Konu: [18.11.2020]Eliana_Moreson Lisa_Mikaelson Xavier_Murphy  (Okunma sayısı 878 defa)

#30 - 18.11.2020 23:24
Bana 9 level DM ci diyen adamların 5 level olması baya komik
  ;D Tamam artık savunmanı yaptın bekleyebilirsin alakan kalmadı.

#31 - 18.11.2020 23:25
DM ci diyen arkadaş bu SS ' te 1 levelken savaşa katılıp ateş açtığını da unutmayalım istersen xD

https://prnt.sc/vlqf7x
https://prnt.sc/vlqeyz

#32 - 18.11.2020 23:26
Bu kıyafeti her giyen DM'ci mi oluyor? ben bu birlikte 4 aydır bulunmaktayım. Sizin gibi hayatsız olmadığım için her gün oyuna giremiyorum bu yüzden levelim 9 :D
Admin bey son savunmam bu şekildedir daha fazla yanıt vermeyeceğim çünkü arkadaşlar forumu özel tartışma platformuna çevirdiler, şikayet dışında ne ararsanız var.

Temple'de benzin alırken arkadaşlar beni 6. hisleri sayesinde buluyor, 2 araba gelip beni RK'lıyorlar. 180 saniye RK'lı bekliyorum, kalkar kalkmaz hiçbirşey yapmadan tamirciyi arıyorum aracımı tamir etmeleri için herhangi bir şekilde "araç sürme, benzin alma" gibi durumlar söz konusu değildir.Çünkü aracımın benzinini RK'lıya düşmeden önce almış bulunmaktayım.
Aşağıda attığım SS te de görüldüğü gibi ben tamircileri çağırır çağırmaz 2 araç gelip araçlarını önümüze kırıyorlar, Tamirci arkadaşa ve bana çıkmam için müsaade vermiyorlar o sırada tamirci arkadaşa pm atıyorum "aracım çalışmıyor,motor ömründen midir?" diye soruyoruum oda mesleği icabı "in bakayım" diye yanıt veriyor. Bende RK lı olduğum ve elimde silah olduğu için "elimde silah var" şeklinde yanıt veriyorum. Tamirci arkada "birşey olmaz" diyor ve onun verdiği cevaba göre araçtan iniyorum. Tamirci arkadaş araca binip bakıyor. Bende mecburen silahımla onun inmesini bekliyorum şikayet açan arkadaşların "pompalıyla sağa sola koşup bunny yapıyor" dediği olay bundan ibarettir. Tamirci arkadaş araçtan iner inmez aracıma geri biniyorum,çekici ile beni çekiyorlar tamirciye. O sırada arkadaşlar NON DRİVE yapıp araçları ora da buga sokuyor ve bu suçu benim üstüme yıkıyorlar.
https://hizliresim.com/9KnH6k

29 Eylül 2020, evet bro 4 aydır oynuyorsun. Ben senin DM'ci olduğundan çok düşük rol bilgisine sahip olduğunu söylemiştim, yanlış okuyorsun.

#33 - 18.11.2020 23:30
Arkadaşım, yeterli yaptığın savunmayı yaptığın için teşekkürler algı ve iletişimi unutma.

#34 - 19.11.2020 00:51
Oyuncu şikayetlerini gezerken gördüm ve birşey eklemek istiyorum açıkçası :D Mixing'i anladım da diğerleri ne alaka NOn rp DM felan ne alaka ss de onları kaynaklandıran birşey bile yok :D komik açıkçası.
Komik olup olmaması seni ilgilendirmiyor boş konuşma, senin şikayette yerin yok.

Üslubuna dikkat etmeni rica ediyorum.

#35 - 19.11.2020 14:12
Oyuncu şikayetlerini gezerken gördüm ve birşey eklemek istiyorum açıkçası :D Mixing'i anladım da diğerleri ne alaka NOn rp DM felan ne alaka ss de onları kaynaklandıran birşey bile yok :D komik açıkçası.
Komik olup olmaması seni ilgilendirmiyor boş konuşma, senin şikayette yerin yok.

Üslubuna dikkat etmeni rica ediyorum.
En yüksek cezayı almalarını rica ediyorum.  :)

#36 - 19.11.2020 14:13
Öncelikle merhaba açtığınız şikayeti okudum ama anlam veremedim ve acıkcası birazda güldüm öncelikle belirtmek istediğim tek şey buranın bir oyun olduğu ve mix demissiniz mixe dair hiçbir şey yok ben arabam hasar aldıgı zaman tamire giden biriyim orda adamımı gördüm ne oldugunu anlamadım "/do" silahını gördüm denince adamımı sıkıştırıyorsunuz sandım,birliğimden olduğu için IC bir durumda ailemden olduğu için onu ordan aldım ve uzaklaştım O rol anında in bin gibi emirler verdim.Bunny yaptığımızı belirtmişsiniz öncellikle şunu belirteyim tamircinin yanındasınız ve bunny yapmamı gerektircek bir şey yok ve altımda araba var nasıl bunny yapabilirim?,DM demişsiniz üstümde silah bile yok yumruk attım desek atmadım.IC kuzenim olarak bilenen Eliana arabadan indi ve yumruk bile atmadı DM girecek bir durum yaşatmadı.NON RP demişsiniz ama daha rol yapmadan kendiniz pm üzerinden konuşarak rolü bile yapmıyorsunuz herhalde nasıl olsa şikayet acılacak diye düşünüp orda rolü bitiriyorsunuz oysaki sürekli roleplay diye bir kural var onu belirtmek isterim.Refuse RP ben orda araçtan inmedim araçta konuştum adamı alıp gittim burda refuse rp dayalı hiçbir şey göremiyorum.Admin kararını bekliyorum okuduğunuz için teşekkür ederim.

#37 - 19.11.2020 15:27

#38 - 19.11.2020 19:39
Merhabalar olayın şahit olduğum kısımlarına direk giriyorum. @WALLORAN kişisi beni ic olarak arayıp aracının bozulduğunu söyledi aracını çekmek için gittiğimizde şahıslar bizden sonra geldiler  towtruck aracına Non-rp driving  Pit atarak PaintSpray önünde aracımızı ve çeketigimiz aracı buga soktular. Xavier'e   Araçtan inmesini ben soyledim çünkü aracın içerisinde bir kişi oturdugunda Towtruck çekmiyor..

#39 - 21.11.2020 02:12
Ortada hiç bir şey yok, birbirinizi ve kendinizi paralamışsınız.

K&A.

Spoiler: GösterGizle
> Yöneticiler tarafından kin&nefret ve sadece ceza aldırmaya yönelik, hoşgörüden uzak olduğu tespit edilen oyuncu şikayetleri geçersiz kılınıp açan kişi incelemeye alınabilir ve bunun üzerinden sorgulama yapılamaz.