Öncelikle rolde ben önceden beri vardım. O beyaz kapüşonlu arkadaşın adını hatırlamıyorum, onunla rol yapıyordum. Benim internet bağlantım o zamanlar zayıf olduğu için ben de düşüp duruyordum. Zaten SS'ler de de görüldüğü gibi, siz de benim olmadığım zaman da o beyaz kapüşonlu arkadaşa sıkıntı çıkarmak için girmişsiniz. Durmadan adama atar yaptınız. Kas seviyem 9 olduğu için hepinizi kolaylıkla dövüp dövüp durdum. Sonra arkadaşlarınız pizzacıya kadar koşup gitti, geldi. Gitti geldi. Orada can doldurup hepsi geri geldi. Ben de herkesi /pm'den teker teker uyaramazdım, çünkü bana saldırmaya devam ediyordunuz. /b komutunu kullanmayı daha doğru buldum, hatta /b'den parça parça bölmüşüm, bana saldırıyorsunuz diye hem kaçıp hem de yazmaya çalıştım. Benim orada hatalı rolüm yok. Siz benim arkadaşla olan rolümü gelip baltaladınız. Ben şikayet açmadım. Siz kendiniz saçma sapan bir rol yaptınız orada, kendi kendinize. Benim bağlantım koptuğu esna da gelip adama şekil yapıyorsunuz bağlantım gelip size saldırıp hepinizi düşürdüğümde gidip şikayet açıyorsunuz. Oyunu gurur yapmamayı öğrenin bence.