Konu: 15.11.2020 Sam Rogers [/b-]  (Okunma sayısı 279 defa)

#0 - 15.11.2020 23:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sam Rogers @?

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Guerriro_Corrado @PorsukBey

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.11.2020 22:31

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: /b- ooc bölmek

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz birliğimizden bir üst yetkiliyi kurtarmak adına araçlar ile gittik olduğu yere. Sonra vurduk, Buffalo birliği geldi ateşkes için. Ardından Guerriro Corrado ile biz oradan sıyrıldık, yukarıda bir denizde efektini gördük. Oraya doğru gittik ve birliğimizdeki üst yetkiliyi kaçıranların arasında olan adamları vurduk. Vurduktan sonra hemen oocden yazmaya başladılar. Herhangi bir ihlal olmamasına rağmen. Gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Lütfen en hızlı vakitte bakın  :)

#1 - 15.11.2020 23:16

#2 - 15.11.2020 23:18
Savunma yapacağım delillerimi hazırlıyorum @Flexman

#3 - 15.11.2020 23:47
Öncelikle b hakkında konuşayım , uzun bir süre bölüp rol yapmamazlık,tepki vermemezlik yapmadım. Rol yaptığıma dair ssleri aşağıya ekleyeceğim.

Rolün devam ettiğine dair ssleri paylaştım.

Ayrıca kişiler beni ya wallhack ile takip etti ya da mix yaptılar.İlk sste gördüğünüz gibi gayet rahat ve tek başıma yüzüyorum ardından 2.ss'de /B konuşması geçiyor.
Konuşmaya dikkat ederseniz kişinin RK'lı olduğunu düşündüğümüz için RK'lı olup olmadığını soruyoruz. Ardından bizi nasıl bulduğunu soruyoruz ve kişiler takip ediyoruz sizi koşa koşa diyor ancak şikayette belirttiklerine göre deniz efektinden bulmuşlar. Burada bir çelişki var.

Ve ayriyeten kişiler çerçeve bugunu kullanıp süre kazanmıştır bununla ilgili şikayet açılacaktır.

Arkadaşımdan aldığım sste kişi rolde yaralı olduğunu bildiriyor yani bizi RK'lıyken vurmuş. @Flexman

SS'in orijinal halini isterse adminlere iletebilirim.
« Son Düzenleme: 15.11.2020 23:50 Forza »

#4 - 16.11.2020 00:01
/b'den tek yazdığım şikayet açabilirsiniz, ve ooc- oldu. Bu senin ooc bölmediğin anlamına gelmiyor. Üstelik rolün devamındada ben yokum. Vurulmadım fakat rol bitimi Corrado ile denizden yüzerek karaya gittik arabamıza doğru, araba bozuktu ve boş boş silahsız bir şekilde koştuğum için sıkılıp /q attım. BEN rklı değilim Corrado'yu bilemem fakat ben vurulmadım, vuruldum diyorsanız kanıtlarınızı atın okey derim.
« Son Düzenleme: 16.11.2020 00:05 incryz »

#5 - 16.11.2020 00:03
"Konuşmaya dikkat ederseniz kişinin RK'lı olduğunu düşündüğümüz için RK'lı olup olmadığını soruyoruz. Ardından bizi nasıl bulduğunu soruyoruz ve kişiler takip ediyoruz sizi koşa koşa diyor ancak şikayette belirttiklerine göre deniz efektinden bulmuşlar. Burada bir çelişki var." CHARLİE VACCARELLİ karakterim ile sizi takip ettik diye bir söz söylenmemiş ve bu şikayeti açan CHARLİE VACCARELLİ, şikayet olarak Guerriro Corrado'ya şikayet açabilirsiniz.

#6 - 16.11.2020 00:06
Ayriyetten RKLI diyorsunuz, ben vurulmadım vurulduysamda kanıtlarını atın. Sana tükürdükten sonra yüzerek karaya gidiyoruz, koşa koşa arabamıza gidiyoruz ardından bir bakıyoruz araba bozuk. Sonra silahsız boş bir şekilde koşmaktan sıkılıp (ROL YOKKEN) /Q attım. Para kasmak için tekrar girdiğimde dm'ye uğradım onun şikayet'ide ayrı bir konuda.

#7 - 16.11.2020 00:08
SS'lere göre 3 dakika ssler haricinde ise 1-2 dakikalık bir /b konuşması geçti. Gerekirse zaten şikayet açacağım ve 3.ss'e bakarsanız rolün devamında sizde varsınız.Amanin yazmanızdan orda olduğunuz anlaşıyor. Yanlış beyanat vermeyelim.

/b komutunu kullanmadığımı inkar etmiyorum sadece sslere göre maksimum 3 dakika bir duraklama oldu bundan dolayı ceza alacaksam razıyım savunmam bu kadar.

2 level karakterle bir çatışma veya takip rolü içinde bulunmanız ne kadar mantıklı buna admin karar verecektir, teşekkürler iyi eğlenceler.

#8 - 16.11.2020 00:10
SS'lere göre 3 dakika ssler haricinde ise 1-2 dakikalık bir /b konuşması geçti. Gerekirse zaten şikayet açacağım ve 3.ss'e bakarsanız rolün devamında sizde varsınız.Amanin yazmanızdan orda olduğunuz anlaşıyor. Yanlış beyanat vermeyelim.

/b komutunu kullanmadığımı inkar etmiyorum sadece sslere göre maksimum 3 dakika bir duraklama oldu bundan dolayı ceza alacaksam razıyım savunmam bu kadar.

2 level karakterle bir çatışma veya takip rolü içinde bulunmanız ne kadar mantıklı buna admin karar verecektir, teşekkürler iyi eğlenceler.
2 level karekter ile bir çatışmaya girmedim ki silahım yoktu. Ortada koşuşturdum, denize düşenleri karaya çıkardım vs. + Rolün devamı dediğim son ss'te CORRADO'NUN rk'lı olduğunu göstermeniz benim için rolün devamı.
« Son Düzenleme: 16.11.2020 00:19 incryz »

#9 - 16.11.2020 00:21
Tüm suçlamalar ve sizi nasıl bulduğumuz konusunda savunmamı bir kaç saat içerisinde yapacağım* Ek olarak birlik R19 Lisa ile pm'den  iletişime geçip sürekli yaptığınız  ihlalleri uyardım ceza almamanız için, böyle bir suçlama görmek üzücü.
« Son Düzenleme: 16.11.2020 00:23 PorsukBey »