Konu: 16.11.2020/ David Walker  (Okunma sayısı 157 defa)

#0 - 16.11.2020 18:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: David Walker @spykanks

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Louis_Bradshaw & Robert_Knight

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.16.2020/16.00-17.30

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rol sırasında /b den böldü, Fear RP yapmadı, İllegal birlikte olmasına ramen, polisi aradı ve üzerine beni polise şikayet etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
                              (/b x2)

Fear-RP

Yoldan geçen insanlara polisi aramasını söylüyor.

Yaralıyken polisi arıyor.

Fear RP

Fear RP

Departmana gidip şikayet etmiş.

İllegal bir birlikte olduğunun kanıtı.

Ek açıklamalar(varsa):  34 seviyeye gelmiş birinin bu tür saçma hareketler yapması çok saçma, en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyorum.
Ek olarak İC jaile atıldım, açılmasını talep ediyorum.

#1 - 16.11.2020 18:52
Şâhitliğimi onaylıyorum.

#2 - 16.11.2020 19:04
Size açtığım şikayet konusuna karşılık açtığınız gereksiz bir konu. Herneyse,yinede savunmamı yapayım.
Kişilere oyundan ve açtığım konuda da belirttiğim üzere bulunduğum birlik sunucuya ilk başladığımızda OOC arkadaşlarımla /f kanalı kullanmak adına sistemsel bir birlik,birlikteki kimse illegal rol yapmadı ve yapmamakta. Şuan benim haricimde tüm arkadaşlarımın karakterleri pasif. Toksit oyuncular yüzünden oyuna ara verme kararı aldılar. Profillerine girip son girişlerine bakabilirsiniz. David Walker karakterinin 2 sicili bulunmakta. Birincisi IC kız kardeşine vurdukları için kavgaya karıştı ve indirimli ceza aldı. İkincisi ise alkollu araç kullanırken polisten kaçtı ve yakalandı. Karakterim illegal değil,legal olarak çiftçi rolleri yapmaktadır.
Birliğin pasif ve sadece sistem üzerinde olduğu bu görüntüde de mevcut;
Spoiler: GösterGizle

/B den bölme olayına gelirsek,kişiye 30-40 yumruk atmama rağmen hiçbir şekilde canı gitmedi ve bu durumu o an mecbur belirtmek durumunda kaldım,rol bölme baltalama durumu söz konusu değil.
Fear RP yapmadı'dan kastınızı da anlayamadım,izin almadan yaptığınız tüm rollere rağmen komutlarınıza uydum ve rolü bitirene kadar hiçbir şekilde rolü bölmedim bu da zaten sizin ekran görüntülerizde gayet belli.
 Açıklamam bu kadar,OOC kinlerinizi ve karakterlerinizi tanrı yerine koymayı bırakıp umarım kaliteli roller çıkarırsınız zamanla.
Kişilerin yüklediği ekran görüntülerinde var ama ben tekrardan atayım,oyunda /pm kanalından Legal olduğumu belirttim.

Sözü geçen kişilere birçok yaptığı kural ihlalilden dolayı açtığım konu linki;
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=93263.0
« Son Düzenleme: 16.11.2020 22:51 spykanks »

#3 - 16.11.2020 19:11
Birlik türü "Çete" olarak gözüküyor, Legal olarak seçebilirdiniz.

#4 - 16.11.2020 19:18
Birliği ben kurmadım,bu konuda elimden gelen bir durum yok malesef. Daha öncede bu konuda ne  yazık ki sorun yaşadım. Şuan şikayet aşamasında birlikten çıkmak istemedim,şikayetler kapanınca zaten birlikten de çıkıcam artık.Açıklamamı yaptım uzatmanın mantığı yok,savunmam bu kadar. İyi forumlar dilerim.
« Son Düzenleme: 16.11.2020 22:48 spykanks »

#5 - 19.11.2020 15:53
Merhaba,

Atılan kanıtlarda(1. screenshot) OOC kanal üzerinden süren rolü böldüğünüz görülüyor. Her ne olursa olsun rolü bu şekilde bölmemeli, role devam etmelisiniz. Rolünüz bittikten sonra gerekli kanıtları alıp forumdan oyuncu şikayeti oluşturmalısınız. Atılan kanıtlarda(2.screenshot) kişiler sizden üstün. Buna ek olarakta sistemsel olarak baygınsınız, yaralısınız. Kişilere korkusuz bir şekilde atıfta bulunuyorsunuz, bu da Fear RP kuralını etkiler. Atılan kanıtlarda(3.screenshot ve 8.screenshot) ilk olanında bir sivil olarak polise sığındığınız görülebilir fakat bir diğer atılan kanıtta illegal bir oluşumda görünüyorsunuz. Bu da polise sığınma konusunu tetikler, ihlalinde bulunur. Atılan kanıtların devamında polislere gidip şikayette bulunmanızda bir hata. Birliğinizin türü sistemsel olarak çete gözüküyor. Bunun sonucunda; David Walker karakteri "/b, FearRP ve İllegal Kural İhlali" kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.