Birincisi arabayı süren bendim arkadaşım değil,İkincisi önüne felan kırmadım tırın yanında durup tırıma bindim.
Sürücü sensin veya yan koltukta oturan sensin fark etmez. O bahsi geçen araç benim önüme kırdı ve tıra gitmemi engelledi mi? Engelledi, gerçekten bu dediklerine kendin inanıyor musun merak ediyorum. Benim dediklerimin tam tersini söyleyerek kendini savunuyorsun. O araç benim yanıma geldi -sürücüsü arkadaşın veya sen fark etmez- ve tıra gidiş yolumu kapattı ve hâla ne hikmetse de kapatmaya devam etti. Sonrasında ben dairesel bir haraketle senin aracını egale edip tıra binecektim ki daha sonrasında arkadaşın Brian Parker araçtan inip 2. bir araç getirip bana engel olmaya kalkıştı ki sen tıra binebilesin. O 2. araç nasıl geldiğini ve ne amaçla getirildiğini de açıklar mısınız?
Gerçekten tek sorun burada benim Car Jack yapmış olmam mı? Yoksa benim rol sunucusunda sizin yüzünüzden Wipeout yapmış olmam mı? Kaldı ki üstte dediğim şeyleri savunuyorum. Birine bile cevap verememişsiniz çünkü.
*bir kural ihlâli yaparak salise farkı ile benden önce sürücü koltuğuna oturduğunuz için Car Jack olarak gözükmesi doğal fakat rol sunucusundayız ve bu beni bir araç ile blokladığınız gerçeğini değiştirmiyor*.
Aldığım bir tane ss var diyorsun o SS de de saten arabanın benim kapattığımı görüyorsunuz,
Ben de onu diyorum ya dost? Ben de onu diyorum ya... Ekran görüntüsünde gözüküyor zaten. Sen burada kendi ağzınla söylemişsin hatta. Araban ile kapatıyorsun tırın sürücü kapısını ki tıra benden daha önce bin ve benim gidiş yolumu uzatıp zaman kazan. Sayenizde "yan" kapıdan girmek durumunda kaldım orada. Üstte dediğim gibi.