- Sabah saatlerinde imla kurallarına uymayan insanları San Fierro'ya çekip konferans niteliğinde türkçe dersi verirdim.
- /soru dan soru soran game admin olursa trollingden yasaklardım. "/me araçtan iner "gibi vizyonzuz emote kullanan bir admin görürsem onu arabaya bindirip aracını kitlerdim açsın açabiliyor ise.
(!) Admin chatten supportların kabul ettiği reklamlara müdahale etmezdim ÖZELLİKLE! Bir support IC'de düşmanım olan bir işletmenin reklamını kabul etse, hatalı bir reklam kabul etse bile yanlış anlaşılacağımı bildiğim için sesimi dahi çıkarmam.
- Tek günlük admin olacağım için o günün sonunda toplantı düzenlerdim. Gece 12'yi geçince ban yerdim hashhsdhhdhdh (!)
- Akşam saatlerinde genellikle (?) El*gy sürücülerine spec atardım, drift.cs kullanan kişileri tespit edip sunucudan uzaklaştırırdım..
Yazdığım cümleler bu platforma karşı bir iğneleme değil. Öncesinde farklı bir platformdaki yaşadığım kişisel komik olaylara farklı bir bakış açısıyla değindim... Zor günlerde herkesin eğlenmeye hakkı var....