Öncelikle merhaba açtığınız şikayeti okudum ama anlam veremedim ve acıkcası birazda güldüm öncelikle belirtmek istediğim tek şey buranın bir oyun olduğu ve mix demissiniz mixe dair hiçbir şey yok ben arabam hasar aldıgı zaman tamire giden biriyim orda adamımı gördüm ne oldugunu anlamadım "/do" silahını gördüm denince adamımı sıkıştırıyorsunuz sandım,birliğimden olduğu için IC bir durumda ailemden olduğu için onu ordan aldım ve uzaklaştım O rol anında in bin gibi emirler verdim.Bunny yaptığımızı belirtmişsiniz öncellikle şunu belirteyim tamircinin yanındasınız ve bunny yapmamı gerektircek bir şey yok ve altımda araba var nasıl bunny yapabilirim?,DM demişsiniz üstümde silah bile yok yumruk attım desek atmadım.IC kuzenim olarak bilenen Eliana arabadan indi ve yumruk bile atmadı DM girecek bir durum yaşatmadı.NON RP demişsiniz ama daha rol yapmadan kendiniz pm üzerinden konuşarak rolü bile yapmıyorsunuz herhalde nasıl olsa şikayet acılacak diye düşünüp orda rolü bitiriyorsunuz oysaki sürekli roleplay diye bir kural var onu belirtmek isterim.Refuse RP ben orda araçtan inmedim araçta konuştum adamı alıp gittim burda refuse rp dayalı hiçbir şey göremiyorum.Admin kararını bekliyorum okuduğunuz için teşekkür ederim.