Konu: Lixy_Mayrow İl-legal kural ihlali.  (Okunma sayısı 355 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.11.2020 18:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lixy Mayrow @Uzi144

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Silas İsiah @santet Roland Preston @Cydorn

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Şahıs CK olduğu ve İl-legal bir birlikte il-legal bir rolde olduğu halde Polis departmanına şikayette bulunabiliyor ve CK olduğunu kabul etmedi şikayeti beklediği halde bir çok role giriyor. Benimle beraber yaptığı rollerde PM'den ben CK oldum şikayetini bekliyorum gibi hiç bir sebepten bulunmadı ve saat 17:30 saatinde CK oldu, 22:00 saatinde ise Polis departmanına benim hakkımda ifadede bulundu. "İllegal rol yapmasına rağmen beni polis depatmanına şikayet etti ve Uzi silahımla 250 dakikam sırf böyle saçma bir rol yüzünden heba oldu. Gereğinin yapılmasını arz ederim. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/7y7Z8g.png : CK olduğuna dair kanıt. İl-legal rollere girdiğine dair kanıt. https://i.hizliresim.com/OZU0xA.png

Ek açıklamalar(varsa): OOC bir kin ile bunu yaptığını düşünmekteyim.

#1 - 14.11.2020 19:05
Attığı 2.ss'Te zaten 2 gün oncekı ck olmadan once yaptıgım bı rol neden attı anlamadım ben ticket açtığımda ck sonuclanana kadar rollere devam edebılırsın dendı ve ıc olarak artık buffalo uyesı olmadıgım sıvıl oldugum ıcın sıkayette bulundu her hangi bi ooc kinim yok bence senın bana ooc kının var ooc kini bırakıp rolüne odaklanman dileğiyle umarım bi gün sadece illegalin silahtan ibaret olmadığını anlayıp beraber güzel rollerde buluşmak dileğiyle iyi günler.

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lixy Mayrow @Uzi144

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Silas İsiah @santet Roland Preston @Cydorn

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Şahıs CK olduğu ve İl-legal bir birlikte il-legal bir rolde olduğu halde Polis departmanına şikayette bulunabiliyor ve CK olduğunu kabul etmedi şikayeti beklediği halde bir çok role giriyor. Benimle beraber yaptığı rollerde PM'den ben CK oldum şikayetini bekliyorum gibi hiç bir sebepten bulunmadı ve saat 17:30 saatinde CK oldu, 22:00 saatinde ise Polis departmanına benim hakkımda ifadede bulundu. "İllegal rol yapmasına rağmen beni polis depatmanına şikayet etti ve Uzi silahımla 250 dakikam sırf böyle saçma bir rol yüzünden heba oldu. Gereğinin yapılmasını arz ederim. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/7y7Z8g.png : CK olduğuna dair kanıt. İl-legal rollere girdiğine dair kanıt. https://i.hizliresim.com/OZU0xA.png

Ek açıklamalar(varsa): OOC bir kin ile bunu yaptığını düşünmekteyim.

#2 - 14.11.2020 19:07
Şahitliğimi onaylıyorum. Lixy karakteri bizzat tarafımızca öldürüldü, kendisine NC atmasını söyledik ama atmadı. Bize şikayet açtı ve CK oldu.

#3 - 14.11.2020 19:28
Oyuncu IC olarak polise sığınırken illegal birlikte bulunuyorsa bu yaptığının bir kural ihlali olacağı tarafımca oyuncuya iletildi. Oyuncu illegal bir birlikte olmadığını bildirdi. Bu konuda şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 14.11.2020 19:41
Şahitliğimi onaylıyorum. Lixy karakteri bizzat tarafımızca öldürüldü, kendisine NC atmasını söyledik ama atmadı. Bize şikayet açtı ve CK oldu.
Şikayet açmadım ck'ya itiraz ettim ve sonuçlanana kadar rolüme devam edilebileceğim söylendi hala şahitim diyorssun senlik bi durum yok ne kadar kin kaptıysan artık herşeye atlıyorsun.

#5 - 14.11.2020 21:01
Şikayet açmadım ck'ya itiraz ettim ve sonuçlanana kadar rolüme devam edilebileceğim söylendi hala şahitim diyorssun senlik bi durum yok ne kadar kin kaptıysan artık herşeye atlıyorsun.

Peki Bufallo MC'de bulunman il-legal rol yaptığını kabul etmiş olmandır. CK olmanda CK'n 17:00 saatinde oldu, ondan sonraki roller otomatik olarak sayılmaz ve role girmemen gerekir.

#6 - 14.11.2020 22:54
Alıntı yapmadan önce üstteki yazıları iyice oku ticket açtım ve şikayetim sonuçlanana kadar rol yapabileceğim söylendi çünkü kesin bi ck değildi ıc jaılınde bol vakıtler.Sılahın gıttı umarım daha boş rollere girişmezsin dostum illegal silahtan ibaret değildir bunuda öğrenmiş oldun

Peki Bufallo MC'de bulunman il-legal rol yaptığını kabul etmiş olmandır. CK olmanda CK'n 17:00 saatinde oldu, ondan sonraki roller otomatik olarak sayılmaz ve role girmemen gerekir.

#7 - 15.11.2020 00:00
Alıntı yapmadan önce üstteki yazıları iyice oku ticket açtım ve şikayetim sonuçlanana kadar rol yapabileceğim söylendi çünkü kesin bi ck değildi ıc jaılınde bol vakıtler.Sılahın gıttı umarım daha boş rollere girişmezsin dostum illegal silahtan ibaret değildir bunuda öğrenmiş oldun

Peki il-legal rol yaptığın halde polise beni şikayet etmeni nasıl açıklayacaksın?

#8 - 15.11.2020 11:44

Peki il-legal rol yaptığın halde polise beni şikayet etmeni nasıl açıklayacaksın?
illegal rol yaptığıma dair attığın kanıt ck olmadan 2 gün önce dostum açtığın şikayet çok saçma şuan

#9 - 15.11.2020 13:37
Karakter ölümü (CK) gerçekleştirildikten sonra yapılması gereken, rol bitiminden sonra /q atıp yeni bir karakter açana kadar oyuna girmemek, sen ck olduktan sonra rollere devam etmişsin. Bu konuda da hatalısın @Uzi144. Kimsenin kin beslediği yok, yapılan rollere bende şahidim.