Konu: Trucker araçtan çıkma hk.  (Okunma sayısı 132 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.11.2020 09:49
Yanılmıyorsam tır harici diğer trucker araçlarından inmeye çalıştığımızda spawn noktasına atıyor, düşününce aklıma şöyle bir şey geldi:
Trucker esnasında yanlışlıkla f basıp başa atıldığım çok oluyor, açıkçası yaşadım. Bunu çözüme kavuşturmak için araçtan indikten 20-25 saniye sonra tekrardan araca binmiş olmazsak meslek bölgesine spawnlanalım. Bir süre müddet verilmeli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 19.11.2020 17:48
Bu uygulama suistimale çok açık. Mesela Verona Sahil'de trucker aracımdan inip /q atsam ve sonra oyuna yeniden giriş yapsam karakterimi Verona Sahil'de bulmayacak mıyım? Veya truckerdan inip şahsi aracıma binsem Ocean Docks'a aracımla beraber mi ışınlanacağım? Bunlar birtakım bugları da doğurabilir diye düşünüyorum. Götürüsü getirisinden de çok olacaktır, desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 19.11.2020 18:09
Bu uygulama suistimale çok açık. Mesela Verona Sahil'de trucker aracımdan inip /q atsam ve sonra oyuna yeniden giriş yapsam karakterimi Verona Sahil'de bulmayacak mıyım? Veya truckerdan inip şahsi aracıma binsem Ocean Docks'a aracımla beraber mi ışınlanacağım? Bunlar birtakım bugları da doğurabilir diye düşünüyorum. Götürüsü getirisinden de çok olacaktır, desteklemiyorum.
Konudan bağımsız; Tırın içinde /q atarsan bıraktığın yerde spawn oluyorsun.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
zebercet,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 19.11.2020 18:16
Evet. Bence araçtan iner inmez seni Ocean Docks'a ışınlamasının sebebi tam da bu. Suistimali engellemek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 21.11.2020 13:25
Bunlar birtakım bugları da doğurabilir diye düşünüyorum. Götürüsü getirisinden de çok olacaktır, desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 21.11.2020 20:53
Konudan bağımsız; Tırın içinde /q atarsan bıraktığın yerde spawn oluyorsun.
Bunlar söylediğim yeniliğin gelmesiyle karşılaşacağımız bir durum değil, tırlar gibi diğer araçlardan da kısa bir süreliğine inilmesi sağlanmalı ki her türden rol imkanı çıksın.

/truckerbasla ile mesleği başlattıktan sonra otomatik olarak karakterin örneğin Mule türü dışındaki araçlara binmesi engellenebilir. Kilit sistemlerinde olduğu gibi oyuncu araca veya interiorlara geçemez ve binmediği taktirde araç de-spawn olur ve oyuncu meslek alanına ışınlanır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 22.11.2020 01:53
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=91849.msg264060#msg264060
Bunun gibi olsa daha iyi olur, Flaviano tarafından onaylanmış zaten
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 22.11.2020 12:05
Alıntı
Bunlar söylediğim yeniliğin gelmesiyle karşılaşacağımız bir durum değil, tırlar gibi diğer araçlardan da kısa bir süreliğine inilmesi sağlanmalı ki her türden rol imkanı çıksın.

/truckerbasla ile mesleği başlattıktan sonra otomatik olarak karakterin örneğin Mule türü dışındaki araçlara binmesi engellenebilir. Kilit sistemlerinde olduğu gibi oyuncu araca veya interiorlara geçemez ve binmediği taktirde araç de-spawn olur ve oyuncu meslek alanına ışınlanır.

Tamam ama meslek araçları oraya biz rol yapalım diye konulmuyor. Ayrıca bahsettiğin ikinci sistem için gereksiz iş gücü sarf edileceğini düşünüyorum. Üstteki arkadaşın attığı AR-GE yeterli olacaktır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 22.11.2020 14:22
Bu konu hakkında kabul edilmiş AR-GE konusu bulunuyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok