Konu: [10.11.2020 - Fabian Goldstein] Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 629 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.11.2020 18:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fabian Goldstein @Chavo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.11.2020 (Attıkları videonun başındaki SS'ten aldım.)

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Hile Kullanımı

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Videonun 35. Saniyesinde Godmode  ve 1.15'te Spread olduğu gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Polüs müsünüz la?

« Son Düzenleme: 14.11.2020 18:20 Forza »

#1 - 14.11.2020 18:31
şikayetle alakam yok ama söylemek istiyorum, kişinin biraz dayanıklılık puanı var ve shotgun uzak mesafeden az vuran bir silah. o yüzden 35. saniyede can barında azalma olmaması normal.

#2 - 14.11.2020 18:45
şikayetle alakam yok ama söylemek istiyorum, kişinin biraz dayanıklılık puanı var ve shotgun uzak mesafeden az vuran bir silah. o yüzden 35. saniyede can barında azalma olmaması normal.

Onu bende düşündüm ancak hemen ardında arkasını dönüyor ve o mevkiden atış yapabilecek bir kişi var yani atış bence uzak mesafeden yapılmamış.

Edit;
2 kişi varmış ancak takım elbiseli sıkıyor gözüküyor ardından geri döndüğünde ise düşüyor dikkatli izleyince gözüküyor.
« Son Düzenleme: 14.11.2020 18:48 Forza »

#3 - 14.11.2020 19:00
Aynen dostum, hile açtığımdan dolayı youtube'a attım. Bir kaç saat içinde savunmamı yapacağım.

#4 - 14.11.2020 19:04
Aynen dostum, hile açtığımdan dolayı youtube'a attım. Bir kaç saat içinde savunmamı yapacağım.
Bilemem dostum dün bana açtığınız şikayette attığınız ss wallhackli idi

Edit:

Kişiye açtığım godmode hakkında düşüncem hala aynı, kişinin başka bir videosunda aynı şekilde mermi yiyip canının azaldığını görüyoruz ancak şikayetteki videoda canı inmiyor. (Saniye:19 dan sonra mermiyi yiyor.)

« Son Düzenleme: 14.11.2020 19:33 Forza »

#5 - 14.11.2020 19:38
Öncelikle şunu belirteyim daha önce hiç bi şekilde hile veya programı kullanmadım, bahsettiğiniz hilelerin az önce ne olduğunu öğrenerek bir savunma yapacağım.

Bahsettiğiniz Videonun 35. Saniyesinde Godmode kısmını şöyle açıklayabilirim, orada sağa sola koşarken arkamdan bir mermi geliyor, kimin sıktığı ve nereden geldiği görünmüyor.

Alıntı
Edit;
2 kişi varmış ancak takım elbiseli sıkıyor gözüküyor ardından geri döndüğünde ise düşüyor dikkatli izleyince gözüküyor.
Videoyu dikkatli izlersen merminin kimin sıktığı görünmüyor, arkamdaki kişi yaralıya düştüğünde elinde silah görünmesi gerekiyordu o sıkmış olsaydı ve elinde silah görünmüyor.

Atış muhtemelen uzaklardan geldi ve benim can barım 104. Shotgun gibi bir silahın uzaktan vurduğu damageler 2 bile olabiliyor bazen, genelde 3-4 arası oluyor. Uzaktan gelen mermi canımı 3.30 ile vurduğunu düşünürsek, can barımda oynama olmuyor. Ayrıca videoyu çekip youtubea yükleyen de benim, bahsettiğiniz iki hileyi kullanıyor olsam neden yükleyim? Shotgunun damagelerini test ettim ve size göstereceğim. Sizler de test edebilirsiniz. Böylelikle godmode tezinizi çürütüyorum.

Alıntı
1.15'te Spread olduğu gözüküyor.

Burda videoyu tamamen izleyin, kullandığım silah Shotgun. Shotgun saçma atan bir silah ve ben orada kadın karakterine attığım mermileri yerleştiriyorum. Saçmaları kadına vuruyorum ve gördüğünüz gibi kan sıçrıyor, mermiler duvara isabet etmiyor. Kullandığım kan modundan olacaktır duvarda iz kalıyor. Ancak oradaki kadın karaktere değil de duvara sıkmış olsaydım bu tezinizde haklı olurdunuz, mermilerin isabet ettiği yer kadın karakter. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.

#6 - 14.11.2020 19:40

Edit:

Kişiye açtığım godmode hakkında düşüncem hala aynı, kişinin başka bir videosunda aynı şekilde mermi yiyip canının azaldığını görüyoruz ancak şikayetteki videoda canı inmiyor. (Saniye:19 dan sonra mermiyi yiyor.)

Gözlerinde bir sorun var sanırım, canım düşüyor.

#7 - 14.11.2020 19:42

Edit:

Bende onu demek istiyorum 2. Videoda düşüyor.

#8 - 14.11.2020 19:44

Edit:

Bende onu demek istiyorum 2. Videoda düşüyor.
Gerekli savunmayı yaptım,  :D gerisi yetkili kararı.

#9 - 14.11.2020 19:53
Hile kullanımı konusunda benim düşüncelerim hala değişmedi .

Video'nun 36 saniyesinde arkanıza dönüyorsunuz ve sizden tarafa bakan arkanızdaki 2 kişi dışında başka hiç kimse yok yani atış yakından yapılmış ve o mesafeden shotgun 3.40 vurmaz.

Spread konusunda ise ss'ler yeterli olacaktır ancak yine de kısa bir açıklama yapayım. Bir mermiyi duvara kaçırıyorsunuz ve duvara kaçırdığınız mermi kullandığınız mermi izi modu (bullethole.asi) ile alakalı ve effects.txd dosyası ile alakası yoktur (kan modu). Kullandığınız mermi izi modu semi-spread kullandığınızı kanıtlar nitelikte.