Konu: 15.11.2020 Sam Rogers [Refuse RP]  (Okunma sayısı 211 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.11.2020 00:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sam Rogers @Forza

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Charlie Vaccarelli

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.11.2020 22:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
REFUSE RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz Corrado ile Sam ve diğerlerinin denizdeki yüzme efektlerini görüp farkettik,  onları vurmaya gittik çünkü birlikteki üst yetkilimizi kaçırmışlardı. Vurduktan sonra Corrado bana bunları iskele'ye çıkar diyor. Ben çıkarmaya çalışırken "yaralı ve POMPALI mermisi yemiş halde" beni aşağı çekip düşürüyor. Sonra o anlık komiğime gitti "Amanin" dedim sonra iskeleye geri çıktım. Bir taş aldım ve Sam'in kafasına fırlattım. /do'dan yazdım fakat reddetti bayılmadığını. Daha büyük bir taş alıp daha sert şekilde kafasına attım hala olumsuz dedi ve rolü halen kabul etmedı. Bende en son onu denize doğru ittim, hayretki onu kabul etti. Gerekenin yapılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Geren yapılsın.

#1 - 16.11.2020 00:22
Öncelikle hakkımda olan şikayetlerini tek bir başlık altında toplamalısınız. Karşı tarafın cevap veremeyeceği tarzda eğer kabul etmiyorsa emoteler veremezsiniz ve kalıcı hasar bırakacak rolleri kafanıza göre yapamazsınız.Ayrıca etrafınızda herhangi bir taş veya büyük taş olması mantıken mümkün değil.İş biraz ooc kine döndü.Daha varsa şikayetiniz açında uyumadan savunmamı yapıyım.Savunmam bu kadar,iyi eğlenceler.

Hakkımda olan diğer şikayet linki;

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=93219.msg282473;boardseen#new

#2 - 16.11.2020 00:29
Öncelikle hakkımda olan şikayetlerini tek bir başlık altında toplamalısınız. Karşı tarafın cevap veremeyeceği tarzda eğer kabul etmiyorsa emoteler veremezsiniz ve kalıcı hasar bırakacak rolleri kafanıza göre yapamazsınız.Ayrıca etrafınızda herhangi bir taş veya büyük taş olması mantıken mümkün değil.İş biraz ooc kine döndü.Daha varsa şikayetiniz açında uyumadan savunmamı yapıyım.Savunmam bu kadar,iyi eğlenceler.

Hakkımda olan diğer şikayet linki;

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=93219.msg282473;boardseen#new
Bayıtlmak ne ara kalıcı hasar oldu? Evet bir arada toplmamam bir hata kusura bakmayın o konuda. Fakat orası bir DENİZ KENARI ve iskele. İskelede küçük büyük KENARLARINDA taşlar olur. Benim bildiğim kadarı ve yanımızdada TAŞTAN bir dağ, uçurum tarzı birşey var. Taş dolu olması muhtemel öyle bir yerin. OOC KİN olayına gelince bu ooc kin değil, oyun zevkimizi geliştirmek adına bir muhabbet. Böyle böyle bir insanın yapıtğı hatayı yüzüne söyleyip, şikayet edilmezse sonuç çok kötü bir ortama gidebiliyor. 500MBlik bir oyun için birbirimizi kırmaya gerek yok fakat kırmayalım diye ihlal yapmakta absürde kaçar bence. Ve ayrıyetten, pompalı mermisi ile heryeri delik deşik olan birisi nasıl hala yüzüyor, kaslarını kullanıyor ve 80 kilo birisini yere çekiyor. PG'de var kesin olamamakla fakat orasıda bende kalsın  :-X
« Son Düzenleme: 16.11.2020 00:31 incryz »

#3 - 16.11.2020 00:34
Kafama taş atıyorsun, direk beynime etki edebilecek bir şey ve kalıcı hasar doğurur.İstersen gerçek hayatta deneyebiliriz :D. Taş konusunda ise paylaştığın ss'ten gözüküyor bahsettiğimiz aslında iskele sınıfına bile girmiyor bir nevi yapı. Senin bahsettiğin yapılar ise dalgakıran. Yani o minik yerde zaten sslerde de gözüktüğü gibi oyunun orijinal halinde taş yok, sende de mod yok.

#4 - 16.11.2020 00:58
Kafama taş atıyorsun, direk beynime etki edebilecek bir şey ve kalıcı hasar doğurur.İstersen gerçek hayatta deneyebiliriz :D. Taş konusunda ise paylaştığın ss'ten gözüküyor bahsettiğimiz aslında iskele sınıfına bile girmiyor bir nevi yapı. Senin bahsettiğin yapılar ise dalgakıran. Yani o minik yerde zaten sslerde de gözüktüğü gibi oyunun orijinal halinde taş yok, sende de mod yok.
:D gerçek hayatta denemeye gerek yok :D, GTA SA'de bir yerde küçük küçük taşlar zaten yok ve dalgakıran dediğimiz bir kıyı ile bağlantısı olmayan denizin ortasında bir yer olarak *ÖYLE BİLİYORUM*, onun dışında kafaya taş atınca kanar, şişer, Max milyonda bir beyine hasar verir benim bildiğim, ve benim sürekli dediğim gibi *Küçük taş, büyük kuvvet* küçük bir taşı sert atarsak emotedede belirttiğim gibi, senin yediğin pompalı mermisinin verdiği acı üstüne bir taş ile üstüne denizdesin bayılman muhtemel. Admin kararını bekleyelim herşey açık duruyor orada. Daha fazla şikayeti doldurmayalım eğer realistik ve ciddi bir sorun uyandıracak birşey varsa mention atıp yazarsan sevinirim çünkü foruma pek girmiyorum mentiondan direk görebilirim. Teşekkürler iyi geceler

#5 - 19.11.2020 13:00
 :-\

#6 - 21.11.2020 01:09
Merhaba,

Atılan kanıtların tamamı titizlikle incelendi. Sam Rogers karakterinin yaralı bir şekilde deniz içerisine dalıp çıkması, rolün gidişatını yaralı bir şekildeyken değiştirmeye çalışması Retarted RP olarak değerlendirildi. Bu yüzden Sam Rogers karakteri Retarted RP kapsamında cezalandırılacak. Charlie Vacarelli karakterini de türkçe terim kullanma konusunda uyarıyorum, tekrarı halinde cezalandırılacaksınız.

Şikayet kapatıldı.
« Son Düzenleme: 21.11.2020 01:11 Scealten »