Konu: Irelia_Placidum [NonRP Driving]  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.11.2020 20:58
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Irelia_Placidium @Levin404

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.11.20 / 20.39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non-RP Araç Sürüş ve Hatalı Araç Kullanma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker mesleğimi yaptığım sırada şahıs ters yönden geldi ve üzerime sürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yani aracın yanlışlıkla ters yöne girip başka bir araca çarpma ihtimali neredeyse yok. İki şerit olduğundan dolayı arada barikatlar bulunmakta. Ayrıca kaza sonrasında da hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Bu ekran görüntülerinde de belli olmakta.

#1 - 17.11.2020 21:20
Dostum sana çarpan kişi hemen ardındaki tırdı. Lütfen onu SS'leyemediğin için gider ayak beni jaillattırma rica ediyorum. Tamam karşıdan geldim fakat sana ben çarpmadım SS'lerde sana ben çarpmışım gibi gözüküyor. Gözünü seveyim o adamı SS'leyemediğin için beni jaillattırma ya.

#2 - 17.11.2020 21:22
Karşıdan gelip sen çarptın, orada aracımın bozulmasıyla arkadan da o bana vurdu. Yani o arkadan gelen tır kasıtlı olarak bana vurmadı.

#3 - 17.11.2020 21:51
Merhaba,

Irelia Placidum karakteri, meslek aracıyla ters yönden giderek kasıtlı olarak çarpıp kaçtığı için cezalandırılacak. K&A
« Son Düzenleme: 17.11.2020 22:19 Flexman »