Konu: [18.11.2020]Eliana_Moreson Lisa_Mikaelson Xavier_Murphy  (Okunma sayısı 894 defa)

#10 - 18.11.2020 22:37
Ben Temple'de RK landım. Aracım bozuldu tamirci çağırdım onlar da aracımı çektiler tamir ettirmem için. Siz geldiniz beni darlayıp non rp yapıp arabaları buga soktunuz. Elimde ss veya video yok çünkü kenndi yaptıgınız retarted,NON RP den bana şikayet açacağınızı düşünmedim. Bu kadar kendinizi düşereceğinizi tahmin edemezdim.
Evet RK'landın ve etrafta bunny yapıp koşturuyorsun değil mi, evet seni darlayan kim ki seni yolun üstünden izliyoruz kendi kendine haraketler yapıp Discord muhabbeti yapıyordun, biz kendimizi düşürmüyoruz sizi düşürüyoruz bu şikayetler yaptığınız DM'nin rezillikleri sadece.

#11 - 18.11.2020 22:38
Ben Temple'de RK landım. Aracım bozuldu tamirci çağırdım onlar da aracımı çektiler tamir ettirmem için. Siz geldiniz beni darlayıp non rp yapıp arabaları buga soktunuz. Elimde ss veya video yok çünkü kenndi yaptıgınız retarted,NON RP den bana şikayet açacağınızı düşünmedim. Bu kadar kendinizi düşereceğinizi tahmin edemezdim.

Burada böyle hala savunma yapacağına biraz laf dinleyip, özür dilesen bizde şikayeti geri çekerdik belki ama siz laftan anlamadığınız için bu şikayet kalacak.

#12 - 18.11.2020 22:38
RKLI araba sürmek yasak ve sizinle illegal role katılıyor normal değil.

#13 - 18.11.2020 22:40

Senin dediğine göre 8 saat araç sürmek yasak o zaman, Xavier Murphy'e bakıyoruz direk araca geçmiş vurulduktan 1 veya 2 dakika sonra ona ne diyeceksin?

#14 - 18.11.2020 22:40
Normal olmayan ne? vurduğunuzdan baya bir zaman geçmiş ve araba sürüyor ve il legal role katılması doğal size hiç bir zarar vermiyor ve SEN neden şikayete karışıyorsun bir daha karışırsan sana daha şikayet açacağım.

#15 - 18.11.2020 22:47
Hala özür dile diyoor. Etrafta nedden bunny yapayım arabalarınızla aracımı buga soktunuz tamirci arabasından inip onun arabasına binmemi söyledi onun aracına geçtim. Aracı tamir ettirmeme izin vermediniz non rp ile aracımın konumunu bozdunuz o sırada yoldan şans eseri LİSA geçti ve sms atıp araca binmemi söyeldi bendde bindim. Haliniz cidden vasat.
Aynen Lisa'da TESADÜF'en gelip seni orada pompalı tüfekle görüp alıyordu değil mi aferin sana iyi konuştun, asıl senin halin vasat SMS attı değil mi yanından yaralı olarak koşup yandan yana atlaman?

#16 - 18.11.2020 22:50
Özür dileyecek bir durum olsa emin ol dilerim. Templede mermi yiyip rklan mışım,aracım bozuk gidemiyorum.Tamirci arıyorum adamlar çekiciyle geliyor o sırada gelip NON DRİVE yapıyorsunuz. Neyse tamirciye çekiliyor aracım,orada tamircinin söylediklerini dinleyip araçtan inip biniyorum sizde bunu ss alıp "bunny" diye adlandırıyorsunuz. Savunmam bu kadar daha fazla savunma yapmayacağım.
Desert Eagle ve Pompalı tüfek mermisi yemişsin, kalkıyorsun açıyorsun telefonu tamirci seni pompalı tüfekle yarlaı olarak görmiyip polisi aramıyor gayet iyi rol yapıyorsunuz.  :)

#17 - 18.11.2020 22:54
Özür dileyecek bir durum olsa emin ol dilerim. Templede mermi yiyip rklan mışım,aracım bozuk gidemiyorum.Tamirci arıyorum adamlar çekiciyle geliyor o sırada gelip NON DRİVE yapıyorsunuz. Neyse tamirciye çekiliyor aracım,orada tamircinin söylediklerini dinleyip araçtan inip biniyorum sizde bunu ss alıp "bunny" diye adlandırıyorsunuz. Savunmam bu kadar daha fazla savunma yapmayacağım.

Kardeşim ben seni ciddiye almama kararı aldım, DM için oynadığınız şu skinlerinizden belli kesinlikle TESADÜFEN gelmiştir oraya buna bütün millet gönülce inanıyoruz.

#18 - 18.11.2020 22:54
Kardeşim cidden aşırı şekilde saçmalıyorsun,sen IC değil OOC bana kinlenmişsin anlaşılan şu konuşma şekline bak. Beni TEMPLE'de vurdunuz. Billiyorsun 180 saniye geçmesi lazım kalkmam için. KALKIYORUM "ARAÇ FALAN KULLANMIYOROUM ARACIMIN ZATEN MOTOORU ÇALIŞMIYOR, DİREKT TAMİRCİYİ ARIYORUM ARACIMI ÇEKTİRİYORUM ARAÇ SÜRME FALAN YOK LÜTFEN ŞUNU ANLAYIN ARTIK" elinde pompalı ile sağa soola koşturuyorsun diyorsun, ne yapmamı bekliyorsun rk lanmışım yeni kalkmış tamirci çağırmışım o sırada gelmişsin yanıma yaptığın boş yorumlara bak yazık sana
Yapılan iletişimde zaten bu, senin yaptığın ihlaller doğrultusunda size şikayet açıyorum vurulmuş şekilde araba sürüyorsunuz ve üstünden  40 dakika bile geçmiyor aracına benzin alıyorsun sonra yaralı şekilde telefonunu alıp tamirciyi arıyorsun oda seni pompalı tüfekle görüp polisi aramıyor aracını tamir edemeyince discorddan arkadaşınla konuşup gel beni al demen??  :) ;) :D

#19 - 18.11.2020 22:57
Kanka senin gerçekten sıkıntıların var. "ARAÇ SÜRMÜYORUM RK LIYIM TAMİRCİ ÇAĞIRIYORUM ARAÇ ZATEN ÇALIŞMIYOR" bu cümleyi daha kaç defa söylemem gerekiyor anlaman için?
Yapılan iletişimde zaten bu, ben senin kankan değilim ve yaptığın ihlallerin savunmasını yapmayıp kıvıryorsunuz lütfen savunmanızı yapın!  :P