Konu: 17.11.2020 Frankie Pernazzi DM+GBİ  (Okunma sayısı 598 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.11.2020 13:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Frankie Pernazzi @Everetts

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tommy Lee ,

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.11.2020 2:37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
24-) GÜVENLİ LEGAL ROL ORTAMLARI

Sunucunun bütününe hitap eden parti, düğün, gece kulübü açılışı, restaurant açılışı gibi kalabalık ortamları baltalayacak silahlı saldırı, brawl gibi roller bu rol alanlarında gerçekleşemez. Rolü gerçekleştirebilmek adına organizatör ve yönetimden izin alınması gerekmektedir. Polis tarafından ya da rakip illegal oluşum tarafından aranan karakterler bu tarz rollere sığınmak adına dahil olamaz.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.
CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sanırım 3 gün önce Market Caddesi tarafında bir trafik kazası oldu.Kazada " Masrafları ben öderim." dememe rağmen aşırı agresif rol yaptılar.O sırada oradan bir polis geçiyordu ve olaya onlar el attı.  " Masrafları ben ödeyeceğim, şikayetçi değilim." dedim ama onlar şikayetçi olunca ben de şikayetçi oldum.Daha sonra Frankie Pernazzi karakteri polislerin etrafına toplandı  ve şehrin sahibiymiş gibi rol yapmaya başladı.Departmana gittik ve polisler tekrar sordu şikayetçi misiniz diye , onlar çekerse ben de çekerim dedim ve şikayeti zar zor çektiler, ben de çektim.

Sonraki gün garaja Ricky Rush ve bir karakter daha geldi, ismini hatırlamıyorum.İleride arabamız kaldı bakar mısınız dediler.Resmen görevdeki bir tamirciyi görev amaçlı çağırıp kaçıracaklar.Bunu bildiğim için gitmedim.İçeride Frankie Pernazzi karakteri , bir özür borcun var, ağır küfürler.Garajdan çıktım , bir arabaya bindim , arkama üç araç takıldı onları atlattım ve bir eve girdim.

Fear RP yapmamıza rağmen, karşılık vermememize rağmen hala daha aşırı agresif rol yapmaya devam ediyorlar. 17.11.2020 2:30 sularında Market Caddesindeki Richardson barına gittim.Orada Frankie Pernazzi karakteri bana eşini çağır dedi.Ben de çağırmadım.Daha sonra SS'lerde de görüldüğü gibi bana ateş etti.Olayın özeti sadece kaza yaptım diye bir barda kurşun yedi karakterim.Aynı şekilde Tommy Lee karakterini de kaçırdılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

Belinde silah olan her karakter şehrin kralı değildir.Vice Roleplay sunucusunda bu tarz roller kesinlikle yasak.Bizim bu roller yüzünden rol zevkimiz, oyun oynama isteğimiz kalmadı. Bu tarz rol yapan oyuncuların sunucudan yasaklanması gerektiğini düşünüyorum. Sadece belinde silah var diye kimsenin oyununu mahvetmeye hakkı yok.Yetkili kişilerden, Frankie Pernazzi karakterinin sunucudan yasaklanmasını ve bu rollerin silinmesini talep ediyorum.

#1 - 17.11.2020 15:37
Öncelikle kişilere rolün ilk başında böyle bir tavır sergilemedim, özürü borç bilip ağır hakaretler içeren, tehdit unsuru bir kelime sarf etmedim. Richardson barında 1 saate yakın bir video kaydı bulunuyor, kişileri güvenli bölge ortamından ayırdım. Kişiyle(kişilerle) bir kaza sebebiyetiyle haftalardır husumet içerisindeydik, Nina Lee isimli karakter orada o kadar kişi olmamıza rağmen Fear yapmayıp rolde ukalaca tavırlar takınıp, yaralı olduğu halde cebinden telefonunu çıkartıp kırma işlemini gerçekleştirdi. Telefonu öncesinde kırdı, içindeki hattı alıp onu da kırdı. Burada bir saçma rol zaten var. Konuya gelelim, DM'lik bir konu zaten söz konusu değil, role girip beni bu durumlara soktuğunuz için özür dilemeleri yönünde bir tavır takındım. Ancak tekrarında Fear RP ve sohbetinde ukalaca tavırların olması beni memnun etmedi, kişiyi interiora sokup öyle illegal rolümü yaptım. Arkadaşım discorda girdiğinde buraya rollerle ilgili fotoğrafları videodan kırpıp atacağım.

#2 - 17.11.2020 15:38
Ek olarak bir il-legal birliğinizin bulunması halinde beni polise şikayette bulunmanız da kafama takılmadı değil, bunun hakkında da bir şikayet konusu oluşturacağım.

#3 - 17.11.2020 15:55
Gün içerisinde buraya yapılan rollerin öncesini de paylaşacağım. Ek olarak bundan sonra açacağınız şikayetlerde rolün öncesini, gelişme sürecini de paylaşmanızı dilerim. Direkt yargısız infaz olmaz.

#4 - 17.11.2020 16:03
Öncelikle kişilere rolün ilk başında böyle bir tavır sergilemedim, özürü borç bilip ağır hakaretler içeren, tehdit unsuru bir kelime sarf etmedim. Richardson barında 1 saate yakın bir video kaydı bulunuyor, kişileri güvenli bölge ortamından ayırdım. Kişiyle(kişilerle) bir kaza sebebiyetiyle haftalardır husumet içerisindeydik, Nina Lee isimli karakter orada o kadar kişi olmamıza rağmen Fear yapmayıp rolde ukalaca tavırlar takınıp, yaralı olduğu halde cebinden telefonunu çıkartıp kırma işlemini gerçekleştirdi. Telefonu öncesinde kırdı, içindeki hattı alıp onu da kırdı. Burada bir saçma rol zaten var. Konuya gelelim, DM'lik bir konu zaten söz konusu değil, role girip beni bu durumlara soktuğunuz için özür dilemeleri yönünde bir tavır takındım. Ancak tekrarında Fear RP ve sohbetinde ukalaca tavırların olması beni memnun etmedi, kişiyi interiora sokup öyle illegal rolümü yaptım. Arkadaşım discorda girdiğinde buraya rollerle ilgili fotoğrafları videodan kırpıp atacağım.
Yanlış anlaşılmasın, direkt araç kazası oldu diye silah ateşlenmedi. Rol bir kazadan çıkıp bunun devamında kişilerin de şikayetçi olması nedeniyle Anthony Carbone @Smokey 'in 1 adet uzi isimli silahının kaptırılmasına neden oldu. Devamında da hoodlarına girip gerekli konuşmayı gerçekleştirdik. Tekrarında ukala tavırlar başladı. Bir araç kazası için durum buralara gelmedi, bunu da belirteyim.

#5 - 17.11.2020 16:12
Öncelikle şuna bir açıklık getireyim "Kişiyle(kişilerle) bir kaza sebebiyetiyle haftalardır husumet içerisindeydik" değilde üç gün diyelim ona doğrusu bu.

"Nina Lee isimli karakter orada o kadar kişi olmamıza rağmen Fear yapmayıp rolde ukalaca tavırlar takınıp" Buna karşı bir ss yada bir kanıtınız varsa atarsanız sevinirim.

"Yaralı olduğu halde cebinden telefonunu çıkartıp kırma işlemini gerçekleştirdi. Telefonu öncesinde kırdı, içindeki hattı alıp onu da kırdı." Buda yanlış ben sadece telefonu çıkarıp hattı kırdım sonrada şahsa telefonumu verdim.Do'danda kişiler hatta kayıtlı olduğu için görülmesi mümkün değildir diye.

"Ek olarak bir il-legal birliğinizin bulunması halinde beni polise şikayette bulunmanız da kafama takılmadı değil, bunun hakkında da bir şikayet konusu oluşturacağım." Buda yanlış biz her hangi bir şikayette bulunmadık hatta ve hatta hastaneye bizi götürdüklerinde yalan söyleyim bişey hatırlamıyorum tarzı ifade verdik sorabilirsiniz.

"Ek olarak bundan sonra açacağınız şikayetlerde rolün öncesini, gelişme sürecini de paylaşmanızı dilerim." Burda önceside ne olduğu açık ve bellidir bir kaza oldu ve bana sıkıldı bunu inkar ediyorsanız ve lütfen söyleyin.

#6 - 17.11.2020 16:14
Yanlış anlaşılmasın, direkt araç kazası oldu diye silah ateşlenmedi. Rol bir kazadan çıkıp bunun devamında kişilerin de şikayetçi olması nedeniyle Anthony Carbone @Smokey 'in 1 adet uzi isimli silahının kaptırılmasına neden oldu. Devamında da hoodlarına girip gerekli konuşmayı gerçekleştirdik. Tekrarında ukala tavırlar başladı. Bir araç kazası için durum buralara gelmedi, bunu da belirteyim.

Biz herhangi bir kişi yada kişileri polise şikayet etmedik.Eğer ettiysek lütfen bi kanıt yada video atarsanız sevinirim.

#7 - 17.11.2020 16:15
Öncelikle şuna bir açıklık getireyim "Kişiyle(kişilerle) bir kaza sebebiyetiyle haftalardır husumet içerisindeydik" değilde üç gün diyelim ona doğrusu bu.

"Nina Lee isimli karakter orada o kadar kişi olmamıza rağmen Fear yapmayıp rolde ukalaca tavırlar takınıp" Buna karşı bir ss yada bir kanıtınız varsa atarsanız sevinirim.

"Yaralı olduğu halde cebinden telefonunu çıkartıp kırma işlemini gerçekleştirdi. Telefonu öncesinde kırdı, içindeki hattı alıp onu da kırdı." Buda yanlış ben sadece telefonu çıkarıp hattı kırdım sonrada şahsa telefonumu verdim.Do'danda kişiler hatta kayıtlı olduğu için görülmesi mümkün değildir diye.

"Ek olarak bir il-legal birliğinizin bulunması halinde beni polise şikayette bulunmanız da kafama takılmadı değil, bunun hakkında da bir şikayet konusu oluşturacağım." Buda yanlış biz her hangi bir şikayette bulunmadık hatta ve hatta hastaneye bizi götürdüklerinde yalan söyleyim bişey hatırlamıyorum tarzı ifade verdik sorabilirsiniz.

"Ek olarak bundan sonra açacağınız şikayetlerde rolün öncesini, gelişme sürecini de paylaşmanızı dilerim." Burda önceside ne olduğu açık ve bellidir bir kaza oldu ve bana sıkıldı bunu inkar ediyorsanız ve lütfen söyleyin.
Fear ve ukala tutumlarınızın SS'ini buraya göndereceğim, yaralı halde kafanıza silah tutan bir adama hattı kırıp telefonu vermeniz zaten neyin ne olduğunu açıklıyor. Yazdıklarınızı seçerek yazmanızı öneririm. Ek olarak bu kaza rolü bir hafta öncesine kadar dayanıyor, inkar etmeyiniz.

#8 - 17.11.2020 16:17

Fear ve ukala tutumlarınızın SS'ini buraya göndereceğim, yaralı halde kafanıza silah tutan bir adama hattı kırıp telefonu vermeniz zaten neyin ne olduğunu açıklıyor. Yazdıklarınızı seçerek yazmanızı öneririm. Ek olarak bu kaza rolü bir hafta öncesine kadar dayanıyor, inkar etmeyiniz.

Emoteleri takip ederseniz silahı kafamdan iktirerek çektim ve telefonu çıkarıp hattı kırdım.

#9 - 17.11.2020 16:31
Ek olarak bir il-legal birliğinizin bulunması halinde beni polise şikayette bulunmanız da kafama takılmadı değil, bunun hakkında da bir şikayet konusu oluşturacağım.

Eşim Nina_Lee karakteri gerçirdiği kazadan dolayı ve bu kazada iki tarafın suçu olduğu halde karakterlere baskı uygulandı. ve bu kazada polise dahi gidip şikayet edilmedi.Garajımıza gelip sırf kaza yaptık ve polise şikayet ettik (polise şikayet edilmedi) diye bize hakaretler edildi, özür dilememiz istendi. Şimdi biraz olaylara mantıklı baktda yaşanmamış bir durumu yaşanmış gibi gösterme. Ukala tavırlardan bahsediyorsunda, karakterlere gelip özür diliyecekseniz diye emirler verip karakterlere hakaret etmeniz ne kadar doğruda bize laf edibiliyorsun artı olarak karakterler sana ve birliğine karşı bir münakaşaya laf dalışına bile girmedi. Siz özür diliyeceksiniz diye emirler vermeye başladığında ve olan kazaya bakıp iki tarafın suçu olduğu halde neden özür dileyelim. İC olarakda "YAŞANMAMIŞ BİRŞEYİ YAŞANMIŞ GİBİ GÖSTERİYORSUN" bunu şuan OOC olarakda yapıyorsun. Ve sırf kaza ve yaşanmamış bir polise şikayet durumunda karakterleri kaçırıp vurdunuz,.