Konu: Christopher Richardson - Julia Richardson - Sawyer Boone [17.11.2020 - 20:14]  (Okunma sayısı 371 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.11.2020 20:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @BigBoss ve diğerleri. (bulamadım)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: PowerGame - NonRP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çıkılması imkansız olan yere çıkmışlar, PowerGame - Non-RP

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişileri uyardım, pişkinlik yaparcasına şikayet aç dediler, bende açtım.

#1 - 17.11.2020 20:19
Eklemek istiyorum, Sawyer Boone karakteri oradan tekrar zıplayarak indi.  Bana Bug/Abuse yaptığımı söyleyen arkadaşların duvardan atlayarak duvara çıkması.. Benim yaptığım şeyle aynı. Bende duvardan atlayıp girdim, admin kararı.

#2 - 17.11.2020 20:25
Merhaba. Biz toplu şekilde orada kendi aramızda çatıya oturmuş rol yapıyorduk. Mekanın içerisinde kimse yoktu. Oraya çıkmanın imkansız olduğunu düşünüyorsan oyuna girdiğimizde nasıl çıkıldığını gösterebilirim. Sadece SHIFT tuşuna basıp biraz yürüyerek çıkılabiliyor, herhangi bir bug yaptığımız yok yani :D Sırf sana şikayet açıldı diye bize şikayet açacak yer araman cidden gülünç olmuş. Sen sonradan giriş yaptın mekana, seni etkileyen bir durum yok.

#3 - 17.11.2020 20:28
Merhaba. Biz toplu şekilde orada kendi aramızda çatıya oturmuş rol yapıyorduk. Mekanın içerisinde kimse yoktu. Oraya çıkmanın imkansız olduğunu düşünüyorsan oyuna girdiğimizde nasıl çıkıldığını gösterebilirim. Sadece SHIFT tuşuna basıp biraz yürüyerek çıkılabiliyor, herhangi bir bug yaptığımız yok yani :D Sırf sana şikayet açıldı diye bize şikayet açacak yer araman cidden gülünç olmuş. Sen sonradan giriş yaptın mekana, seni etkileyen bir durum yok.
Pekala, bu gene de ihlal yani. GTA animasyon hareketlerine göre hareket edeceksek Bunny-Hop yaparak gezelim öyle anlama geliyor. Senin zıplayarak inmene ne demeli? "Süper kahraman inişi" diyorsun, sende biliyorsun yaptığın ihlali.

#4 - 17.11.2020 20:28
Merhabalar, iyi forumlar diliyorum. Burada çıktığımız yere gayet rahat bir şekilde çıkabileceğimiz yer bulunuyor: kapı'nın üstü. Buraya tırmanıp ardından yürüyerek oraya geçip oturabiliriz. Gerçek hayatta da bir duvardan atlayıp bu tarz bir yere çıkıp oturabilirsiniz powergame kuralını ihlal edecek bir durum göremedim.
Ek açıklamalara yazdığınız duruma cevap vermem gerekirse o ortamda bir admin bulunmamakta bu da demek oluyor ki hiçbir rolü -/b kanalından bölüp refuse RP kural ihlali yapamazsınız. Eğer bir rolde şikayetiniz var ise gerekli roller yapıldıktan sonra sadece şikayet açmanız gerekmektedir, /b kullanmak değil.
Çatıya çıkma anımız:

Ha bu arada Ped ifp'nin yasak olduğunu biliyorum fakat kullandığınız karakterin skini ile farklı bir kıyafet olarak gözüküyor. Değerlendirmeler yapılırken bu durumda gözden kaçmazsa memnun olurum.
« Son Düzenleme: 17.11.2020 20:34 BigBoss »

#5 - 17.11.2020 20:31
Böyle bir şikayete ne yazılır cidden bilmiyorum. Resmen; "bana şikayet açtılar, ben de şunlara bir şikayet açayım" fikri ile açılmış bir şikayet. Oraya bir insan rahatlıkla çıkabilir, oradan da rahatlıkla aşağıya atlayabilir. Arada çok fazla bir mesafe yok. Yani ben sekiz-dokuz yaşındayken, kaçtığım ilkokulun duvarları buradan daha yüksekti herhalde. O yaşta bir çocuk o duvarlardan aşağıya atlayabiliyorsa, 25 yaşında, atletik ve güçlü bir adam da atlayabilir değil mi?

#6 - 17.11.2020 20:32
Merhabalar, iyi forumlar diliyorum. Burada çıktığımız yere gayet rahat bir şekilde çıkabileceğimiz yer bulunuyor: kapı'nın üstü. Buraya tırmanıp ardından yürüyerek oraya geçip oturabiliriz. Gerçek hayatta da bir duvardan atlayıp bu tarz bir yere çıkıp oturabilirsiniz powergame kuralını ihlal edecek bir durum göremedim.
Ek açıklamalara yazdığınız duruma cevap vermem gerekirse o ortamda bir admin bulunmamakta bu da demek oluyor ki hiçbir rolü -/b kanalından bölüp refuse RP kural ihlali yapamazsınız. Eğer bir rolde şikayetiniz var ise gerekli roller yapıldıktan sonra sadece şikayet açmanız gerekmektedir, /b kullanmak değil.
Biriniz geri geri gittim, zıpladım diyor. Diğeri kapının üstünden diyor, OOC yalan atmaya gerek yok bence. Nasıl çıktığınızı hepimiz iyi biliyoruz.

#7 - 17.11.2020 20:38
Nasıl çıktığımızı herkes biliyor mu? Adam video attı. Başka nasıl çıkmış olabiliriz ki? :D

#8 - 17.11.2020 21:20
Nasıl çıktığımızı herkes biliyor mu? Adam video attı. Başka nasıl çıkmış olabiliriz ki? :D

Cevabını kendin söylüyorsun.

#9 - 17.11.2020 21:55
Çok ilginç bir insansın.