Konu: Güvenli Bölge İhlali  (Okunma sayısı 153 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.11.2020 20:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Boris_Milovan - Hong Tao (Forumlarını bulamadım.) N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Güvenli bölge ihlali.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:SS'deki kişiler basit bir araç kazası sonucu hasarlarını karşılamak adına gerekli para verildiği takdirde olayı uzatarak tekrar para istediler. Karakterim polis çağırma rolüne gireceği zaman bulunduğum bölgede saldırdılar. Forumdan olayın geçtiği konumun güvenli bölge olup olmadığına baktım ve olayın geçtiği yer güvenli bölge, ayrıca bir helper ile teyit ettirdim. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 19.11.2020 20:49

#2 - 19.11.2020 23:25
Oranın güvenli bölge sınırları içine dahil olduğunu bilmiyordum,sen /do dan güvenli bölge yazınca fark ettim ve vurmayı bırakıp gittim ne bayılttım ne paranı aldım aracıma çarpıp parayı vermeden gitmeye çalıştın

#3 - 19.11.2020 23:31
Benim olayla bir ilgim yok.Rol bittikten sonra oradan uzaklaşmıştım fakat kavga oldugunu görünce geri döndüm ama kimseye vurmadım.

#4 - 20.11.2020 00:43
Merhaba,

On bir level karakteriniz bulunuyor, görünüşe göre yeni bir oyuncuda değilsiniz. Sunucuya giriş sağlarken forum&oyun kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılıyorsunuz. Vice Sahili'nin tamamı ise güvenli bölgeyi kapsamaktadır. Vice Sahili gibi güvenli bölge olan yerlerde hiçbir şekilde karşı taraftan izin almadan kavga edemezsiniz/illegal rollerde bulunamazsınız.

Geçmişe bakıldığı zamanda OOC sicil kaydınız oldukça fazla, lütfen bu tarz rollere girerken daha dikkatli olun. (illegal rol yapıyorsanız ekstra dikkat etmeniz gerek) Rol konusunda sıkıntı çekiyorsanız oyun içerisinde /rapor atarak Rol Destek Ekibimizden yardım alabilirsiniz.

Boris_Milovan karakteri, Güvenli Bölge İhlali sebebiyle cezalandırılacak, diğer karakter için ise bir sorun görülmüyor.