Öncelikle Birliğiniz hakkında bana da aynısı yapıldı, Elizabeth Venossa karakteri Wheeler bieliğindeydi NC attım ve oralarda geziyordum amaçsız yere benim onlardan olup olmadığımı bilmemelerine rağmen bana ateş açtılar bende akşam çatışma rolüm vardı pm den ben onlardan değilim dedim bana şunu söylediler(Kardeşim RKlısın sıkamazsın 8 saat boyumca)Tabi bizim ekibimiz oyunu şikayetle birlik kapatmak adına oynamıyor tamamen rol zevki için oynuyoruz o yüzden herşeyi ss alıp şiakyet açmak yerine birşey olmaz diyerek eollere devam ediyoeuz ama bu iyiliğimiz suistimal edilip her seferinde ihlallerle rol zevkimizi bozuyorsunuz şikayet hakkında ise şunu söylemek isterim o gece sizin birliğiniz ANTLAŞMA YAPILAN WHEELER AİLESİNİN barını basıyor Dm atılıyor bunun sonucu bizden RKLI OLMAYANLAR sizi vurmak için çıkıyor sizi görüyor gayet güzel emoteyi verip sıkıyor burda hiçbir anormallik yoktur oyuna girmişsin daha önce seni onların yanında görmüş ve barımızı bastığınız için size sıkıyor EMOTELİ burada hiçbirşey yok iyi forumlar(Tekrar sötlüyoeum böyle yaparak rol zevklerini etkiliyorsunuz)