Motorunu çalmaya çalıştığımız ya da düzkontak v.b şey yaptığımız ya da arkadaşını dövdüğümüz hakkında bir delil varsa açıkla lütfen,/b olayına birşey diyemeyeceğim.Yaptığında ayrıca DM'ye giriyor sebepsiz yere vurdun.Emote bile vermedin.
Emote vermedim mi? orada ki arkadaşlar benim emote verdiğimi görmüşlerdir, burada boşuna yalancı şahitlik yapmaya gerek yok emotemi verdim DM konusuna gelecek olursak sen rol'e bile dahil değildin benim orada döveceğim kişiler zaten belliydi sende bana saldırmaya başlayınca bende sana saldırdım, Çünkü ben bu arkadaşlarla zaten roldeyim sen sonradan dahil oluyorsun ve hiç bir şey bilip bilmeden emotesiz saldırdı, DM yapıyor admin kararı iyi forumlar daha da uzamasına gerek yok kendi kafana göre ssler almışsın ve emote vermedi diyorsun öyle olsun.
Kafana göre mi 
Pekala kafama göre gelip sana saldırmış olayım öyle var sayalım ve sen orda haklı bir nedenin olup onlara saldırdın diyelim ki böyle bişrey söz konusu değil ben o olayın içindeyim.Onlara dahil delilin yok.Şuan tek yaptığın yetkilileri kandırmaya çalışmak.Lütfen daha fazla yalan söyleme...
Yalan söylediğimi iddia ediyorsun yeterli bir kanıtın varsa sun, çünkü sen şu anda kendi chatloguna göre bana yalan söylüyor iddiası yapıyorsun, hala da diyorum herhangi bir ihlal yoktur, iyi forumlar.
Senin attığın iddiaları delillendiremeyip kanıtlayamaman yeterince açık bir delil yalan söylediğine.Benim SS'im de DM'yi ve Emotesiz bir şekilde saldırdığını açıklıyor.Daha fazla SS'e gerek yok herşeyi ortaya koydun zaten.Yalan söylediğini kendin kanıtladın.Söylediğin iddiaları kanıtlayamayarak yeterince belli ettin yalan söylediğini.Daha fazla seni tatmin etmeye çalışmayacağım kararı yetklilere bırakıp birşey yazma gereği duymuyorum.Yetkiliilerde okuyup doğru karar verecektir.Şimdiden teşekkür ederim iyi oyunlar dilerim.
Şimdi dostum yalancılıkla suçlayıp duruyorsun, bunu lütfen kanıtlar mısın ben nerede yalan söylemişim sadece ss almadım diye yani ben sizin gibi şikayet rolcüsü değilim, her yaptığım rolün ssni almıyorum diye kanıtsız gözüküyorum bu doğru ama ben iki taraf içinde söylüyorum iki taraf da hiç bir şekilde ihlal yapmadı, herkes emotesini verdi güzel bir şekilde brawl döndü sen bunu neden anlamakta güçlük çektin anlamadım yalancılıkla suçluyorsun bu normal nedeni de senin gibi ss almadığım için kendin de söylüyorsun net bir delil yok kanıt yok diye, neyse bu kadar yeterli şikayet uzamasın admin kararı diyelim karşı taraftan da ricam devam ettirmeyelim adminlerin işi zorlaşmasın çünkü orta da bir ihlal yok, iyi forumlar.