Konu: [17/11/2020 - CR] Neal Moritz  (Okunma sayısı 149 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.11.2020 14:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Neal Moritz @compass

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gilbert Gordon

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Spoiler: GösterGizle
Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkamızdan nitro basıp aracımıza vuruyor ve belli bir müddet götürüyor. Açıklamama gerek olduğunu sanmıyorum videoda her şey görünüyor. Kişi alttab'da da değil esc'de de değil. Niye böyle bir şey yaptı anlamadım. Amacı copbait atmak mıydı onu da anlamadım. Hareketi yaptıktan sonra da hiçbir şey olmamış gibi geri dönmesi biraz, saçmaydı. Ben gelip role dökecek sandım fakat hiçbir şey olmamış gibi devam etmeyi seçti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şarkının adı Turn The Page.

#1 - 18.11.2020 15:57
Öncelikle özürlerimi iletiyorum. Bu hata olduğu sıralar benim karakterimi ikinci dünyada görüyordum bunun farkına vardığımda relog attım. bugda çıktım hatta raporuma Flexman baktı.Zaten sizi görüp çarpmış olsaydım araç düz devam etmezdi.

Tekrardan özür dilerim böyle bir durumun olmasını, sizlerin rolünü bölmüş olmak istemezdim.
« Son Düzenleme: 18.11.2020 16:09 compass »

#2 - 18.11.2020 16:52
 Arkadaşın savunmasını kendimce yeterli buldum, şikayet geri çekildi. Kilit ve arşiv.

#3 - 18.11.2020 17:53
Şikayetin geri çekilmesiyle K&A.