Konu: 17.11.2020 [CarJack]  (Okunma sayısı 246 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.11.2020 15:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Myrtle Felicia Parrish

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Brian Porter

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:15:03 17.11.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: CarJack

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Ben arabamın motorunu söndürdüm ve ardından tır a bindim ben daha motoru çalıştırmaya kalmadan yan koltuktan binip beni aşşağı attı ve arabayı çalıştırıp gitti ardından /b den de yapmadım gibisinden konuştu bende tamam dedim ve forumda görüşmek üzere gibisinden bir cevap verdim

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/12531019/sa-mp-441.png -
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/12531018/sa-mp-442.png -
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/12531017/sa-mp-443.png -

Ek açıklamalar(varsa): Yaklaşık Bir buçuk saattir tır bekliyorum ve tırı alıp ilerleyecek'ken gelip arabadan atıp yükünü takıp gidiyor gereknin yapılmasını rica ediyorum. Teşekkürler.

« Son Düzenleme: 17.11.2020 15:38 AgtBack »

#1 - 17.11.2020 15:32
Şahitliğimi onaylıyorum..

#2 - 17.11.2020 15:57
[1] Öncelikle merhabalar, trucker'da tır sürüşümü gerçekleştiriyordum ve yol sürüş bitiminde ise araç geri aldığımız yere spawnlanıyor bildiğiniz üzere ve olay esnasında Trucker mesleğinde sadece bir tır kalmıştı. Ben de hızlıca 2. turumu yapmak için o tıra doğru koşarken; olaya şahit olan karakter değil de suç ortağın olarak nitelendirebileceğim Brian Parker. [!] kendi kişisel aracıyla önümü kesti, sen de yan koltukta oturuyordun. Ben başta IC olarak benle role girişeceksiniz diyerek bir süre duraksadım fakat arkadaşınız tıra giriş yapamayım diye tırın sürücü koltuğunun önüne aracını park etti. Ben de bunu gördükten sonra hızlıca tıra yan koltuktan girmek için hamlede bulundum ve tıra aynı anda giriş sağladık, bir kural ihlâli yaparak salise farkı ile benden önce sürücü koltuğuna oturduğunuz için Car Jack olarak gözükmesi doğal fakat rol sunucusundayız ve bu beni bir araç ile blokladığınız gerçeğini değiştirmiyor.   

EK [5] Benim size şikayet açma opsiyonum varken iyi niyet göstermemin meyvelerini çöpe atıyorsunuz. Şikayet açmak istemediğimden aracınız ile tırın sürücü koltuğuna ben giremiyim diye bloklarken ekran görüntüsü çekmemiştim. Ve bariz Yönetimi kandırmaya yönelik şikayet açtığınızı görebiliyorum. Saatlerce tır beklediğiniz için arkadaşının beni bloklaması gerekmezdi misal, HRPG sunucusunda rolde rica edebilirdin. Gereğinin kendilerine yapılmasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 17.11.2020 17:22 Myrtle »

#3 - 17.11.2020 16:07
Bu aldığım tek ekran görüntüsü, ben yaya durumdayken çekemediğim için tam görülemiyor fakat bu araç ile beni blokladığınızdan ötürü aracınızın ekseninden dönüp yan koltuktan tıra girmek zorunda kaldım.

Bu da sizin çektiğiniz ekran görüntüsü, ekran görüntüsünde görüldüğü üzere 1 değil 2 araç ile beni box'a alıyorsunuz ve bu olaylar CJ olmadan öncesi, salise farkıyla CJ atmak zorunda kaldım evet çünkü tıra binemeyim diye beni araçlarınız ile engelleme gereksiniminde bulundunuz. Eğer amacım gerçekten CJ atmak olsa idi ben yan koltuktan değil direk sürücü koltuğundan seni dışarı atardım. Amacım benle herhangi bir role girmeden beni araçlarınız ile bloklayıp yaptığınız ihlâli; yan koltuktan tıra binip role yansıtmayıp sizin yaptığınız saçmalığı görmezden gelmek idi. Şikayet açmadığım için pişmanım.

« Son Düzenleme: 17.11.2020 16:21 Myrtle »

#4 - 17.11.2020 16:14
Son olarak sen her ne kadar böyle bir iddia etmiş olsan da /b kanalından "Ben yapmadım." gibi keskin bir ifade kullanmadım ve şikayette yine bir çaptırılma var. Yapmadığımı iddia ettim çünkü yukarıda anlattığım olaylar oldu ve CJ yapmadığımın kesinlikle sonuna kadar arkasındayım.

#5 - 17.11.2020 20:15
Birincisi arabayı süren bendim arkadaşım değil,İkincisi önüne felan kırmadım tırın yanında durup tırıma bindim,üçüncüsü bu verdiğiniz cevapların ciddiyi alınarak değil sırf yanıt vermiş olmak için verdiğinizi düşünüyorum yönetimi kandırma gibi bir kural ihlali yapmadım tırıma bindir ve CarJack yaptın SS si varken halen beni suçlu çıkarmaya çalışıyorsun,Aldığım bir tane ss var diyorsun o SS de de saten arabanın benim kapattığımı görüyorsunuz,Yönetimin cevabını bekliyorum.Teşekkürler.

#6 - 17.11.2020 20:16
Aracı benim sürdüğüme ilk attığım SS den bakabilirsiniz.

#7 - 17.11.2020 20:30
Birincisi arabayı süren bendim arkadaşım değil,İkincisi önüne felan kırmadım tırın yanında durup tırıma bindim.
Sürücü sensin veya yan koltukta oturan sensin fark etmez. O bahsi geçen araç benim önüme kırdı ve tıra gitmemi engelledi mi? Engelledi, gerçekten bu dediklerine kendin inanıyor musun merak ediyorum. Benim dediklerimin tam tersini söyleyerek kendini savunuyorsun. O araç benim yanıma geldi -sürücüsü arkadaşın veya sen fark etmez-  ve tıra gidiş yolumu kapattı ve hâla ne hikmetse de kapatmaya devam etti. Sonrasında ben dairesel bir haraketle senin aracını egale edip tıra binecektim ki daha sonrasında arkadaşın Brian Parker araçtan inip 2. bir araç getirip bana engel olmaya kalkıştı ki sen tıra binebilesin. O 2. araç nasıl geldiğini ve ne amaçla getirildiğini de açıklar mısınız?
Gerçekten tek sorun burada benim Car Jack yapmış olmam mı? Yoksa benim rol sunucusunda sizin yüzünüzden Wipeout yapmış olmam mı? Kaldı ki üstte dediğim şeyleri savunuyorum. Birine bile cevap verememişsiniz çünkü.
*bir kural ihlâli yaparak salise farkı ile benden önce sürücü koltuğuna oturduğunuz için Car Jack olarak gözükmesi doğal fakat rol sunucusundayız ve bu beni bir araç ile blokladığınız gerçeğini değiştirmiyor*.   

Aldığım bir tane ss var diyorsun o SS de de saten arabanın benim kapattığımı görüyorsunuz,
Ben de onu diyorum ya dost?  Ben de onu diyorum ya... Ekran görüntüsünde gözüküyor zaten. Sen burada kendi ağzınla söylemişsin hatta. Araban ile kapatıyorsun tırın sürücü kapısını ki tıra benden daha önce bin ve benim gidiş yolumu uzatıp zaman kazan. Sayenizde "yan" kapıdan girmek durumunda kaldım orada. Üstte dediğim gibi.
« Son Düzenleme: 17.11.2020 20:41 Myrtle »

#8 - 17.11.2020 20:34
Aracı benim sürdüğüme ilk attığım SS den bakabilirsiniz.
Sürücünün ne önemi var? Üzümün bağına bakmak varken niye bağdakini dövmeye kalkışıyorsunuz aklım ermiyor. Benim derdim sürücü ilen değil arabayı süren kişinin yaptığı ihlâl ilen.

#9 - 17.11.2020 21:41
Merhaba,

Biraz karışık bir durum, her iki tarafında hatası bulunuyor. Herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak.