Konu: Caspian Zakhaev-Pablo Provenzano DM-CJ-MİX-OOC NEZAKET  (Okunma sayısı 216 defa)

#0 - 20.11.2020 22:55

Caspian Zakhaev @Viski1 Pablo Provenzano @Bozkus1 

Saga Nagayuki @Zayt 

20.11.2020 22:10 ve devamı

CJ-DM-MİX-OOC NEZAKET

Öncelikle herkese iyi forumlar,Idlewood Complexteki evime girmeden önce apartman önündeki kişilerin ev hırslzığını yaptığını gördüm hiç bir şeye karışmadan içeri girdim evimden silahımı alıp çıkıcaktım içeride internetim kesildi oyuna tekrar geldiğimde yanımdaki Zayt forumuna sahip olan arkadaşımı kişi fazlalığı oldukları için döverek bayıltmışlar./DO'dan Saga ya bakınca ne görüyorum diye sorduğumda gerekeni anlattılar bende silahı doğrultum kişiler koşarak kaçtı.Sürekli internetim kopuyor LOGlara girilip bakılabilir orada tekrar kesildi internetim oyuna girdim silahımı bagaja koydum giderken internet gitti geldi internet gittiğinde herkes donuyor bunu tüm oyuncular bilir.Tekrar geldiğinde Casperian adlı arkadaş beni aracımdan hiçbir emote vermeden bindi gitti.Saga adlı arkadaşımla Dİscordan konuşuyorduk ne oldu diye sorduğumda benide araçtan attı şuan peşinde polisler var dedi.Admine rapor attım geri kalanı SSlerde mevcut zaten.

: N/A

Durduk yere 250 dakika ceza yedim silah üretmek için aldığım numuneler üstümde odluğu için onlarda gitti + pompalım gitti + aracım çekildi olduda oldu.Yaptıkları suçu kabullenip benimle alay geçermiş gibi konuştular lütfen gerkenin yapılmasını istiyorum.Benim aracımı çalan arkadaş bir kere Trollingden ceza yemiş zaten.:

« Son Düzenleme: 20.11.2020 23:08 KOKAINCI »

#1 - 20.11.2020 22:57
https://imgyukle.com/i/Tg3CAH

Bu ss'in sahibide bu kişilerin arkadaşı bu 3 kişi Idlewood-ıdlegas çevresinde sürekli bunu yapıyorlar...

#2 - 20.11.2020 23:07
Sandy Scott adlı polis arkadaşım da internet sorunumun olduğunu gördü onuda mentionluyorum birşeyler yazmak isterse diye..

@Melih!

#3 - 20.11.2020 23:08
Öncelikle iyi forumlar olaylar olduğundan beri Kokaınci arkadaşımın yanındaydım sürekli internet problemi yaşadığı ortada olan bir konu tekrar interneti gidip geldiğinde cj yedi ve beni de arac dan attılar arkadaşımı yakalayan  polislerde internet sorununu gördüler yaptıklarının bu sv de yasak olduğunu bilmiyorlar sanırım gerçi bilseler de hiç umurlarında olmaz gibi geldi bana kişilerin sicillerine bakıldığında trolling den ceza aldıkları da görünmektedir gerekenlerin yapılmasını arz ederim.

#4 - 20.11.2020 23:16
Dostum benim için yalnızca dm'den açtın sanırım,orada emotemi verdim gerekli kanıtlar bende var sabah atacağım.

#5 - 20.11.2020 23:38
https://imgyukle.com/i/Tg3CAH

Bu ss'in sahibide bu kişilerin arkadaşı bu 3 kişi Idlewood-ıdlegas çevresinde sürekli bunu yapıyorlar...
Kardeşim adamlar bize CJ atmış biz şikayet açmışız yani burda mağdur taraf biziz,bunu buraya atma amacını anlıyamadım.Gerçekten gülünç.

#6 - 20.11.2020 23:51
Burada kişiler bize silah çekiyor;

Burada kişi ile hapishanede karşılaşıyoruz ic düşmanımız olduğu için gerekli emoteyi verip kişi ile brawl rolüne giriyorum;

Emote verdiğimi bile bile chatten emote gittiği zaman ss alıp şikayet açman gerçekten komik,ic'de silahın gitti diye sallıyacak yer aramayı bırak bence.
« Son Düzenleme: 21.11.2020 00:06 Bozkus1 »

#7 - 21.11.2020 00:07
Bmwnin linki var mı

#8 - 21.11.2020 00:42
Kardeşim,güzel insan bak

#9 - 21.11.2020 00:46
Ben ıc de yoldan geçerken senin arabanı gördüm şöför koltuğu boştu ve direksiyona geçip arabayı kaçırdım(bunun için herhangi bir emote vermeme gerek yok çünki şöför koltuğu boştu) ben nerden bilecem senin internetinde sorun olduğunu,ki olsa bile ıc olarak beni alakadar eden bişey yok yani çalabilirim şöyle söyliyeyim sen motoru ve kilidi açık bırakıp bir markete giriyorsun bende aracını çalıyorum(ben bilemem internetinin kötü olduğunu ve yapacak bişey yok kural ihlalide yok)