlu bir Amerikan vatandaşıdır ve suçlulardan o kadar da haz etmez. Sokak ortasında birisini döven, devamında aracına saldıran ve en kötüsü aracında olan en yakın ve üstüne üstlük HAMİLE bir kadına saldıran insanlardan legal yollar ile intikam alıyordu sadece. Rol baltalamak değil buna fırsatı değerlendirmek denir. Siz eğer sokak ortasında bir suç işleyip, bisikletinize binip sokakta yine rahat rahat gezebiliyorsanız; legal bir karakter de sizi gördüğü gibi ihbar eder, onun hayatını tehlikeye attığınız için sizi tutuklatmak için elinden her geleni yapar.
Şikayet ile ilgili yönetimin kafasını karıştırabilecek durumlar ve yanlışlar:
Burada zaten aracıma saldırmanız ve etrafımızı sarıp bize size çarparak kaçmaktan başka bir yol bırakmadığınız net olarak kendi çektiğiniz ekran görüntüsünde görülüyor.
Ben ise aracıma yapılan saldırıdan sonra arabayı emote vererek üzerinize sürüyorum. Tam çıkmamış ama tam bu esnada sol önümüze Picador model bir araç da gelip
oradan bizi kapatmıştı.

Yönetimi kandırmaya teşebbüs etmemelisiniz. Ben orada çarpıp hemen geri çıktım. Üzerinizde durup sizi öldürmedim.
Tam o esnayı çekip bunu yaptığımı lanse etmişsiniz, hoş değil. Burada bunu yaptığım kanıtlanamaz. Eğer burada araçla Gerrard karakterinin üzerinde kalsaydım onu
kısa sürede öldürmüş olurdum ama o karakter ölmedi. Hızlı bir şekilde geri çekildim. Bunu o sırada arka koltukta oturan oyuncular doğrulayacaklardır. (
@BigBoss ,
@Monalissa )