Konu: [20/11/2020] Oliver Blade @stepfatheryaveri (DeathMatch)  (Okunma sayısı 363 defa)

#10 - 20.11.2020 18:56
Motorunu çalmaya çalıştığımız ya da düzkontak v.b şey yaptığımız ya da arkadaşını dövdüğümüz hakkında bir delil varsa açıkla lütfen,/b olayına birşey diyemeyeceğim.Yaptığında ayrıca DM'ye giriyor sebepsiz yere vurdun.Emote bile vermedin.
Emote vermedim mi? orada ki arkadaşlar benim emote verdiğimi görmüşlerdir, burada boşuna yalancı şahitlik yapmaya gerek yok emotemi verdim DM konusuna gelecek olursak sen rol'e bile dahil değildin benim orada döveceğim kişiler zaten belliydi sende bana saldırmaya başlayınca bende sana saldırdım, Çünkü ben bu arkadaşlarla zaten roldeyim sen sonradan dahil oluyorsun ve hiç bir şey bilip bilmeden emotesiz saldırdı, DM yapıyor admin kararı iyi forumlar daha da uzamasına gerek yok kendi kafana göre ssler almışsın ve emote vermedi diyorsun öyle olsun.

:)) Kafana göre mi :))

Pekala kafama göre gelip sana saldırmış olayım öyle var sayalım ve sen orda haklı bir nedenin olup onlara saldırdın diyelim ki böyle bişrey söz konusu değil ben o olayın içindeyim.Onlara dahil delilin yok.Şuan tek yaptığın yetkilileri kandırmaya çalışmak.Lütfen daha fazla yalan söyleme...
Yalan söylediğimi iddia ediyorsun yeterli bir kanıtın varsa sun, çünkü sen şu anda kendi chatloguna göre bana yalan söylüyor iddiası yapıyorsun, hala da diyorum herhangi bir ihlal yoktur, iyi forumlar.

Yalan söylüyorsun herşey SS'ler ile göz önüne sunuluyor gayet açık bir olay.Senin o olaya bir nedeninin olduğu veya emote ile saldırdığının ve diğer anlattığın olayların bir delili yok ancak benim attığım sslerde DM ve Emotesiz saldırma gayet açık bir şekilde belli.İyi oyunlar diliyorum.. :))

#11 - 20.11.2020 18:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Oliver Blade @stepfatheryaveri

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Lamar_Toliver ( @Notiza  ) Harry_Joe ( @furkanbaba31 )

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:   20/11/2020 - 03:31

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
 Kişi nedeni nedir anlayamadığım bi şekilde saat gece 3 civarlarında bize gelip bi anda Vice Mall tarafında yumruk savurmaya başladı,İlk olarak bildiğim kadarıyla zaten Vice Mall'un bulunduğu cadde güvenli bölge,bunu geçtim kişi hiçbir sebep olmaksızın bize saldırmaya başladı.Gereken en ağır cezayı almasını talep ediyorum.Çünkü şikayetlere bakındığımda birçok kişi bu kişiden rahatsız ve sürekli olarak kişiye şikayet açılmış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

bu 2 ss'de görülmekte ki şahıs olaya sonradan dahil oluyor nasıl mı? chatlog'a bakın, eski bir chatlog yani şahıs bizim emotelerimizi görmedi bile, o zaman siz de emote vermeden bana saldırdınız arkadaşların da öyle yaptı ee buna ne diyeceksin bakalım?

#12 - 20.11.2020 18:58
Role dahildim,olmasam öncei konuşmalarda yaptığımız roller gözüküyor yukarıda konuşmada.Ben o ortamın içindeydim hatta benim IC olarak arkadaş grubumdan olan kişiler.Emote atarak saldırdığınınbir delili yok çünkü emote atmadın ve boş yere bize yumruk savurdun.Herşey SS'lerde gözüküyor boşuna yalan söylemeye gerek yok.DM yaptıptığın ortada, Ayrıca o olayın içinde bulduğumun ve onlarında IC arkadaşımın olduğunun kanıtı şu şu SS'de bulunmakta;

Ki bu SS cabası.Birçok ss daha var eğer tatmin olmazsan daha çok atabilirim.Emote ile bize saldırdığının ya da geçerli bir saldırma sebebinin olduğunu,motorun varsa eğer ona düz kontak veya çalma gibi bir girişimde bulunup arkadaşını dövdüğümüzün bir delili varsa atarsan eğer şikayetin gereksiz olduğunu kabul edeceğim.Yaptığın DM'yi kabullenip daha az ceza almak istersende konuyu uzatmayıp yetkiliye bırakabiliriz kararı.Herhangi bir saldırma nedeninin olduğunun delili veya emotesi yok.Yaptığın DM... :)
Yalan söylediğimi iddia etmişsin bu ss saat 23'de çekilen bir fotoğraf her neyse, şu an yalan söylüyor gibi gözüküyorum çünkü orada herhangi bir ihlal yoktu ve ss alma gereği duymadım ben sizler gibi ss alayım şikayet açayım oyuncusu değilim rolümü yapar çıkarım dediğim gibi hiç bir ihlal yok ve sen olaya daha sonradan dahil oluyorsun, emoteleri arkadaşların gördü ve sen hala bana emote vermedi diyorsun delil göster kanıt var mı? böyle sorular saçma çünkü neden ben sizin gibi ss alıp şikayet açayım ki? şikayet sunucusu mu burası? her insan gibi rol yapmaya giriyorum dediğim gibi hiç bir ihlal yoktur, şahıs oraya gelip kendi chatlogunu gösteriyor kendi chatloguna göre tabii haklı gözüküyor ama böyle bir durum yok, iyi forumlar dilerim admin kararı.

Bu fotoğrafta olayın içinde bulunduğumun kanıtı çünkü oradaki kişiler benim karakterimin IC arkadaşı.O olayın içinden bir ss değil.O kişilerler karaterimin arkadaş olduğuna tatmin ol diye attım.

#13 - 20.11.2020 18:58
Motorunu çalmaya çalıştığımız ya da düzkontak v.b şey yaptığımız ya da arkadaşını dövdüğümüz hakkında bir delil varsa açıkla lütfen,/b olayına birşey diyemeyeceğim.Yaptığında ayrıca DM'ye giriyor sebepsiz yere vurdun.Emote bile vermedin.
Emote vermedim mi? orada ki arkadaşlar benim emote verdiğimi görmüşlerdir, burada boşuna yalancı şahitlik yapmaya gerek yok emotemi verdim DM konusuna gelecek olursak sen rol'e bile dahil değildin benim orada döveceğim kişiler zaten belliydi sende bana saldırmaya başlayınca bende sana saldırdım, Çünkü ben bu arkadaşlarla zaten roldeyim sen sonradan dahil oluyorsun ve hiç bir şey bilip bilmeden emotesiz saldırdı, DM yapıyor admin kararı iyi forumlar daha da uzamasına gerek yok kendi kafana göre ssler almışsın ve emote vermedi diyorsun öyle olsun.

Pekala kafama göre gelip sana saldırmış olayım öyle var sayalım ve sen orda haklı bir nedenin olup onlara saldırdın diyelim ki böyle bişrey söz konusu değil ben o olayın içindeyim.Onlara dahil delilin yok.Şuan tek yaptığın yetkilileri kandırmaya çalışmak.Lütfen daha fazla yalan söyleme...
Yalan söylediğimi iddia ediyorsun yeterli bir kanıtın varsa sun, çünkü sen şu anda kendi chatloguna göre bana yalan söylüyor iddiası yapıyorsun, hala da diyorum herhangi bir ihlal yoktur, iyi forumlar.

Yalan söylüyorsun herşey SS'ler ile göz önüne sunuluyor gayet açık bir olay.Senin o olaya bir nedeninin olduğu veya emote ile saldırdığının ve diğer anlattığın olayların bir delili yok ancak benim attığım sslerde DM ve Emotesiz saldırma gayet açık bir şekilde belli.İyi oyunlar diliyorum.. :))
Senin arkadaşların da emote vermemiş görülüyor gayet açık bir şekilde buna ne diyeceksin yani sslerde görüldüğü üzere ve ben arkadaşların emote vermedi demiyorum verdiler ve herkes verdi orada olan, bende verdim şu anda emote vermemezlik ile suçlanıyorum ama şikayet DM hakkında açılmış o zaman senin arkadaşların da DM yapıyor aynı şekil sende? yani böyle basit bir rolde bu kadar konuşmak da biraz anlamsız hala da diyorum güzel bir rol çıktı kimse bir ihlal yapmadı, benim tarafımdan herhangi bir yorum gelmeyecektir admin kararı iyi forumlar dilerim.

#14 - 20.11.2020 19:04

Senin attığın iddiaları delillendiremeyip kanıtlayamaman yeterince açık bir delil yalan söylediğine.Benim SS'im de DM'yi ve Emotesiz bir şekilde saldırdığını açıklıyor.Daha fazla SS'e gerek yok herşeyi ortaya koydun zaten.Yalan söylediğini kendin kanıtladın.Söylediğin iddiaları kanıtlayamayarak yeterince belli ettin yalan söylediğini.Daha fazla seni tatmin etmeye çalışmayacağım kararı yetklilere bırakıp birşey yazma gereği duymuyorum.Yetkiliilerde okuyup doğru karar verecektir.Şimdiden teşekkür ederim iyi oyunlar dilerim.

#15 - 20.11.2020 19:04
Kendi Chatloguma bakmakla alakası yok enin bir delilin yok.Buna dayanarak yalan söylediğini söylüyorum çünkü attığın iddiaları kanıtlayamıyorsun.

#16 - 20.11.2020 19:07

Senin attığın iddiaları delillendiremeyip kanıtlayamaman yeterince açık bir delil yalan söylediğine.Benim SS'im de DM'yi ve Emotesiz bir şekilde saldırdığını açıklıyor.Daha fazla SS'e gerek yok herşeyi ortaya koydun zaten.Yalan söylediğini kendin kanıtladın.Söylediğin iddiaları kanıtlayamayarak yeterince belli ettin yalan söylediğini.Daha fazla seni tatmin etmeye çalışmayacağım kararı yetklilere bırakıp birşey yazma gereği duymuyorum.Yetkiliilerde okuyup doğru karar verecektir.Şimdiden teşekkür ederim iyi oyunlar dilerim.
Şimdi dostum yalancılıkla suçlayıp duruyorsun, bunu lütfen kanıtlar mısın ben nerede yalan söylemişim sadece ss almadım diye yani ben sizin gibi şikayet rolcüsü değilim, her yaptığım rolün ssni almıyorum diye kanıtsız gözüküyorum bu doğru ama ben iki taraf içinde söylüyorum iki taraf da hiç bir şekilde ihlal yapmadı, herkes emotesini verdi güzel bir şekilde brawl döndü sen bunu neden anlamakta güçlük çektin anlamadım yalancılıkla suçluyorsun bu normal nedeni de senin gibi ss almadığım için kendin de söylüyorsun net bir delil yok kanıt yok diye, neyse bu kadar yeterli şikayet uzamasın admin kararı diyelim karşı taraftan da ricam devam ettirmeyelim adminlerin işi zorlaşmasın çünkü orta da bir ihlal yok, iyi forumlar.

#17 - 20.11.2020 19:32

Şimdi dostum yalancılıkla suçlayıp duruyorsun, bunu lütfen kanıtlar mısın ben nerede yalan söylemişim sadece ss almadım diye yani ben sizin gibi şikayet rolcüsü değilim, her yaptığım rolün ssni almıyorum diye kanıtsız gözüküyorum bu doğru ama ben iki taraf içinde söylüyorum iki taraf da hiç bir şekilde ihlal yapmadı, herkes emotesini verdi güzel bir şekilde brawl döndü sen bunu neden anlamakta güçlük çektin anlamadım yalancılıkla suçluyorsun bu normal nedeni de senin gibi ss almadığım için kendin de söylüyorsun net bir delil yok kanıt yok diye, neyse bu kadar yeterli şikayet uzamasın admin kararı diyelim karşı taraftan da ricam devam ettirmeyelim adminlerin işi zorlaşmasın çünkü orta da bir ihlal yok, iyi forumlar.

İki tarafta ihlal yapmadı diye birşey söz konusu değil kanka ayrıca şikayet rolcüsü falan da değilim ilk defa şikayet açtım çünkü yapılan ihlaller artık sabrımı taşırdı.Yalan söylediğin kanısına başta söylediğin şeylerin o olayla alakası olmayıp onları ceza almamak için söylüyorsun,ardından kanıt istiyorsun yalan söylediğini kanıtlamam için ancak senin o olaylara dahil kanıtın yok bundan bahsediyorum.Açtığım şikayet zaten DM üzerine ve DM yaptığın da SS'de gözüküyor.Daha fazla kurcalamaya gerek yok.OOC olarak seninle herhangi bir sorunumda yok zaten tanımıyorum bile sadece yaptığın ihlalinin ekran görüntüsünü alıp şikayet açtım.Başta özür dilesen konuyu bu kadar ilerletmeyip şikayeti geri çekecektim zaten.Birdaha ihlal yapmaman dileğiyle iyi oyunlar...

#18 - 20.11.2020 19:45
Şahitliğimi onaylıyorum.

#19 - 20.11.2020 21:07
Şahitliğimi onaylıyorum.
Yalancı şahitliği onaylaman biraz komik açıkcası, neyse benim tarafımdan yorum gelmeyecektir iyi forumlar, admin kararı.