Konu: Hırsızlık - Güvenlik Seviyesi  (Okunma sayısı 612 defa)

#0 - 20.11.2020 23:01
Merhabalar,

Sunucuda herkesin bildiği gibi yetenekler var. Bir yetenekte uzmanlaşmak(10 SV) için 30 seviye gerekiyor. Peki bu 30 seviye olan oyuncular bir yetenek dalında uzmanlaşınca ne elde edebiliyorlar?

En çok dikkatimi çeken konu hırsızlık oldu. Tabii üretim de eksik ama bununla ilgili AR-GE açıldığı için ve konuyu dallandırıp budaklandırmak istemediğim için konuya geri döneyim.

Hırsızlık yeteneği son seviye olan bir oyuncunun elde ettiği avantaj çok düşük. Akabinde ev güvenliği de çok düşük. Ev güvenliği ve hırsızlık yeteneği bence şöyle güncellenmeli;

Ev Güvenlik Sistemi
- Ev Güvenliği Eklenmeli: Hırsızlık seviyesi 0 olan bir oyuncunun ev güvenlik seviyesi 1 olan bir evi kilidini kırma şansı %20 olmalı. Bildiğimiz üzere üretim yeteneğini 2 level yapan veya illegal olaral maymuncuk temin eden oyuncular level sınırı fark etmeksizin ev soyabiliyorlar. Bence bu mantıksız geliyor. Hırsızlık yeteneği 0 olan bir oyuncu ev kapısını nasıl açabilir? Biraz mantıksız geliyor.
- Ev Kamera Sistemi: Hırsızlık seviyesine bağlı olarak evin kamera sistemi 2 seviye diyelim. Hırsızlık yeteneği 0 olan bir oyuncu soyduğu zaman polis loguna " Kapı Numarası 1. Ev soyuluyor. Evi soyan: Byron Anderson" gibi loga düşebilir. OOC Mix gibi düşünülür ama aslında değil. Çünkü yetenek seviyesi 0 olan birisi amatör bir hırsız statüsündedir ve evin gelişmiş güvenlik sistemini ayırt edemez. Bu neticede hata yapmaması aklın ve mantığın alabileceği bir şey değildir.

Araç Güvenlik Sistemi
- Araç Kilit Sistemi: Bildiğimiz üzere sunucuda her araç düz kontak yapılıp parçalanmıyor. 10 seviye olsanız bile satışını yapabileceğiniz araç sayısı çok düşük. Yukarıda bahsettiğim gibi araç güvenlik seviyesi ayarlanabilir. 5 seviye araç güvenliği olan bir aracı 5 seviye hırsız 100 saniyede çalıyorsa 0 seviye bir hırsız 500-600 saniyede veya ekranına bir uyarı verip bu aracı çalabilecek tecrübede değilsin hatası verebilir.

Hırsızlık Yeteneği
- Hırsızlık yeteneği ne kadar artıyorsa çalınan ürünün satış fiyatı artabilir.
- Son seviye hırsızlık yeteneğine ulaşan bir oyuncu alarmsız bir evi çok kolaylıkla soyabilir. ( Polise ihbar gitmez. Eşya çalma süresi %80 azalır. )
- Son seviye hırsızlık yeteneğine ulaşan bir oyuncu alarmsız bir aracı çok kolaylıkla soyabilir. ( Polise ihbar gitmez. Araç çalma süresi %80 azalır. )

Önemli: Lütfen konu altından tartışmak yerine yaratıcı fikirler paylaşmaya çalışalım. AR-GE hakkında yerinde eleştirilere her zaman açık olduğum gibi her türlü yapıcı eleştiriye açığım.
100
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
cante, batu3492, tharok, zebercet,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 21.11.2020 00:15
Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 21.11.2020 00:22
Destekliyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 21.11.2020 00:39
Bugsuz şekilde uyarlanabilirse,mantıklı. Destek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 21.11.2020 01:08
Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 23.11.2020 10:38
Paramızdan olucaz ama Destekliyorum  ;D :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 23.11.2020 10:58
Destekleyrum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 24.11.2020 11:33
Gerçekçiliği ve kazancı arttıracak önerilerde bulunmuşsun, çok güzel. Neticede çoğumuzu ekmeğinden edecek ama mantık çerçevesinde bakınca olması gereken de bu. Hırsızlık yeteneği 0 olan herkes rahatlıkla kilit kırıp ev boşaltabiliyor. Her ne kadar hırsızlık seviyesi yükselttiğimizde süre konusunda avantaj sağlıyor olsak da hiç yükseltmemiş kişiler de doğru zamanlamayla rahatlıkla soygun yapabiliyor. Bu şekilde bir geliştirmeyle beraber onlarca hatta yüzlerce saat oynayarak elde ettiğimiz puanları dolu dolu hak edecek bir alana yatırmış olabileceğiz. AR-GE'yi destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 25.11.2020 04:57
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 08.01.2021 12:43
Destekliyorum.
Destekliyorum
Bugsuz şekilde uyarlanabilirse,mantıklı. Destek.
Destekliyorum.
Paramızdan olucaz ama Destekliyorum  ;D :)
Destekleyrum
Gerçekçiliği ve kazancı arttıracak önerilerde bulunmuşsun, çok güzel. Neticede çoğumuzu ekmeğinden edecek ama mantık çerçevesinde bakınca olması gereken de bu. Hırsızlık yeteneği 0 olan herkes rahatlıkla kilit kırıp ev boşaltabiliyor. Her ne kadar hırsızlık seviyesi yükselttiğimizde süre konusunda avantaj sağlıyor olsak da hiç yükseltmemiş kişiler de doğru zamanlamayla rahatlıkla soygun yapabiliyor. Bu şekilde bir geliştirmeyle beraber onlarca hatta yüzlerce saat oynayarak elde ettiğimiz puanları dolu dolu hak edecek bir alana yatırmış olabileceğiz. AR-GE'yi destekliyorum.
Destekliyorum.

Destekleriniz için teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok